Bus & träning i sängen

Båda mina grabbar ligger och sover så sött nu. Melle har sovit ganska länge så han vaknar nog lagom till lunchen =)
Jag och Mille har legat länge inne i vår säng och haft det så roligt. Helt otroligt vad mitt hjärta längtat efter den här lille killen som vi nu har. Han är så glad och skrattar massor, vilken kärlek. Spelar ingen roll att jag skulle behöva tvätta och dammsuga, det får vänta. Jag ligger hellre i sängen och myser med världens goaste Milton!
Tog fram en handdocka vi fick av Libero, en kanin. Den tyckte Buddah var riktigt rolig. Han koncentrerade sig som aldrig förr för att ta tag i den. När han väl gjorde det så tog han ett stadigt bett i den =D
Märks så tydligt nu hur han försöker att greppa tag i saker. Sen blir han nästan jämt lite frustrerad att händerna inte gör som han vill.
Han tränande även att ligga på mage. Och nu är det också roligt, troligtvis för att han inte har oni i den längre. Han försöker att sparka iväg men kommer tyvärr inga längre sträckor. Rumpan är nästan också den på väg upp men en liten bit är det kvar tills dess.

 
Buddah, bunnykiller...

Ska nu ta och fixa till lite med lunchen. Börjar själv bli lite hungrig och kan tänka mig att det kommer Melle också vara när han vaknar.
Efter lunchen blir det hem till mormor & morfar. Ska ha barnen där medans jag fixar mina naglar. Är äntligen dags för det. Någon som har ett förslag på vad jag ska göra??


Kommentarer
Tulin säger:

Jag måste träffa de här små sötnos killarna innan de gör lumpen :)))



Ska vi träffas och ha fika på stan kanske ??

2010-08-19 | 14:55:45
Lisa säger:

Ja det är självklart vi måste Tulin. Saknar dig gumman =)

Har du tid någon gång nästa vecka??

Kramar!

2010-08-19 | 17:01:24
Bloggadress: http://lafamila.blogg.se/
Tulin säger:

måndag eller fredag är jag ledig.... låter det bra?

2010-08-19 | 20:23:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback