Livet som småbarnsförälder!

God morgon! Milton väljer att vakna tidigt idag och tätt följt av honom Melle. Hade inte gjort så mycket om inte Mille hade sovit. Inatt har han haft svårt att komma till ro. Sovit någon timme, vaknat och varit lite ledsen. Somnat om MEN ska bara sova i famnen. Vaknat och ska ha välling, somnat och sovit i ca 2 timmar. Och efter det börjar allt om igen.

Så nu sitter vi här i soffan och tittar på I drömmarnas trädgård. Jag festar till och äter några skumtomtar =) Blir snart att ta sig en treo, att vakna med huvudvärk är ju min grej! På det tar vi sen en kopp kaffe och då blir det allt människa av mig igen!
Jag kan faktiskt inte känna alltför mycket "hat" över att få för lite sömn. Känna att sovmorgon är när vi sover till 6.30 eller att jag ligger enormt mycket minus på mitt sömnkonto. Någonstans är det ju vad man får räkna med när man har små hemma. Speciellt vi som valt att ha dom så tätt.
Jag känner nog tröst...om det är rätt ord??!! i att om något år kommer vi alla att sova bättre. Bårda barnen är större och med det kommer bättre sömn. Dom kommer gå på dagis och få göra sig av med all energi. Det livet vi kommer leva då, kommer vara annorlunda än det vi lever just nu!
Har i allafall kommit på vad kraften till att orka kommer ifrån. Det är från all den lycka som barnen ger mig varje dag. Alla deras skratt, leenden, ord, närvaro och den kärleken som dom ger. Det är det som gör att jag orkar. Som jag älskar mina prinsar. Ni är mina ögonstenar och dom som mitt hjärta klappar allra starkast för!

Nu blir det lite frukost för mig och grabbarna. Bäst att sätta på kaffet till mannen vaknar ;-)
Sen blir det fullt ös innan jag lämnar pojkarna hos mormor & morfar en liten stund. Har tid hos Endorkrin idag. Idag kommer nog lite av en "dom".

Ha en FAB dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback