Det dåliga/det bra

Usch, vilken natt vi har lämnat bakom oss. Jag har verkligen haft ont i hjärtat. Melle har haft krupp och vi har nog sovit sammanlagt 4 timmar. Jag skiter i att jag inte får sova, det är Melle som jag lider med. All hans smärta, all hosta, all sömnlöshet, jag tar det bara han får må bra.
Vi har en tid hos läkaren 13.15 idag. Hoppas på att dom kan bekräfta att det är krupp. Hans andning är fortfarande ansträngd och jag tror febern börja komma smygandes. Ibland är han helt orkeslös, för att en stund senare verka lite piggare. Jag vet inte ut eller in när det kommer till sådana här saker. Men en sak vet jag och det är att när det kommer till andningen blir jag lätt orolig. Det kan vända på en sekund och då kan det gå riktigt illa!

Om nå got var bra med natten var det väl att Buddah sov som en stock. Gick in en gång och gav honom nappen. När han vaknade vid 05 trodde jag att vår morgon skulle starta men han somnade om strax efter 5.30. Sen sov han till strax innan 7.00.
Vi fick en luftfuktare av underbara grannar så nu är hans näsa riktigt bra. Jag tackar för det och nu kanske han kan sova bättre på nätterna.

Återkommer och skriver mer när vi kommit hem från doktorn.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback