Slow down

Ser inte ut som om det blir bättre. Har börjat att frysa som en hund nu. När älsklingen kom hem sa han att även han började känna sig trött i kroppen, jippi. Hoppas bara barnen klarar sig!?

Som tur är har vi barnen som piggar upp oss. Deras härliga energi smittar av sig och man orkar fasktiskt med att vara uppe och leka. Vad skulle jag göra utan mina solstrålar!
Det är inte bara Melle som visar framsteg, även Mille blir större. Han har en förkärlek för att sätta sig upp när han ligger ner. Tittar man på honom bakifrån är han bred som en brottare. Att ligga på mage och träna nacken är pasè. Han ska stå eller som sagt ligga ner och resa sig.
Nu har han även börjat att hålla flaskan själv. Min lilla kille som helt plötsligt blivit stor. Han är en helt ny kille efter att ha fått i ordning på magen. Han är mer harmonisk men samtidigt sugen på att utvecklas. Han ska ta tag i saker, när han får tag på dom så biter han nästan ihjäl dom ☺

Kan ibland känna att tiden rinner ifrån mig. Mille är ingen liten bebis som bara ligger och sover hela dagarna. Och Melle är ingen stor bebis som precis lärt sig gå. Han springer, går på tå, backar och börjar prata i meningar. Även om det bara är någon mening här och där så känner jag att tiden går fort.
Om ett halvår kommer barnen att vara stora. Dom kommer leka med varandra och förhoppningsvis sova hela nätterna ☺ Nu är Melle stor och sover hela natten och min förhoppning är att även Mille ska göra det. Blir att se när han börjar få mat och inte enbart ersättning att äta.


Nu håller jag flaskan själv...om än så för en liten stund.


Är man inte tillräckligt snabb tippar han fram. Med små i huset måste man alltid vara på sin vakt!

Milton sitter nu i sin stol och härjar. Melle sover sin andra gång idag, inte vanligt. Men med tanke på när vi gick upp idag kan man behöva sova mer än 1 gång. Hoppas att även Mille vill somna en stund snart, skulle behöva lägga mig och vila. Man orkar inte hålla igång hela dagen även om barnen är dom bästa!

KRAMAR till er därute!


Träffad av en ångvält

Hejsan bloggvänner!
Ser inte ut som jag klarade mig från att bli sjuk. Halsen värker ännu mer och kroppen är svag. Varje liten del av min kropp värker. Huvudet känns som det snart ska sprängas. Men än har inte någon feber kommit, hoppas jag slipper!?
Blir att dricka mycket te och vatten idag, ta det lungt och hoppas jag snart blir bättre. Älsklingen slutar lunch, så när han kommer hem ska jag lägga mig och vila. Några timmar med sömn innan han åker till J är vad jag kommer att behöva.
Nu ska jag ge Mille lite frukost. För min del blir det lite kall yoggi. Skönt för halsen =)
Ha en FAB dag!

Air, lätt som luft

Mycket att lära i början.

Tidigare under kvällen levererades den. Min försenade födelsedagspresent, min nya dator. En Mac air.
Den är tunn, snabb och har alla tangenter...till skillnad från min förra ;-) Men den här ska inte Melle få tag i, nu blir det att ställa undan den när den inte används!
Än så länge är jag mer än nöjd. Den är helt underbar men det är något helt nytt att lära sig. Framförallt det här med bilder. En Mac är det bästa man kan ha när det kommer till redigering. Blir att läsa och lära innan jag ger mig på några större saker.

Blir att ta mig en kopp te nu. Började känna en jobbig känsla i halsen när jag var på gymmet. Hoppas att det inte är den där förkylningen som var och varannan människa går med nu?!
Efter det hoppar jag in i sängen och ser på starten av Erik och Mackan. Nu ska dom ta sig ann Gumball =D
Trevlig kväll!

My honeybee

Vilken härlig eftermiddag jag och Melle hade. Är så mysigt att bara göra saker han och jag. Speciellt nu när han är så stor. Han pratar och lyssnar, nu är han en egen liten person. Är verkligen riktigt stolt över att vara mamma till en sådan liten sötnos.
Babysimmet var lätt veckans höjdpunkt. Vilket blötdjur vi har. Ingen räddsla utan fullt ös i 30 min. Han hoppade ner från kanten i min famn. Han skulle ställa sig på handtagen under vattnet och klättra upp på kanten. Han sparkade villt med benen och for runt som en fisk i vattnet. Märks tydligt att han är vattuman ;-)
Hade räknat med att få jaga min lille frans runt hela omklädningsrummet men han satt så fint på bänken. Helt otroligt vad han har växt och blivit stor. Vet att jag tjatar men det är vid sådana här tillfällen som han visar det.
Melvin, mamma älskar dig så otroligt mycket. Och tro mig när jag säger att du gör mig stolt!


Melle i sin ryggsäck, på väg till bilen efter badet =)


Ibland stannade han och roppade "mamma titta biiiil". Det får mitt hjärta att smälta!



Premiär dopp för min del

Förra veckan drog babysimmet igång för Melle. Men då var det pappa som badade med honom. Idag jobbar pappa sent så då är det min tur att bada med Melle.
Ser verkligen fram emot det. Ska bli så kul denna gången eftersom han är mycket större. Får se om han är lika vild idag som förra måndagen?! ;-)


Kylan är här!

Nu får jag allt nog säga att hösten är här, på allvar. Inga fler varma dagar med solsken. Inga ljumna kvällar att sitta ute, nej nu går vi mot kallare och tyvärr gråare tider. Men precis som jag skriver detta så skiner en svag sol in genom fönstret =) Att så lite kan göra så mycket!
Märktes tydligt idag att vi snart är inne i september. En tjock kofta räckte inte för att stänga ute den kalla luften. Det är sådär råkallt ute, usch. Måste helt enkelt ta och städa ur garderoberna lite. Uppdatera med bra höstplagg, slänga sådant som aldrig används och hänga alla sommriga kläder lite längre in. Blir ett projekt till helgen.
Men det som är mysigt med kallare väder och mörkare kvällar är nog att man inte får dåligt samvete av att vara inne. Om det är fint väder på sommaren känner man sig dum om man inte är ute och tar till vara på varma dagar och kvällar.
Tända ljus, det om något är höstigt och mysigt. Älskar ljuset och stämmningen av levande ljus. Och mitt förråd med ljus är stort, tur. Men jag vet att nästa trip till Ullared kommer att betyda ÄNNU MERA ljus ;-)

Måste nu ta tag i lunchen. Barnen och jag somnade när vi kom hem. Men jag blev väckt av en Mille som drömde lite. Skönt för dom att sova samtidigt, inte bli störda av varandra. Även om det inte är vanligt så händer det.
Men innan jag tar mig upp ur soffan ska jag njuta av ljudet från mina två smås andetag. Det är lycka och höra dom andas lugnt och fridfullt!



Dags för en biltur

God morgon!

Jag vaknar upp efter en natt med mycket sömn. Mille åt en gång och det var strax efter midnatt. Kan vänja mig vid sådana här nätter ;-)
Hade hoppats på att Milles mat skulle räcka till lunch idag. Eftersom hans mat troligtvis kommit på "recept" idag. Men den kommer inte förän efter lunch i såfall. Men tyvärr tog hans mat slut nu på morgonen och jag vågar inte vänta. Så vi får hoppa in i bilen och åka och köpa en burk.
Dags att packa in mina små änglar i bilen =)

Vi hörs lite senare under förmiddagen.
Kram på er!


En fläskläpp

Mitt stackars hjärta trillade idag och slog i munnen. Det resulterade i en liten fläskläpp på överläppen. Gissa om mitt hjärta värkte!
Melle skulle slänga sig i sin säck men missade den lite och föll istället i golvet. Tur i oturen så slog han inte i så hårt men tillräckligt för att få ett jack i överläppen.
Det värsta när man slår i läppen är att det ser värre ut än vad det är. Kändes som om min lille prins tömdes på blod men det är väldigt utblandat med saliv.
Så hela eftermiddagen har jag och Melle legat i soffan och myst. Ibland har han velat gå upp och leka lite och då har vi gjort det. Han somnade även en stund på seneftermiddagen, behövde han.


En försiktig kille som bara ville sitta och mysa i soffan. Och jag sa inte emot, underbart!
Svullnaden hade lagt sig en del så det syns knappt att han är svullen, tur.

Mille är ovanligt pigg och glad men Melle är trött och somnade precis. Hoppas han får sova bra och inte får mardrömmar av dagens händelse!?
Nu ska jag njuta av kvällen med lite La liga, tända ljus och mysigt sällskap =D


Söndagsförmiddag!

Här har det varit full rulle hela morgonen. Fick lite sovmorgon men båda barnen var pigga trots en sen kväll.
Hade det så trevligt igår, tusen tack!! Vilken god mat, trevligt sällskap och härliga skratt!

Har tagit mig an lite to dos men vad säger jag inte. Är helt säker på att jag kommer bli tokförklarad då ;-) Men jag kan inte rå för det. Får se om det går som jag tänkt mig?! Lovar att berätta lite senare...
Christian och min pappa håller för fullt på ute på tomten. Är snart bara ena kortsidan kvar. Men tyvärr ser det som vi behöver beställa ett lass med jord till. Domen kommer nog när dom är klara för dagen.
Under tiden ska jag passa på att plocka lite här hemma. Båda barnen sover nu. När dom väljer att vakna tidigt fast dom inte sovit klart blir det en förmiddagsnap för dom. Eller för Melle, Mille ska sova en del...han är ju faktiskt bebis =)

Puss på er sötnosar!


Kräftskivor

Är snart på väg utför dörren. Ska åka iväg och ha kräftskiva hos svärfar och fru =D Mina föräldrar skulle också varit med men lilla mamma är sjuk =(
Senare ikväll är vi bjudna till en granne på kräftskiva med. Blir kanske en sväng förbi när vi kommit hem. Beror helt på hur barnen är!?

Ha en underbar kväll!


Ni med små barn, se hit!

*Har du barn som är födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010? Eller kanske väntar ni barn och beräknar att få föda snart?

Buzzador söker föräldrar som vill vara med i en kampanj som kommer att dra igång under september.
Om ni är intresserade att vara med måste ni bara anmäla er. Det är enkelt och använd länken här under.

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=MrsPille


Finns även en kampanj till som kommer att dra igång inom dom närmaste dagarna.

*Är du förälder till barn födda mellan 1 januari 2009 och 17 mars 2010? Ni som har barn som är mellan 6-18 månader?

Se till att anmäl dig för er chans att bli inbjudna till kampanjen!
Bara att klicka på länken nedanför. Senast den 31 augusti måste ni ha anmält er till denna kampanj.

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=MrsPille

Det här kommer bli skoj så skynda skynda och anmäl er =D


Vårat kärleksvapen!

Nu är det inramat och klart. Gick mycket bättre den här gången ;-) Nu är det bara sätta upp den på väggen. Får se om det blir idag eller imorgon?!

I år valde vi att köpa en gemensam present till vår bröllopsdag. Vi beställde en bild med våra namn, datumet vi gifte oss och vart vi gifte oss. Fanns flera olika storlekar gjorda efter IKEAs Ribbaram, smart! Vi valde den lite större, passar till 30*40 cm ramen.


Det gick att göra färgval med. Vi valde en nougatfärg, passar bäst vår hall där tavlan ska få hänga.


Banderollen längst ner..

Tycker en sådan här tavla är en perfekt bröllopspresent. Den kostar inte alltför mycket och man kommer garanterat att vara själv med den =)
Fanns även andra motiv men just ett kärleksvapen kändes mer starkt. Det bandet som finns mellan mig och Christian kan inte förstöras. Det är en sådan kraft och det rätta sättet att visa det på är med ett vapen!!


Början till en tomt

Arbetet ute på tomten pågår för fullt. Vilken skillnad det är att bara få ut jord. Helt plötsligt ser man en antydan till hur tomten kommer att se ut. Men det är långt kvar. Både gräs, sten och asfalt saknas men vi är en bit på väg =)


Sidan om garageinfarten och gången upp till dörren. In till carporten ska vi ha asfalt och gången upp till dörren ska bli stenbelagd. Vad för sten har vi inte bestämt än.


Mitt i all jord sitter en nöjd Melvin och leker. Andra sidan om uppgången till dörren, mot grannen.


Min lilla sötnos hade så roligt hela dagen igår. Han fick vara ute och leka, samtidigt som han var med och "hjälpte" till ;-)

Idag är dom och kör på baksidan, nästan hela framsidan är nu klar. Det är på sidan om jordhögarna som är kvar. Men vartefter jorden försvinner så kan dom fylla i det som kommer fram. Förstår ni hur jag menar?! =)

Ska ta tag i min ram nu. Ska försöka att hålla glaset helt den här gången. Håll tummarna för mig!

KRAMAR!


HELG!!

God morgon =D Solsken utanför fönstrena idag. Note to myself, rengör dom snarast...medans det fortfarande går att se ut igenom dom ;-)
Vilken bra natt vi har haft, fick vakna vid 3.30 och ge Mille lite mat. Sen vaknade vi strax innan 6.30 av ett brak från hans säng. Det var blöjan som fylldes ;-) Det är rutin på den magen, samma tid varje dag!
Ska smita iväg snart till IKEA. Måste köpa en ram och kudde till Mille. Ramen köpte jag i veckan men lyckades att spräcka glaset när jag skulle sätta in bilden, smart ass som man är. Mille gillar att sova lite högre så en vanlig kudde måste köpas. Tror att pappa vill ha tillbaka sin =)

Ska klä på Melle sina utekläder så han kan vara med pappa och morfar på tomten. Under tiden ska jag passa på att ta en dusch. Mille sover gott sen 1 timme tillbaka, skönt det är med helg =)


Blårandigt

Blev inte mycket shoppat när jag och mamma var i Norrköping tidigare i veckan. Såg mycket fint som kunde fått följa med hem men ett par tights och en snygg topp fick räcka.

 
Blå & vitrandigt är verkligen så snyggt. Passar perfekt till jeans = vardagssnygg ;-)


Ett nytt armband och söta hårspännen slank också med ner i påsen.


Fam Rudqvist


På correns websida idag.

Nu finns vi med på nätet =) Bilden borde komma med i corren vilken dag somhelst.
Är mer nöjd med den här bilden än den som vi tog med Melvin när han var nyfödd. Fast det gick inte att få båda barnen att le samtidigt. Men vad gör det, huvudsaken är att hela familjen är samlad och komplett!


Tidig morgon

God förmiddag får jag säga. Varit uppe sen strax efter 6,30, vanligt hemma hos oss. Mille är nämligen ingen unge som sover halva förmiddagen. Nej det är upp och hoppa tidigt med honom!
Natten har varit lite orolig, likväl natten innan det. Så nu börjar all extra energi och sömn försvinna. Mitt sömnkonto tömms fort och fylls knappt på = dålig kombo.
Inatt tror jag att han hade magknip, vaknade två gånger av en mycket ledsen Milton som knappt kunde ligga still i famnen. Han vred sig och drog upp knäna mot magen. Men med lite mat och vaggande somnade han gott. Var en välfylld lite blöja som väckte oss imorse ;-) 
Vi har sagt vi ger det helgen och ser om det blir bättre, annars blir det att ringa BVC på måndag. Måste gå till botten med vad det är som gör att han har så ont. Om det inte nu skulle vara mjölkallergi, vad är det då?? Mitt hjärta brister varje gång han är så ledsen. Inte för att han skriker, utan för att han måste verkligen ha ont. Och ingen förälder vill att sitt barn ska ha det.

Är nu dags att ta dagens andra kopp med kaffe. Just nu är det kaffe som håller mig igång. Ska snart ta tag i lunchen. Min pappa och Christian håller på att fixa jord på tomten. NU är vi IGÅNG =D



Tittar in och säger hej!

God kväll! Hoppas ni inte saknat mig alltför mycket idag ;-) Haft fullt upp hela dagen med diverse saker. Mille har även varit lite övertrött, så att sätta mig vid datorn har inte lockat.
Blir tyvärr inte så mycket bloggande idag men imorgon lovar jag att återkomma med mer kraft. Ibland behöver man göra annat än sitta framför datorn. Nyttigt och skönt =)

Båda barnen sover snart, så då ska jag och älsklingen sätta oss i soffan och mysa. Dagen har varit intensiv på alla sätt, så det ska bli skönt att bara VARA!

Puss på er!



Trip to Nkpg

Det blev en liten färd till Norrköping med mamma. Har inte varit där sen i våras, så nu var det dags.
Blev väldigt lite shopping för min del men vi fikade och åt gott. Var bara mysigt att komma iväg en lite sväng.

Ska ta och äta lite mat nu och sen blir det att packa träningsväskan och bege sig till stan. Först en liten fika och sedan köra ett abspass.

Ciao ciao!!


Dagar med fika tillsammans med nära & kära!

Godmorgon på er! Vilket busväder det är ute, som det brukar vara på hösten. Regnet öste precis ner men nu ser det nästan ut som om det ska spricka upp =) Jag hoppas på det!?

Laddar för en härlig dag, träffa mamma, fika med Ramona och träning. Någon gång under dagen kommer även första lasset med jord också. Snart, mycket snart kommer det finnas gräs....toklängtar =D
Blir en del fika den här veckan. I måndag med en gammal arbetskamrat i Gamla Lkpg. En härlig dag i solskenet med en Melle som nästan doppad hela sig i fontänen ;-) Han var nog laddad för babysimmet.
Idag blir det nog en mysig fika med min mamma på förmiddagen. Tog en fika hos mina föräldrar igår men idag ska vi hitta på något skoj med. Vad får vi se.
I eftermiddag blir det att träffa Ramona. Var ett tag sen vi sågs och vi har lite catching up to do efter deras semester. Har några frågor att ställa ;-)

 
Fåglar som väntade på att få lite fika i Gamla Lkpg.

Jag som är en äkta lattemamma älskar verkligen att fika. För mig är det ren njutning!

Nu blir det att fixa till sig lite och sen se till att Mille får lite kläder på kroppen. Han har legat länge i gymet och varit lycklig. Är skillnad på honom kan jag lova. Nu blir det inget mer byte av ersättning!

KRAM!!


Skapar habegär!

Högst upp på min önskelista står nog dom här två sakerna.
Ett par gummistövlar och dessa kan man ju bara dö för. Men visst smakar det så kostar det. Fast ett par gummistövlar måste man ha när man har småbarn =D Sen att dom är av det finare slaget gör inget. Skulle kunna tänka mig att gå runt med dessa på stan utan att skämmas.


Smycken är något jag nästintill jämt har. Och dom med budskap är extra fina. Detta armband får gärna flytta in i mitt smyckeskrin....älskling ;-)



Blir att snart krypa ner i sängen. Vila är något jag behöver göra efter ett par dagar då Mille varit lite gnällig. Men nu till kvällen har han bara fått av den gamla ersättningen och vi tycker han verkar lugnare. Får se hur dagen blir imorgon!?

♥ Kärlek och kramar till er ♥


Lita på magkänslan!

Är det något man vet att man ska göra så är det att lyssna på sig själv. Den där lilla rösten som "alltid vet rätt". Det är vad jag gjorde och jag hade rätt!
Angående ersättningen till Mille så hade jag rätt i mina misstankar om att bytet gjort att han fått ont i magen. Så vår beställningen är ändrad och ska komma imorgon eller på torsdag. Tills dess har vi köpt en burk på apoteket och nu är det bara att vänta se.
Det roliga är att på burkarna som vi fick står det att dom innehåller mjölkprotein. Konstigt med tanke på att det är just det han inte ska få i sig. Men ersättningen ät gjord för dom med mjölkproteinallergi. Hänger ni med?!

Mitt råd till er att lita på er magkänsla och göra det som den säger till er!

Nu blir det lite mat och sen mys med min älskade ♥


Tankar & funderingar

Tycker Mille har tagit ett steg tillbaka. Förra veckan när vi började med ersättning så blev han som en ny kille. Han blev glad och sov bra. Magontet försvann med. Men nu tycker jag att han blivit lite gnälligare igen. Det är långt ifrån hur det var tidigare. Han är bara inte på samma glada pigga humör hela tiden som tidigare. Han har även börjat att sova mindre.
Funderar på om det började när vi bytte ersättning?! Burken vi köpte på apoteket verkar ha funkat lite bättre. Vet inte om det bara är jag som inbillar mig??
Ska ta och ringa och se om vår ersättning har kommit. Tänkte även kolla vilken ersättning det är man får. Är säkert bara jag som får för mig en massa saker!?

Ska passa på att hoppa in u duschen nu när barnen sover. Efter det blir det att börja förbereda lunchen.
Hej så länge!


Pappersbröllop!


Min underbara man. I love you ♥

För 2 år sedan hade vi precis blivit man och hustru. En av dom bästa dagarna i mitt liv.
Tack för att du gjort mig komplett. Du är mitt allt älskling!

Du och jag, nu och föralltid!!


Än är den inte slut

Sommaren sjunger nog på sista versen. Hösten är inte långt borta, märker det på kvällarna som nu är svalare. Men jag passar på att ta varje tillfälle att insupa det sista av varma dagar och sol för det här året!
Lördagen var nog den sista sittandes ute på någon servering. Inte för att det blivit så många i år men men ;-) Jag njöt verkligen av kvällen. God mat, gott att dricka och härligt sällskap. Stunder som dom sparar jag i hjärtat, dom ger värme när kylan väl är här.


Buddah med farfar =)

Ska ta tag i det här med dopet nu. Var även det en sak som vi la åt sidan på semestern. Medvetet med tanke på att prästen vi vill ha hade semester fram till förra måndagen =)
Ska även sätta mig ner och fundera på om vi ska ha ett väldigt litet privat dop denna gång, bara dom närmaste. Eller ska vi göra som med Melle, bjuda släkt, vänner och familj??!! Den här gången vill vi känna att dom som är där vill vara där.


Skydda öronen!

Igår införskaffade vi ett par hörselkåpor. Hade köpt varsina till grabbarna men det fanns bara ett par kvar. Tänkte att det var smart att ha när det är mycket liv omkring dom.
Mille testade att ha dom ett tag när vi satt och käkade på Storans uteservering. Trodde inte att det var möjligt för den lilla killen att få mer pluffsiga kinder. Ack så fel jag hade men attans så söt han är =D


Det var lite konstigt att inte höra på samma sätt som man brukar ;-)

Melle tyckte det även han var skoj att testa men ville inte ha dom på sig några längre stunder. Han var på sitt bästa humör igår och det gladde oss att se. Var nog utsikten på alla bussar och det trevliga sällskapet som gjorde det.
Han fick senare ha dom på sig när vi lyssande på The ark i Kungsträdgården. Riktigt bra för där måste man skydda dom små öronen.
Han satt på pappas arm och tittade med trötta ögon. När vi gick därifrån kom två ordningsvakter fram och sa att det var den sötaste killen dom sätt. Gissa om vi blev stolta föräldrar!!

 
Kvällens goding i sin nya tröja. Måste köpa en i större storlek med.

Ska nu ta och kolla till middagen. Blir hemmagjord lasange, länge sen sist.


Gammelrosa

Söndagsförmiddag, nu är snart helgen över. Lika snabbt som veckorna går, lika snabbt är helgerna över. Men imorgon börjar allvaret för Melle. Simskolan drar igång igen =D Tror han kommer tycka det är minst lika skoj denna gång. Och till en början blir det varannan gång för mig och Christian. Men senare i höst blir det pappa som tar och badar. Förra gången var det jag och jag tror Melle tycker det är roligt att gå med pappa denna. Men som sagt, till en början kör vi varannan gång!

Har glömt att visa vad snygga naglarna blev den här gången. Mamma tipsade mig och svagt rosa naglar, ganska neutrala. Och jag håller helt med, riktigt snyggt. Kommer nog bli lite av en favorit ;-)
Valde en ljus nästan vit rosa och över det ett gammelrosa glitter. Det syns knappt men är cleant och det gillar jag.


Efter att ha haft färg är det alltid snyggt att ta lite mer diskret. Men för att piffa till det blev det lite silverplättar på ena nageln ;-)

Idag blir det att ta ett foto på familjen som vi kan skicka in till corren. Har inte blivit att vi gått till någon fotograf, har ju varit semester. Så farfar kommer idag och hjälper oss med att ta en bra bild =)
Men först en kopp kaffe och bara slapp. Har plcokat här hemma hela morgonen och nu sover barnen. Så jag kan med gott samvete sätta mig en stund.

KRAM!


Hemma & vänder...

Ska snart ta bussen ner till stan. Blir lite mat och gott att dricka på stan med svärfar, svägerska och hennes kärlek. Mysigt men hoppas att vädergudarna är med oss!?

Kom nyss hem från en härlig dag med Sofie. Vi struntade i Barnens dag, ibland blir det inte som man tänkt sig. Men vad gör det, barnen hade riktigt skoj ändå =) Dom busade och skrattade som aldrig förr. Jag och min söta disskuterade livets stora frågor. Om vi kom fram till något??...nja det vet jag inte. Men ibland behöver man ventilera sig lite.

Dags att hoppa i några roligare kläder. Mammalek outfiten blir utbytt för något lite glammigare ikväll ;-)
Önskar er en trevlig kväll!!


Barnens dag!

Godmorgon bloggisar!

Här har vi vaknat upp efter en bra natt för Mille men en sämre för Melle. Han har haft mardrömmar och vaknat en del under natten. Men han tog sovmorgon och sov till 8. Mille tog även han och sov lite längre, till 7. Så en bra start på lördagen har vi haft =)

Älsklingen har J idag så jag och barnen passar på att vara med Sofie. Vi ska ner till Trädgårdsföreningen där det är Barnens dag. Händer massor med skoj för dom små. Så har ni inget planerat idag tycker jag ni ska ta en sväng dit!
Blir dåligt med uppdateringar under dagen, återkommer i eftermiddag!

Ciao sötnosar!


Dagens tänkvärda!


Ibland går det att sätta ord på det mesta!

Inleder fredagsmyset med denna! Tycker det är en bra vägledning här i livet.

Just nu så sover båda barnen, älsklingen duschar och jag ska sätta mig i soffan och bara mysa.
Har haft en riktig FAB dag, mys på stan med mina två små älsklingar. Men självklart mörkas den lite av den förskräckliga händelsen mitt i stan vid lunch. En tjej blir knivskuren mitt på öppen gata av något psyko, helt oprovocerat. Är så jag blir mörkrädd. Vart är vi på väg??

Ska nog unna mig ett glas vin ikväll. Tända lite ljus och bara mysa med min underbara man ♥
Gör som jag älska...inte bokstavligt talat då ;-)


FREDAG!!

Äntligen fredag igen =D Tyckte nyss det var måndag.

Här laddar vi för helgen, blir massor med mys. Både med familj och med vänner. Och för att starta upp den ska vi ta bussen ner till stan. Melle älskar ju att åka buss =)
Ska fylla upp hans höstgarderob lite och nu har nog Kappahl fått in kläderna jag var på jakt efter för ett par veckor sedan. Ska passa på att köpa lite större storlekar så det passar till dagis med.
Fyndade ett par riktigt bra vinterskor åt honom tidigare i veckan. Dom är någon storlek för stora men dom ska inte användas förän i vinter. Skulle dom vara lite stora då kör vi extra sockar i. Men till nästa år då dagis väntar kommer dom sitta riktigt bra!


Timberland kängor för halva priset! Det gäller att passa på när det är rea.


Hittade varsin tröja till grabbarna på halva priset. Mille fick en kortärmad med igelkottar på och Melle en långärmad.

Ska ta och kolla busstider nu. Så fort Mille vaknar blir det att åka iväg och innan dess ska allt vara klart.
Ha en superstart på helgen!

 


Lets make dinner

Nu har vi kommit innanför dörren jag och grabbarna. Fick mig läckra naglar, tack för tipset mamma ;-)
Ska sätta igång med middagen nu, blir stuvade makaroner med falukorv. Enkla husmanskosten är fantastisk! Nu är vi duktiga och skriver matsedel till varje vecka. Aldrig mer hjärnsläpp när det är dags för middag =D


Bus & träning i sängen

Båda mina grabbar ligger och sover så sött nu. Melle har sovit ganska länge så han vaknar nog lagom till lunchen =)
Jag och Mille har legat länge inne i vår säng och haft det så roligt. Helt otroligt vad mitt hjärta längtat efter den här lille killen som vi nu har. Han är så glad och skrattar massor, vilken kärlek. Spelar ingen roll att jag skulle behöva tvätta och dammsuga, det får vänta. Jag ligger hellre i sängen och myser med världens goaste Milton!
Tog fram en handdocka vi fick av Libero, en kanin. Den tyckte Buddah var riktigt rolig. Han koncentrerade sig som aldrig förr för att ta tag i den. När han väl gjorde det så tog han ett stadigt bett i den =D
Märks så tydligt nu hur han försöker att greppa tag i saker. Sen blir han nästan jämt lite frustrerad att händerna inte gör som han vill.
Han tränande även att ligga på mage. Och nu är det också roligt, troligtvis för att han inte har oni i den längre. Han försöker att sparka iväg men kommer tyvärr inga längre sträckor. Rumpan är nästan också den på väg upp men en liten bit är det kvar tills dess.

 
Buddah, bunnykiller...

Ska nu ta och fixa till lite med lunchen. Börjar själv bli lite hungrig och kan tänka mig att det kommer Melle också vara när han vaknar.
Efter lunchen blir det hem till mormor & morfar. Ska ha barnen där medans jag fixar mina naglar. Är äntligen dags för det. Någon som har ett förslag på vad jag ska göra??


Flingor överallt!

Jag tackar min förstfödde för alla flingor som ligger krossade på golvet i vardagsrummet. Det nya är nämligen att äta corflakesflingor som dom är, inget tillbehör. Men tyvärr så sprids dom överallt och trampas sönder under små barnfötter =) Blir att ta ett varv med dammsugaren...

Brevid mig i babysittern ligger Mille och pratar för fulla muggar. Vi har haft en bra natt, ville bara ha mat en gång. Nu delar jag och Christian på nätterna. Förut ammade jag ju och då var det bara jag som kunde ge mat. Men nu när han äter ersättning kan vi hjälpas åt. Går riktigt smidigt och det känns som vi sover lite bättre ;-)
Just nu tar vi det bara lugnt. Är ju inte direkt något höjdarväder ute. Får se om det blir något ljusare så vi kan ge oss ut en sväng innan lunch.
Dags för morgonkaffe nu =)


Nada,inget,nothing...

Ja blev som vi räknat med, pricktestet visade inget. Så vi ska få en ny tid i november och göra om det då. Skulle det inte visa något då heller så är inte Mille mjölkallergiker. Eller rättare sagt om det var det han hade så har det växt bort.
Mille var i vilket fall riktigt duktig, han sken som en sol när dom gjorde pricktestet. Hade räknat med tårar när dom skulle sticka honom men han verkade inte märka av det =)

Ska nu fixa middag så den är klar till älsklingen kommer hem. Sen blir det att slänga på sig träningskläderna, är så taggad. Tycker verkligen det är så skönt att röra på kroppen. Konstigt med tanke på att jag inte kännt så här vid tidigare tillfällen då jag tränat. Kanske befinner mig vid en sådan punkt i livet då träning inte är för att SE bra ut utan för att MÅ bra!?
Dags att slänga in fisken i ugnen =D


Ljuva morgon!

Godmorgon solstrålar! Gud så glad jag känner mig nu när jag ser vilken skillnad det är på Milton. Min lilla prins är tillbaka och den här gången för att stanna. Detta lilla monster som bodde i honom och stal vår Buddah ifrån oss är förevigt borta.
Han har ätit en gång under natten men vaknade tidigt på morgonkvisten för att fylla blöjan. Gör mig ingenting, han verkar inte ha ont i magen längre. Hela morgonen har han suttit i vardagsrummet och skrattat och pratat. Det gör även Melle på bättre humör =D

IM A HAPPY MAMA!!!!

Är som sagt pricktest idag för Buddah. Melle kommer få vara hos mormor & morfar under tiden. Han tycker att det är roligare att vara där än med oss på sjukan.
Därefter blir det nog en liten sväng på stan. Kan inte hjälpa det men jag måste alltid skämma bort mina barn med något när dom varit sjuka. Vissa tycker säkert att det är förbannat onödigt och ja ni får tycka det. Är det inte därför det är så härligt att vi alla är annorlunda!?

Nu blir det en kopp kaffe och sen börjar förberedelserna för dagen. Måste se till att vi får med oss mat och nappflaskor nu. Det är jag inte van att behöva tänka på ;-)


Det är en glad kille som kommit tillbaka t...

dsc_0346 (MMS)

Det är en glad kille som kommit tillbaka till oss. Efter att ha gett honom mjölkfri ersättning hela eftermiddagen så har vi sluppit gråt. Är som dag och natt men en sak är säker och det är att jag är lycklig. Säg att det är nu det vänder!?


Gammeldags


Nykommling i min garderob.

Här är skjortan jag fyndade för 50 kr igår på H&M. Tycker om kortärmade skjortor som inte har någon krage, passar bättre utan. När det kommer till långärmade ska det självklart vara en krage på =)
Tunn, sval och fin men får snart hamna lite längre bak i garderoben. Men nästa sommar kommer den att vara en given hit!


Lättad..

Dom ringde från allergicentrum tidigare. Vi har fått en tid imorgon kl 11.30 för pricktest. Gud så skönt det känns i bröstet just nu. En otrolig lättnad!
Älsklingen kom även hem med mjölkfri ersättning när han slutade jobbet. Så när Mille vaknar får han det. Sorgligt att det inte blir mycket mer ammning nu men det funkar inte. Kanske blir att amma på natten, vi får ta ställning till det imorgon.

Just nu njuter jag =)


Lugn & ro

Här sover äntligen båda barnen. Melle somnade för 30 min sedan framför sin film och Mille gav precis upp.
Har haft en hemsk morgon. Milton har varit ledsen nästan hela tiden. Han somnade 30 min vid 7.30 och när han vaknade var han ledsen. Sen dess har han gråtit nästan hela tiden. Somnade till en kort stund för att vakna och vara ledsen.
Hela tiden som han gråtit har jag fått bära runt på honom. Att bära Buddah längre stunder sliter på kroppen. Och att försöka att sätta sig ner uppskattas inte. Men jag fick nog för en stund sen och satte mig med honom i sängen. Efter lite kamp så gav han upp och somnade men varje gång jag försökte lägga honom ner vaknade han. Men tillslut var han nog så trött så han struntade i att han halvlåg på min kudde.

Avskyr att vara själv när det blir så här. Mitt huvud värker för allt skrik och för att jag inte hunnit dricka något. Melle blir även störd av det här. Och då blir han lite ledsen, inte lätt att ha två barn som skriker och vill ha tröst. Har gjort mitt bästa men det känns som om Melle blir åtsidosatt, avskyr att behöva känna så. Är nog jobbigt för honom att se att jag bär runt på lillebror hela tiden. Kan tänka mig att han tror att jag favoriserar honom men så är det inte.
Gör mitt bästa för att trösta dom båda men det är svårt. Kan inte bära på båda samtidigt, även om jag skulle vilja. Men jag tar igen det nu, sitter brevid Melle när han sover. Passar på att klappa, gosa och snussa massor på honom. Och jag vet att han känner av det!

I eftermiddag kommer en vän över med sina barn. Vi ska ta en fika och prata lite. Hon kommer med räddning, lite mjölkfri ersättning som hennes minsta inte använder längre. Kommer nog att pratas en hel del om denna mjölkallergi.
På tal om det ringde jag BVC idag och tryckte på om en tid på allergicentrum. Förklarade att det blivit värre och att vi behövde komma snart. Så Erica fixade att dom skulle kontakta oss under dagen. Tack för det!

Ska nu ta mig en lååång dusch och sedan fixa med lunchen och plocka lite. Får se ut som det gör här hemma men jag har inte direkt haft tid att storstäda ;-)
Ha en underbar fortsättning på dagen!


Pussmun!


Puss puss...

Min underbara lille Milton idag. Han fick sitta lite i storebrors stol hos mormor och morfar. Han var mer än nöjd och bjöd på leenden och roliga miner.
Idag har jag fått nytt hopp från oväntat håll. Är otroligt tacksam över att människor bryr sig, det värmer.

Säger godnatt till er nu. Blir att krypa ner i sängen och njuta av denna härliga dag =D
Kärlek från mig till ER!


Motion


Det är verkligen vackert i trädgårdsföreningen. Tänk vad mysigt att sitta här med goda vänner och bara vara!

Äntligen får jag sitta ner i soffan och verkligen ta det lugnt. Men vilken dag jag har haft, helt fantastisk. Jag har fått så mycket frisk luft och motion att jag lätt skulle kunna vara vaken hela natten ;-) Nej kanske inte hela men jag känner mig inte sådär trött som jag brukar på kvällarna.

Började med att vi gick in till stan och därifrån till sjukhuset. Eftersom jag inte brukar gå dit blev det en liten omväg, gick nämligen fel i trädgårdsföreningen. Vet inte riktigt hur man kan göra det men jag skyller på att det är så sällan jag är där =)
När vi var klara på apoteket gick vi till Cafe Belvederen som ligger precis vid sjukhuset. Där åt vi lunch och tittade på den underbara utsikten över stan.
Tänk att jag bott här i nästan hela mitt liv men aldrig varit där. Men det blir det ändring på nu, kommer traska dit ofta.
När vi hade ätit blev det att ge sig ner till stan igen. En mysig liten promenad genom trädgårdsföreningen. Stannade till och köpte lite blommor och fyndade ett fat med tre krukor. Ska fixa lite imorgon med mina nya blommor och krukan.
Sen fixade vi lite ärenden på stan. Passade även på att fynda lite på H&M till mig och Melle. En blus och några smycken och ett par höstbyxor till lillkillen.
Efter stan satte vi kurs hem till mina föräldrar för eftermiddagsfika. Melle fick lite mellis och sedan röjde han järnet där. Tror morfar var ganska färdig när vi väl begav oss hemåt ;-)
Efter middagen tog jag på mig mina träningskläder och for iväg till gymet. Underbart att bara släppa allt för en stund. För ett tag var det bara jag och löpbandet...

Nu ska jag bara lägga upp fötterna i soffan och ta det lugnt. Vad morgondagen har att erbjuda vet jag inte. Vi får helt enkelt se hur vädret blir.

Ciao ciao bloggisar!


UT!

Vi trotsar dom mörka molnen och blåsten och ger oss ut. Regnskydd är nerplockat och jag har paraply, inget kan stoppa oss ;-)


Skaka hand

Godmorgon måndag. En ny vecka tar sin början men snart är det fredag igen ;-) Har en ganska blank vecka men vet att den kommer fyllas med roliga händelser vartefter. Är ganska skönt, att göra saker spontant.

Har på morgonen suttit och myst med Melle i soffan. Vi har pratat, skrattat och myst. Han berättar så mycket, även om det inte går att förstå allt är det härligt. Barn ger verkligen äkta lycka!
Han har även under morgonen lärt sig att skaka hand =D Jag sträcker fram min hand och säger goddag goddag och då lägger han sin höger hand i min. Men det var inte lika skoj att göra med pappa. Verkar som om det är vår grej just nu men det kommer ändra sig ;-)



Lekandes med vattenslangen i lördags. Nu så stor och självständig.

Vad den här dagen bjuder på får vi se. Hade planerat en promenad till sjukhuset och deras apotek. Har fått mina piller beställda dit och jag måste hämta dom. Men tyvärr ser det ut som om det ska bli regn och åska. Hoppas dock på att det inte drabbar just oss?! Vi får se hur det ser ut när vi är klara med våra morgonbestyr.

Puss & Kram!


När hjärtat värker & tårarna bränner

Det är verkligen inte lätt att vara småbarnsmamma. Ingen har hellre aldrig sagt att det skulle vara det heller. Jag har inte heller målat upp en bild att allt skulle flyta på smidigt när man har två små. Nej lite ska man allt få jobba ;-)
Men den senaste veckan har varit kämpig. Milton har inte varit helt sig själv sen hela den här allergi grejen. Hans mage har inte kommit helt i form än och jag tror inte att den kommer bli det förän vi får komma till allergicentrum. Märker tydligt att han måste ha riktigt ont emellanåt. Han är så ledsen och skriker så hela han blir kokhet och svettig.

Det jobbiga är inte att han skriker mycket. Det jobbiga är hans hjärteskärande skrik. Han får en så ljus och ynklig stämma när han är riktigt ledsen att hela mitt hjärta håller på att gå sönder. Hans tårar bränner mot mitt bröst och jag känner att det inte finns något jag kan göra.
Jag skulle mer än gärna ta all hans smärta, inga problem. Allt jag vill är att han ska vara en glad kille, inte ha ont och vara ledsen. Är jobbigt för hela familjen, även Melvin. Han gillar inte när lillebror gråter men han gillar inte heller när han inte kan få lugn och ro. Även han behöver det ibland, det märks. Framförallt när han är trött och behöver gå ner i varv.

Jag känner i mitt hjärta att det är något som är fel. Om det så är mjölkallergin som visar sig eller om det är något annat med Milles mage. Men något är fel, jag bara vet det. Att behöva gå så här i flera veckor till kommer ta knäcken på oss.
För att ge er en bild så börjar det alltid vid kl 10 ungefär. Starx efter att han vaknar från sin förmiddagsnap som är på max 50 min. Under 1 timme kan han vara ledsen mellan 20-30 min. Och ingenting funkar särskillt bra som tröst. Varken tutte, napp, ligga, sitta, hänga över axeln, åka bil, åka vagn, vaggas....ja you name it.
Känslan är maktlös, det finns inget man som förälder kan göra. Och det är hemskt att känna.

Jag tycker det bara har blivit värre med. Framförallt nu till helgen, i veckan har det varit mer kontrollbart. Och innan hela den här historien om allergin var han långt ifrån så här. Självklart att han var ledsen ibland men man kunde få honom att somna när han var ledsen. Men nu tar det sin lilla tid innan det sker. Är även därför det känns som om något inte stämmer. Jag tror dock inte att det är något allvarligt. Mer att det skulle vara bra för honom att få mjölkfri ersättning, så inget påverkar hans mage.

I skrivande stund ligger Mille brevid mig i sitt gym och är så otroligt glad. Han skrattar och pratar på som bara den. Peppar peppar så har han varit vid gott humör under eftermiddagen. Till kvällen och natten brukar vi inte ha några problem. Någon kväll har han varit lite ledsen och svårsövd men inga nätter som tur är. Då sover han bra och äter 1-2 gånger.
Jag hoppas att det snart vänder eller att vi får en tid. Vill ha tillbaka Milton, så som han var innan all den här skiten.


Min underbara lille Mille på väg hem från storken tidigare i veckan.

Och för att avsluta så beundrar jag alla föräldrar därute som som har det så här hela tiden. Vars barn lider av kolik och inte får sova på nätterna. Att veta att ni orkar hjälper mig.
Vi föräldrar är starka och underbara!!

Nu har jag lättat mitt hjärta och det känns bättre. Kanske jag har fått någon mer därute att känna lättnad. Att veta att dom inte är ensamna. För även om man vet att man inte är det, så är det väldigt lätt att känna så ibland.

Kärlek till er alla!!


Morgonkärlek


Mina sötnosar ♥

Två busungar som vaknade tidigt i morse. Var mycket bus innan Mille valde att ge upp och somna.
Spelar ingen roll hur tidigt dom vaknar, när dom är så här underbara är dom BÄST! Och sova, det kan jag göra när jag blir gammal ;-)


Buddah loves USA

Blev en sväng till Söderköping ikväll, hela familjen. Är ju sådana härliga sommarkvällar nu så det gäller att ta till vara på dom. Tyckte nyss att hösten sakta var på väg men ack så fel jag hade. Sommaren är fortfarande kvar =)

Vi hade i allafall en riktig mysig kväll i sörping. Åt god glass på Smultronstället och gick efter det en promenad längs Göta kanal och sedan inne i centrum.
Mysig stad som jag faktiskt skulle kunna tänka mig att bo i. Men då ska man ha jobb som ligger i närheten, inte så skoj att pendla in till stan. Även om det inte är långt så vill vi gärna slippa det. Sen ska det i såfall finnas ett hus som är mycket speciellt ;-) Lämnar inte det här i första hand!
Men allt det här är bara funderingar och en gnutta drömmar. Just nu är vårat liv här i Boda. Vet att barnen kommer få den bästa av uppväxter här. Och för mig är det viktigast.

Buddah drog till med att vara vaken under tiden som vi åt glass. Inte ovanligt att han är vaken när vagnen inte rör på sig ;-) Men ikväll var han riktigt festlig och glad. Fick en lite blinkande flagga från pappas glass att hålla i. Och oj oj oj så skoj det var. Den höll han ett stadigt grepp i under hela tiden =D


Han har även lärt sig att man ska hålla ut lillfingret ;-)

Barnen sover gott nu i sina sängar. Har passat på att vara ute hela dagen. Lapat sol och fått energi, bra att ha nu när hösten snart kommer. Tydligt nu när kvällarna snabbt blir mörka.


LÖRDAG

Godmorgon! Så var det helg igen, veckorna bara springer iväg. Tänk att det snart är september, gah så snabbt det går.

Kan inte säga att jag vaknade utvilad idag. Mille har sovit lite oroligt, så någon bra sömn har vi inte fått. Men tog tillfället i akt och smonade väääldigt tidigt på soffan igår. Tror inte ens att klockan slagit 20 =) Vaknade till efter en stund och tog med mig Mille in i sovrummet för att ge honom mat men somnade även där. Så jag vaknade till lagom när älsklingen skulle sova.

Idag blir det en eftermiddag och kväll ihop med mamma. Älsklingen ska spela poker, nu drar det igång igen efter sommaruppehållet. Vissa spelar fotboll, andra poker ;-)
Får se vad vår dag bjuder på för skoj. Men något skoj ska vi nog hitta på att göra!

Dags för lite frukost.
Bye bye for now!


Nya tider!

Godmorgon sunshines! Vilken fin dag vi kommer att få. Ja, jag litar på metrologerna och än så länge ser det ljust ut ;-)

Mår så himla bra just nu, både i kropp och själ. Mycket som klaffar nu, nya utmaningar...jag älskar det. Jag brukar inte se fram emot hösten så här mycket som jag gör nu.
Har börjat träna, länge sen sist. Har även lagt om min kost lite. Delvis för att äta lite sundare men även för att få min mage att vara i mer balans. Var Sofie som fick mig att hoppa på detta tåg ;-) Och det känns lättare när man är två.
Vi utesluter bröd, ris, potatis, pasta och äter mycket kött och fett istället. Tror den kallas för LHCF dieten. Men visst händer det att jag äter pasta och liknande men i mycket mindre mängder än tidigare. Vi får se hur jag mår efter två veckor, har bara hållit på sen i måndags. Så det är ett tag kvar =)

En sund själ i en sund kropp!!

Nu ska jag ge Melle lite frukost och sen blir det lite lek innan vi tar oss en promenad. Blir att  gå till en lekpark en bit härifrån. Perfekt att gå en sväng för att leka och sen gå en bit hem =)


Stickat till hösten

Blev två sköna och snygga tröjor till Melle idag. Han har snart växt ur dom flesta han har. Och sen har han ingen lite "snyggare" att ha till fina tillfällen.
Satt igår och pratade med Sofie och dom fina Pippitröjorna. Älskar den klassika stilen på dom. Så när Melle börjar dagis nästa år ska mormor sticka en äkta till honom. Idag fick han hålla tillgodo med en från Åhlens. Tycker den är helt ok. Kommer bli väl använd till hösten =)
Mille fick sig ett par thights som var på slutrean. Dom kommer passa fint till bodyn i samma färg som vi köpte i helgen.


Pippitröjan och Milles leggnings.


Snyggtröjan, mjuk och skön kvalitet.

Hade lite rabattkuponger som jag använde mig av dig. Sparade några kronor och det är aldrig fel ;-)

Här sover nu barnen och jag sitter själv. Älsklingen jobbar sent hos J idag, så 1 timme till får jag mysa själv. Men imorgon är det helg igen ♥


Tillbaka på storken!

Idag var det dags för mitt återbesök hos storken. Kanske lite sent men tiden hade innan semestern var Melle sjuk och jag kunde inte gå.
Fick i allafall godkänt på allt =) Lite högt järnvärde, så dricka ännu mer vatten. Svänger snabbt här, hade väldigt lågt i slutet av graviditeten. Annars såg allt helt ok ut.
Mille var rolig och sov sig igenom besöket. Eller inte helt, när jag skulle gå vaknade han till och tittade med ena ögat. När min barnmorska hälsade på honom drog han av världens leende och sedan somnade han om!

Blev även att fixa några ärenden på stan. Är på jakt efter lite tröjor till Melle. Dom flesta som han har börjar att bli lite små, så två tröjor, en bodie och ett par shorts till nästa sommar. Shortsen kostade 30 kr och det är lika bra att köpa lite större plagg när det är billigt =)
Mille fick ett par byxor från rean. Kanske inte det roligaste men det går åt. Och sen kan han få lite nya saker och inte bara brorsan ärvda plagg ;-)

Nu ska jag lägga mig och blunda en liten stund. Det är tyst och lugnt och jag är i en matkoma efter lunchen.

Puss på er så länge!


Oväder!

Här regnar och åskar det som aldrig förr. Vi har ätit en riktigt god men enkel middag. Efter det  tände vi en massa ljus och ska nu mysa i soffan. Barnen är på bästa humör och verkar inte särskillt trötta. Så det ser ut som hela familjen kryper upp i soffan nu =D

KrAmAr!


Här spenderar jag gärna en helg!

Titta på detta underbara hotell & spa. Skulle inte tacka nej till en liten tur hit med älsklingen. Avkoppling och romantik, bara ta hand om varandra.













Har ju snart 2 årig bröllopsdag, kanske skulle fira den i Ytad. Fast det får nog bli i efterskott. Lite svårt att lämna bort Mille nu när han är så liten =)
Just nu blir det att drömma, funkar det med!


Strax

Närsomhelst tittar Sofie och Agnes in genom dörren. Vi ska en en lite lekdag ihop. Bra för barnen att "leka av sig". Är ju även bra träning inför dagis. Att dom lär sig samspelet barn emellan. Är i allafall vad jag tror...

Blir att blogga mer senare i eftermiddag!
Ha en underbar onsdag!


Vad tiden går!


När blev du så stor Melvin??!!

Man ska inte börja att fundera på vart dagar, veckor och år tar vägen. Tycker inte det är länge sedan vi åkte upp till BB när vi väntade Melvin. Och se på honom nu, så stor och självständig. Han är en egen liten person med en egen stark vilja =)
Han lär sig hela tiden nya saker. Glädjer både mig och älsklingen med dina framsteg. Är det inte nya ord som hoppar ur hans mun så är det att ta sig upp eller ner från möbler. En sak är säker och det är att det går fort fram!
Nu börjar han att förstå vad man säger till honom. Även om han inte pratar flytande meningar så gör han det man säger åt honom. Och kan han inte säga vad han vill så visar han det. Vi gör oss förstådda med varandra och det är det som räknas.
Han känns helt plötsligt så stor. Räckte med att komma hem med Milton för att han inte skulle vara någon bebis längre. Han blev en liten herre, den sötaste av dom alla!

Är evigt tacksam att vi fick Melvin. Han är mitt hjärtas glöd och jag älskar honom över allt annat. Han kommer alltid vara min förstfödde och ha en speciell plats i mitt hjärta. Även om vi har våra små dunster ibland ;-) Men det är en del av småbarnstiden. You take the bad because the good is SOOO much better!!

 
Nu ska han gå själv överallt. Blir att investera i en ståbräda.

Kom ihåg att den här tiden är så kort, så njut av varje sekund. Snart är våra guldklimpar stora och ännu mer självständiga =)


Älskade busungar!

Haft en riktig utedag, både på för- & eftermiddagen. Innan lunch var vi ute och lekte med Sofie och Agnes. Det gungades, grävdes i sanden, dom åt sand, åte rutchkana, gungade på djuret och sprang runt som små troll. Men roligt har dom ihop och det är kul att se =)
Åkte sedan hem för att äta lunch men barnen somnade så gott innan det. Men det gjorde inget för min Ramona kom förbi på en fika och höll mig sällskap. Mysigt med spontanbesök, dom blir lite mer speciella på något sätt.
När barnen vaknat och busat lite så åkte vi till IKEA men som vanligt finns inte det man ska ha. Behövde en större ram i vitt men den var slut. Kom hem med en liten ram till Melle och stora ljus, kul.
Passade på att vara ute när vi kom tillbaka. Solen tittade ju fram och det var riktigt skönt ute. Så Melle gungade och lekte med gruset innan vi gick in. Trist att inte ha någon gräsmatta att springa runt på men snart... ;-)


Gräsklipparen var rolig att titta på.


Melle i full action med att gunga på djuret..


Sötaste lilla smilfinken =D

Så nu är det dags för ett bad inna vi fixar maten. Pappa jobbar med J så han kommer inte förän om 1 timme. Men då blir det myyys =D


Playtime

Ska sticka iväg nu till mina gamla kvarter för lite lek med Sofie och barnen. Alfons börjar på dagis idag så det blir bara Agnes och Melvin som får leka. Men det funkar det med =)

Puss på er!


Knep & knåp

Tycker det blev helt ok med nya headern. Men har kommit fram till att mer kort på Mille behövs. Och jag som tycker jag inte gör annat ibland än fotar mina små =)


Buddah tar igen sig...


Storprinsen sover så sött...


Tvättservice Engeln

Hemma igen efter vårat BVC besök med Buddah. Vad jag kommer sakna vår sköterska när hon slutar. Hon lyssnar, ger råd och ger den där extra hjälpen som man behöver ibland.
Kommer att få en remiss till allergicentrum för att se om det är mjölkallergi som Mille har. Men testet kommer troligtvis inte att visa något, så då får vi göra om det om ca 6 månader. Och då kommer vi få träffa Erica igen på hennes nya arbetsplats =D


Buddha förra veckan vid Bråviken.

Innan jag och Mille åkte till BVC lämnade jag av Melle hos mina föräldrar. Dom skulle se efter honom, inget kul för honom att följa med. Så en liten fika och hämtning av tvätt blev det. Dom har varit gulliga och tvättat lakan och handdukar åt oss. Vi är bra bortskämda här i Boda ;-)

Melle har precis tagit ett bad och busar nu på här hemma. Han blev hämtad av pappa som hade cykeln med sig. Så självklart började det att regna på vägen hem. Möttes av den sötaste lilla blöta katten jag sett =) Så ett värmande bad var skönt för honom.
Ska snart börja att fixa med maten. Vi kör lite hemmagjord pizza idag, vardagslyx. Först ska vi bara försöka att trösta Mille som varit lite extra kinkig idag. Vet inte riktigt vad det är men misstänker magen. Stackarn är lite bubblig emellanåt, så det kanske är lite av skiten från förra veckan som sitter kvar?!


Morgon hos oss


Båda grabbarna tittandes på Tomaståget =D

Då var vi tillbaka i vardagen igen. Tycker inte att det är så jobbigt. Nu är det dom vanliga rutinerna vi kör på!
Visst är det skönt att vara hemma båda två men man skulle ju inte uppskatta det lika mycket om man hade det så jämt.

Blir snart att slänga in första tvätten och sedan börjar morgonen att rulla på i sitt vanliga tempo. På eftermiddagen ska jag till BVC med Mille. Han har inga prickar eller utslag kvar men jag måste veta hur vi ska gå vidare.
Något annat är inte planerat än, så vi får se vad som händer & sker.

Nu kallar en kopp kaffe och tvätthögen som ska minskas ner ;-)


Semestern är offciellt slut!

Då är vi tillbaka i vardagen, nja inte riktigt än. Några timmar kvar ;-) Men det ska bli skönt. Är en rolig höst som väntar, mycket skoj som ska hända. Fast än är det inte riktigt höst....

Vi har haft en mysig dag med fika hos mina föräldrar, glada barn, eftermiddagsnap, god mat och filmmys i soffan för att avsluta dagen med. Den andra Twilight filmen och nu är jag riktigt sugen på den sista ;-) Kanske en bio snart med älsklingen!?
Nu blir det sängen innan det är dags att sluta dom två blå.
Hoppas ni fick mitt sms och tillfälligt nytt nr. Ni som inte fått kan höra av er här så skickar jag det till er =)

Natti natti!!


Sova som en stock!?

Vårat brandalarm gick precis här hemma. Inget allvarligt, utan lite ånga från diskmaskinen måste fått det att dra igång. Känsliga saker det där.
Roliga var att Melle ligger och sover sen 1 ½ timme tillbaka men ungen vaknade inte. Det gör mig inget men om jag skulle gå in och ta en dusch skulle jag knappt hinna vrida kranen innan han vaknar. Helt sjukt att han kan sova igenom det men inte spolande vatten från badrummet?!

Blöjbyte på minstingen Rudqvist nu. Han är på bästa humör idag =D Prickar och magont verkar ha försvunnit, så nu är jag en lycklig mamma!


Grådassig söndag

Godmorgon sötnosar! Har ni lika trist väder utanför era fönster? Här är det mer likt höst än sommar...
För exakt 1 år sedan var det en solig och fin dag. Är nämligen 1 år sedan Melvin döptes och det var en riktigt fin dag.
Kan bara konstatera att 1 år gått väldigt fort. Undra om det kommer gå lika fort tills nästa år? Eller stannar det upp lite?! Nej tror inte det.

Gårdagskvällen spenderade vi med att försöka få vår lille övertrötta Mille att somna. Tror säkert han somnade 6 ggr men vaknade efter 10 min och var pigg.
Han hade inte sovit mer än 2 timmar på hela dagen. Då menar jag 2 timmar i sträck, sen hade han sovit säkert 10 st 10 minutare. Så han var kort och gott trött på kvällen.
Vi hade planerat att se andra Twilight filmen men det blev det inte mycket av. Vi var tvugna efter allt bra vi hört om dom från Fam Lööke. Och i fredagskväll gick första på TV 1000, så då bänkade vi oss för att se den. Helt ok film och en självklarhet att man måste se den andra filmen med. Får satsa på att se den ikväll =)

Ska pigga upp mig med en latte nu =D
Hej hej!


3 månader idag!

Älskade lille Milton, tänk att det är 3 månader sedan vi fick träffa dig för första gången. Den förmiddagen gjorde du vår lilla familj helt komplett. Vi älskar dig så innerligt ♥


Idag ser Mille riktigt fin ut i huden!


Cirkus, karusell - call it what u want!

Godmorgon underbara ♥

Haft ett litet uppehåll den senaste dagen men jag har verkligen inte kännt för att sätta mig här och skriva. Lusten, orken, viljan har inte funnits där. Sen har jag haft massor att göra med lille Mille. Dom senaste 24 timmarna har varit minst sagt turbulenta.

Nämde ju att Mille reagerat på något och fått hemska utslag över hela kroppen, utom ryggen. Det såg som sagt ut som nässelutslag. På vårdcentralen i torsdag trodde dom att det var mina piller som jag tar för min kolit. Började nämligen ta dom i tisdagskväll för jag började att få ett skov. Även om det stod att det inte skulle vara någon fara att amma så finns det alltid undantag. En del barn är extra känsliga och reagerar.
Träffade både en underläkare och vanlig läkare på vårdcentralen som konstaterade att det borde vara pillerna. Och eftersom jag måste ta dom kom dom fram till att jag skulle sluta att amma under tiden som jag tar dom. Det är månad, alltså sluta med ammningen redan nu! Hade räknat med att helamma Mille tills han var 4 månader. Lite svårt att sluta 1 månad och sedan börja igen. Men det var bara att acceptera.
Sagt och gjort köpte vi ersättning och började ge Mille det. Han såg ut att bli bättre och åt som en tok. Men igår morse när vi vaknade hade ryggen fått utslag. Och efter hans första mål med mat blossade även resten av kroppen upp igen.
Var bara att ringa vårdcentralen igen men dom skulle inte ringa upp förän efter lunch. Det betydde att vi inte skulle kunna få några svar på några timmar. Så då började jag söka på nätet efter svar. Något inom mig sa att det inte kunde vara mina piller. Och en tanke for runt i mitt huvud, mjölkallergi.
Hittade en massa sidor som handlade om allergi och föräldrar som berättade om deras barns allergi. Men en sida övertygade mig till 100%. Där stod det att mjölkallergi kommer ofta i spädbarnsåldern och bryter ut när modersmjölkersättning börjar att ges. Utslag, kräkningar mm var mycket vanliga symtom!
Utslag hade vi klart och tydligt sett och lite kräkningar hade Mille fått. Men det kopplade jag ihop med att han kanske åt lite mer än när jag ammade honom. Men nu hade jag det svart på vitt.
Innan vårdcentralen ringde upp hörde vår BVC sköterska av sig. Hon hade precis missat oss på vårdcentralen dagen innan. Hon misstänkte nämligen att det kunde vara mjölkallergi men när hon pratat med läkaren blev hon orolig. Mycket över hur det var med Mille men även mig. Att sluta amma på en gång är inte kul.
Erica sa att jag skulle börja amma på en gång, TACK =) Och att vi skulle komma till henne på måndag så hon kunde se hur han såg ut och avgöra hur vi skulle gå vidare. Men självklart skulle vi höra av oss om det blev värre.


Mille igår innan jag började amma honom igen. Han ser lite bättre ut än dagen innan.

Och nu sitter vi här! Jag är lycklig över att få amma Mille. Han har blivit mycket bättre i huden. Rodnaden har lagt sig men han har fortfarande fläckar och prickar. Men dom är lååångt ifrån så som dom varit.
Idag blir det att fira det med en sväng på stan. Lite nya kläder till grabbarna och en mysig fika =D


Lille Milton!

Har kommit hem efter att ha varit på BVC och i Söderköping. Blev att åka dit och ta en lunch, mysigt värre!

Läkaren konstaterade att Mille reagerat på mina piller som jag tar. Därför har han fått sådana blemmor över hela kroppen. Men ingen feber och ingen klåda vilket är tur i oturen.
Berättar mer senare ikväll. Snart ska vi iväg igen och fira Christians pappa som fyller år. GRATTIS SVÄRFAR =)

Enjoy your day!


Prickig morgon

Godmorgon.

Just nu sitter vi och tittar på film. Melles favoritfilm, Tomas och hans vänner. Ser det ca 4 gånger om dagen, så vi kan den utantill nu  ;-)

När jag vaknade imorse var Mille mer lik en prickig korv än en bebis. Hela han ser förskräcklig ut. Men ryggen är befriad, konstigt?!
Har kollat lite på nätet och pratat med min mamma och misstänker nu nässelfeber. Blir att ringa BVC och se om vi kan få komma dit så dom kan titta på honom.
Återkommer när jag pratat med dom!

Hej hej så länge!


Tack & hej


På egna ben. Melle gick/klättrade upp för hela trappan själv.

Efter besöket på Kolmården stannade vi utmed Bråviken och åt mat. Vi satt precis utmed vattnet och hade det så trevligt. Melle festade på pannkakor och såg ut som en skitgris när vi var klara. Men skitiga barn ÄR glada barn =D
När vi var klara blev det att njuta av den vackra utsikten. Melle sprang runt och var som ett solsken. Älskar verkligen att se honom så här glad. Även om han inte kommer minnas denna dag, så bär jag med den i mitt hjärta!

Ska nu ta och krypa ner i sängen. Är helt färdig efter den här dagen. Var även barnen, dom somnade på två röda båda två =)

Godnatt!


En dag i djurparken

Puh, nu har vi landat här hemma igen. En sådan superdag vi har haft. Härligt väder, trevligt sällskap och glada barn! Det är så här man ska ha det på semestern.

Vi har sett massor med djur, Melle har klappat getter och åkt linbana. Det sistnämnda var extra skoj eftersom älsklingen trottsade sin höjdräddsla. Men jag rekomenderar varmt att åka den nästa gång ni besöker Kolmården. Vilken underbar utsikt man har, dels över djurparken men även utöver Bråviken.


Dagens första djur vi såg. Regnet hängde i luften men strax efter började det att spricka upp. Sen hade vi sol resten av dagen =)

 
Det vackra vattenfallet hos vargarna.


Ett utav dagens favvodjur hos Melle, hästarna =D


Melle fick en liten leksak. Den var väldigt rolig...


Lata tigrar i solen.

 
Aporna svalkade sig i värmen =) Under tiden vi tittade på åt vi en mjukglass, gott!


Savanndjur.


Mahnaz och Melle tittade på djuren, så söta =D


Härlig syn!

 
Ännu mer djur...


Vi såg elefanter. Precis ovanför huset i bakgrunden åkte vi linbana senare på eftermiddagen.


Vi såg en kamlehög.


Älsklingen, Melle och farfar. Är så stolt över min man som vågade att åka trotts sin höjdskräck.


Mahnaz, Mille och jag. Bilden togs tyvärr i motljus.

Vi tackar farfar och Mahnaz för deras sällskap idag. Var så trevligt och det gör vi om nästa år igen =D

Dags att ge Mille ett bad nu och sen ska båda barnen sova. Visar lite mer bilder då.


Utflyktsdag!

Godmorgon kära vänner!

Snart ska vi hoppa in i bilen och åka till Kolmården. Melle är helt till sig och är riktigt sugen på att titta på djuren. Vi har pratat om alla djuren hela morgonen =) Och han ska titta på pippi säger han, sötnosen!

Såg även idag när jag loggade in att jag vunnit en tävling hos Brownsugar. Ett snyggt armband i guld =D Vilken perfekt dag det blev helt plötsligt!
Hör av mig när vi kommit hem! Ha en riktigt härlig dag!


Godnatt från mig!

Nu kryper jag ner i sängen. Dags att få lite sömn och få kraft inför morgondagen. Då blir det en tripp till Kolmården, hela familjen =D
Vädret ska bli bra...om det nu inte hinner att ändras?! Ska inte vara för varmt när man är där. Så imorgon verkar vädret bli perfekt för en dag i djurparken!

Sov nu så sött, kommer jag att göra. Och tacka för ännu en dag med mina underbara killar. Älskar er ♥


80-talet på visit??

Sitter och tittar på Allsång på Skansen. Just nu är det Linda Sundblad som sjunger. Men allt jag hör och ser är Cant touch this....bambambambam. MC Hammers gamla hit, det är bara byxorna som inte är lika vida!
Min kommentar till det hela är hemska kläder och hemsk låt. Hon som tidigare gjort så mycket bra musik.

 


Sommarrea!

Nu är det fullt med rea i alla butiker. Fynd är inte särskillt svårt att göra. Men man måste tänka på att köpa sådant som inte är en fluga. Ett exempel, haremsbyxan är inte här för att stanna ;-)

Lovade föra veckan att visa vad jag fyndade på Gina men glömde totalt bort det. Hittade påsen idag, stående i garderoben. Där ser ni vilken koll jag har =)

  
Härlgt skön tunnika, funkar som klänning eller med ett par leggings till hösten. Kjolen var ett måste, så romantisk!


Ett par örhängen fick också följa med hem.


Milles ryggsäck, perfekt till dagis  men även när han ska sova borta ;-)

Puss puss!


Söver dom minsta

Sittsäccken vi köpte till Melle är verkligen en hit! Aldrig trodde vi att han skulle sitta så mycket i den. Men han har suttit massor i den och titta på film. Helt plötsligt har det blivit lite mindre bus här hemma ;-)
Men när Melle inte sitter i sin säck får lillebror testa. Han vaknade till en stund igår kväll och då fick han ligga där i. Dom är ju perfekta eftersom dom går att forma så bra.
Buddah låg och hade det så trevligt. Skrattade och pratade i massor innan han helt plötsligt blev tyst. Då hade han somnat så gott. Bara att lyft in honom i sin säng och där fortsatte han att sova.


En glad killle igår kväll.


Som sen somnade så skönt =)

Uppdate: Mille slapp feber. Han sov bara lite mer än vanligt på eftermiddagen och kvällen. Men han åt närmare 5 gånger inatt. Småtuttningar och sedan somnade han. Var noh mest närheten han ville åt.


Förmiddagsnap

Hej på er i ösregnet! Vaknade för en stund sedan. Råkade visst somna när jag gav Buddah mat =) Skönt att sova en stund så här på förmiddagen.
Var inte bara jag och Buddah, utan Melle med. Det var bara pappa som inte valde att vila. Han gick ut i ösregnet istället.

Ska ta och fixa lite lunch snart men först ska jag hoppa in i bilen och fara iväg och köpa våtservetter. Förpackningarna går åt snabbarre än jag räknat med. Var helt säker på att vi hade en till liggandes men icke.


Små busfrön

Vad man har vänner att tacka för mycket. Dom ger så mycket tillbaka - energi, skratt och kärlek. Våra vänner Fam Lööke är sådana vänner! Tack för ännu en trevlig dag. God lunch och många skratt, precis vad vi behövde efter BVC!
Även barnen går så otroligt bra ihop. Att se dom ha så kul ihop är ren lycka =) Dom busar och skrattar högt emellanåt.



Agnes och Melle tog hand om Mille!

Ska snart ta och krypa ner i sängen. Man vet aldrig hur natten blir. Än har inte Mille fått någon feber eller blivit gnällig men man vet aldrig. Lika bara att sova och samla kraft ifall...

SwEeT dReAmS!


Stora killar!

Dagens BVC besök gick riktigt bra, skönt. Melle fick bara en spruta och om han blir dålig av den får vi vänta och se. Det dröjer nämligen 10-12 dagar innan eventuell feber och utslag på magen visar sig. Hoppas verkligen att han klarar sig från det!?
Melle har även växt både på lägen och bredden. Och stor har han blivit, han vägde sig på ståvågen och mätte längden på mätstickan på väggen. Han är ingen liten bebis längre =)

Vikt 1/3:
10920 g
Vikt idag: 12500 g
+/-: + 1580 g

Längd 1/3: 80 cm
Längd idag: 86 cm
+/-: + 6 cm

Eftersom han skötte sig så bra och blev bara ledsen en kortis efter sprutan fick Melle en sittsäck. En fin med barbapappa på =D Den sitter han nu i och kollar på Tomas och hans vänner.
Är riktigt stolt över Melvin idag. Han bevisade för vår BVC sköterska vilken stor kille han är. Som mamma är jag otroligt stolt över honom. Och som sagt när han bara fällde några tårar efter sprutan är han världens bästa son.


Filmmys i nya säcken. Den är redan en favorit =)

För Miltons del var det dags för dom första två sprutorna idag. Att vaccinera båda mina prinsar på samma dag är verkligen hjärteont. Ingen vill få sina barn att gråta och ha ont. Men det gick bättre än förväntat.
Mille fick sina sprutor efter brorsan. Han gick ut ur rummet och lekte med pappa. Även Mille grät bara en kortis innan han sken upp som en sol när Erica pratade med honom. Skönt och nu hoppas jag verkligen att han inte får någon feber?! Än är han på bra humör och fick även han en liten present. En ryggsäck med Barbapappa!
Att vi kallar Mille för Buddah är inte mer än rätt. Min lillastora kille växer på bra, nästanh lite för bra. Trodde inte mina ögon när jag såg vad vågen stannade på!

Vikt 7/7: 6470 g
Vikt idag: 7380 g
+/-: + 910 g

Längd 7/7: 61 cm
Längd idag: 64 cm
+/-: + 3 cm

Det är ingen tvekan om att jag har gott om mat. Alltid en lättnad att se. Ska bli kul och se om en månad då han får testa pure, om han kommer äta det som en tok med!? Tvekar inte att han kommer vara lika glupsk som sin bror ;-)

 
Morgonträning!

Dags att fixa med lite middag nu innan jag återkommer med lite bilder från vår lunch/lekdate hos Löökes. Gav verkligen massor med energi i ovädret.


REGN!


Godmorgon bloggisar!
Här vräker verkligen regnet ner. Och resten av dagen ser ut att bli så här, usch!
Regn kan vara mysigt, om man har en heldag inne. Bara se en massa film och mysa med tända ljus.

Idag blir det tyvärr ingen innedag. Först BVC med båda barnen och sen lunch hos Fam Lööke. Blir en mysig dag om man bortser från sprutorna.

Blir en uppdatering när vi kommit hem!


Med hjärtat i halsgropen

En sådan myskväll vi haft. Taco och filmmys när barnen somnat, love it!

Nu när Melle lärt sig att klättra upp överallt lever jag i konstant räddsla. Han är ett riktigt litet busfrö, så när man säger åt honom att sätta sig på rumpan får man ett skratt till svar. Och inte nog med det, han springer och slänger sig på magen. Han vet precis att han inte får göra så men älskar att "reta" oss.
Tyvärr har han redan trillat två gånger från soffan. Han har haft tur som inte slagit sig illa. Tror han fick en liten bula i bakhuvudet tidigare idag när han föll.
Det är som ett hugg i hjärtat att höra och se honom så ledsen. Och räddslan att det kunde varit mycket värre värker i bröstet. Jag avskyr att han lärt sig klättra!

Spelar ingen roll vart vi är heller. Idag när vi tog en fika hos mina föräldrar var han även uppe där i deras soffa och fotöljer. Ingen respekt för höjd, utan bara fullt ös.

 
Hemma hos mina föräldrar tidigare idag. Även där busade han runt =)

Jag ska snart krypa ner i sängen. Imorgon väntar en dag som jag länge bävat för. Mille har 3 månaders kontroll och sprutor. Melle har 1,5 års kontroll och sista omgången av sprutor. Hur ska jag klara av att se dom sticka båda mina små gullungar?!
Jag håller tummarna för att vi slipper feber!? Melle har aldrig blivit särskillt dålig efter men vem vet hur det blir för Mille?? Nej usch vilken dag. Som tur är ska vi hem till Fam Lööke efter på lunch. Det blir desto trevligare!

Tack för idag och ha en skön avslutning på kvällen!!


Snart tar jag kväll!

Vad fort dagarna går när man får sovmorgon. Den senaste veckan har vi fått sova till mellan 7.30-9.00 på mornarna. Visst att allt vad rutiner heter är som bortblåst men vad gör det ;-)

Här har barnen badat, maskiner med tvätt blivit körda, dammsugning och nu är det bara middag till Melle kvar. Efter det ska jag lägga upp fötterna i soffan och inte lyfta ett finger till. Högar med ny tvätt som ska in i garderoben får vikas och läggas in imorgon =) Det är ju allt semester en vecka till.


Veckan som varit - i bilder!

Det märks nog ganska tydligt här på bloggen att vi har semester =) Jag uppdaterar inte bloggen lika frekvent som jag brukar göra. Men det känns bra, sommaren har ju visat sig från sin bästa sida. Och då vill jag inte sitta inne med datron i knät. Sen kan det även bero på att Melle sabbat min datorn lite. Saknar några tangenter ;-) Men snart kommer min nya, eller i början på september. En Macbook air, försenad födelsedagspresent av älsklingen. Apple ska visst vara bra på fotoredigering och det gillar jag =D

Men nu låter jag lite bilder från den gångna veckan tala.

 
Den som spar han har =)


Mycket mys & skratt har det blivit.

  
Vi spelade minigolf vi Berg.

  
Grillkväll hos grannarna. Melle passade på att klippa deras gräs =D


Mysdag på stan med Emelie och lilla Mollie!

 
Melle blev friserad av faster Milla hemma hos farfar och Mahnaz =)

Och utöver dessa bilder har vi haft ännu mer skoj. Roliga vänner, familj och grannar har förgyllt våra dagar.