Slow down

Ser inte ut som om det blir bättre. Har börjat att frysa som en hund nu. När älsklingen kom hem sa han att även han började känna sig trött i kroppen, jippi. Hoppas bara barnen klarar sig!?

Som tur är har vi barnen som piggar upp oss. Deras härliga energi smittar av sig och man orkar fasktiskt med att vara uppe och leka. Vad skulle jag göra utan mina solstrålar!
Det är inte bara Melle som visar framsteg, även Mille blir större. Han har en förkärlek för att sätta sig upp när han ligger ner. Tittar man på honom bakifrån är han bred som en brottare. Att ligga på mage och träna nacken är pasè. Han ska stå eller som sagt ligga ner och resa sig.
Nu har han även börjat att hålla flaskan själv. Min lilla kille som helt plötsligt blivit stor. Han är en helt ny kille efter att ha fått i ordning på magen. Han är mer harmonisk men samtidigt sugen på att utvecklas. Han ska ta tag i saker, när han får tag på dom så biter han nästan ihjäl dom ☺

Kan ibland känna att tiden rinner ifrån mig. Mille är ingen liten bebis som bara ligger och sover hela dagarna. Och Melle är ingen stor bebis som precis lärt sig gå. Han springer, går på tå, backar och börjar prata i meningar. Även om det bara är någon mening här och där så känner jag att tiden går fort.
Om ett halvår kommer barnen att vara stora. Dom kommer leka med varandra och förhoppningsvis sova hela nätterna ☺ Nu är Melle stor och sover hela natten och min förhoppning är att även Mille ska göra det. Blir att se när han börjar få mat och inte enbart ersättning att äta.


Nu håller jag flaskan själv...om än så för en liten stund.


Är man inte tillräckligt snabb tippar han fram. Med små i huset måste man alltid vara på sin vakt!

Milton sitter nu i sin stol och härjar. Melle sover sin andra gång idag, inte vanligt. Men med tanke på när vi gick upp idag kan man behöva sova mer än 1 gång. Hoppas att även Mille vill somna en stund snart, skulle behöva lägga mig och vila. Man orkar inte hålla igång hela dagen även om barnen är dom bästa!

KRAMAR till er därute!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback