Med hjärtat i halsgropen

En sådan myskväll vi haft. Taco och filmmys när barnen somnat, love it!

Nu när Melle lärt sig att klättra upp överallt lever jag i konstant räddsla. Han är ett riktigt litet busfrö, så när man säger åt honom att sätta sig på rumpan får man ett skratt till svar. Och inte nog med det, han springer och slänger sig på magen. Han vet precis att han inte får göra så men älskar att "reta" oss.
Tyvärr har han redan trillat två gånger från soffan. Han har haft tur som inte slagit sig illa. Tror han fick en liten bula i bakhuvudet tidigare idag när han föll.
Det är som ett hugg i hjärtat att höra och se honom så ledsen. Och räddslan att det kunde varit mycket värre värker i bröstet. Jag avskyr att han lärt sig klättra!

Spelar ingen roll vart vi är heller. Idag när vi tog en fika hos mina föräldrar var han även uppe där i deras soffa och fotöljer. Ingen respekt för höjd, utan bara fullt ös.

 
Hemma hos mina föräldrar tidigare idag. Även där busade han runt =)

Jag ska snart krypa ner i sängen. Imorgon väntar en dag som jag länge bävat för. Mille har 3 månaders kontroll och sprutor. Melle har 1,5 års kontroll och sista omgången av sprutor. Hur ska jag klara av att se dom sticka båda mina små gullungar?!
Jag håller tummarna för att vi slipper feber!? Melle har aldrig blivit särskillt dålig efter men vem vet hur det blir för Mille?? Nej usch vilken dag. Som tur är ska vi hem till Fam Lööke efter på lunch. Det blir desto trevligare!

Tack för idag och ha en skön avslutning på kvällen!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback