Älskade busungar!

Haft en riktig utedag, både på för- & eftermiddagen. Innan lunch var vi ute och lekte med Sofie och Agnes. Det gungades, grävdes i sanden, dom åt sand, åte rutchkana, gungade på djuret och sprang runt som små troll. Men roligt har dom ihop och det är kul att se =)
Åkte sedan hem för att äta lunch men barnen somnade så gott innan det. Men det gjorde inget för min Ramona kom förbi på en fika och höll mig sällskap. Mysigt med spontanbesök, dom blir lite mer speciella på något sätt.
När barnen vaknat och busat lite så åkte vi till IKEA men som vanligt finns inte det man ska ha. Behövde en större ram i vitt men den var slut. Kom hem med en liten ram till Melle och stora ljus, kul.
Passade på att vara ute när vi kom tillbaka. Solen tittade ju fram och det var riktigt skönt ute. Så Melle gungade och lekte med gruset innan vi gick in. Trist att inte ha någon gräsmatta att springa runt på men snart... ;-)


Gräsklipparen var rolig att titta på.


Melle i full action med att gunga på djuret..


Sötaste lilla smilfinken =D

Så nu är det dags för ett bad inna vi fixar maten. Pappa jobbar med J så han kommer inte förän om 1 timme. Men då blir det myyys =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback