Tvättservice Engeln

Hemma igen efter vårat BVC besök med Buddah. Vad jag kommer sakna vår sköterska när hon slutar. Hon lyssnar, ger råd och ger den där extra hjälpen som man behöver ibland.
Kommer att få en remiss till allergicentrum för att se om det är mjölkallergi som Mille har. Men testet kommer troligtvis inte att visa något, så då får vi göra om det om ca 6 månader. Och då kommer vi få träffa Erica igen på hennes nya arbetsplats =D


Buddha förra veckan vid Bråviken.

Innan jag och Mille åkte till BVC lämnade jag av Melle hos mina föräldrar. Dom skulle se efter honom, inget kul för honom att följa med. Så en liten fika och hämtning av tvätt blev det. Dom har varit gulliga och tvättat lakan och handdukar åt oss. Vi är bra bortskämda här i Boda ;-)

Melle har precis tagit ett bad och busar nu på här hemma. Han blev hämtad av pappa som hade cykeln med sig. Så självklart började det att regna på vägen hem. Möttes av den sötaste lilla blöta katten jag sett =) Så ett värmande bad var skönt för honom.
Ska snart börja att fixa med maten. Vi kör lite hemmagjord pizza idag, vardagslyx. Först ska vi bara försöka att trösta Mille som varit lite extra kinkig idag. Vet inte riktigt vad det är men misstänker magen. Stackarn är lite bubblig emellanåt, så det kanske är lite av skiten från förra veckan som sitter kvar?!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback