Biscotti


Jag och Mille har tänt lite ljus och sitter nu i soffan och myser. Jag tar mig en STOR kopp te och några biscotti. Dom godaste som jag ätit och dom finns för en bilig peng på jobbet. Kanske låter dumt men jag har testat skorpor på flertalet ställen och jag kan bara komma fram till att dessa har bäst smak. Och ett plus är att dom inte är torra, har smakat vissa som är riktigt torra!

Melle ligger och sover, bra att vila bort alla bassislusker. Jag hann med en nap på 20 min tidigare. Sedan vaknade min lilla Mille och hade sovot klart. Han kan inte sova några längre stunder idag. Ser en natt framför mig med lite sömn igen. Men nu vet vi att beror på att han är snorig och hostig. Det är ju inte för att han vill ha välling eller liknande som han vaknar mycket.
Vi har tagit dagen i ett lugnt tempo. Så lugnt att jag fortfarande har pyjamasbyxor och myssockar på mig ;-) Men det passar idag när vi inte är på topp. Men jag längtar efter luft, frisk luft. Och att röra lite på mig, att vara inne gör mig rastlös. Framförallt när jag känner mig så som idag. Lite luft piggar upp mig.
Ska ta och rymma iväg en snabbis när älsklingen kommer hem. Vi är i behov av gröt och välling till Mille. Passar bra att fly en stund. Kommer hem med lite mer energi...

Nej nu kallar min Buddah och mitt te. Dena ena vill vinka och det andra håller på att bli kallt ;-)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback