Mamma,pappa,barn

Vaknade upp efter en natt med i snitt 4 timmars sömn. Mille var tokig i ca 3 timmar inatt, han somnade och vaknade efter 5 min. Och så höll det på tills han somnade...
Melle vaknade av sin hemska hosta 05 och vid 06 var båda barnen vakna. Jag ska inte säga att jag gillar det här. Mår verkligen inget vidare idag, halsen värker fortfarande och nu har hostan kommit smygande. Min rygg värker ännu mer, att ligga ner och sova inatt gick inte. Hoppas att det släpper under dagen?!
Christian jobbar med J idag, så jag blir själv med båda barnen. Känns sådär med tanke på att vi alla är lite små sjuka. Buddah hostar och snorar, snoret har med tänderna att göra. Tyvärr är nog hostan något han fått av brorsan. Melle är likadan, han hostar och snorar. Men hans hosta är hemsk, så är den inte bättre på måndag blir det BVC. Är inget skoj och ligga och höra honom hosta så han nästan kräks på nätterna.
Vill att vi alla ska vara friska och krya till julafton. Kan ni förstå att det är julafton om 6 dagar??!! Min julkänsla har inte helt innfunnit sig än. Hoppas att den gör det till nästa vecka!?

Ska missbruka te med honung i under dagen och hoppas på att båda barnen sover samtidigt. Gör dom inte det vet jag inte vad jag tar mig till!? Måste få ta igen lite av sömnen vi förlorade inatt.
Njut av er lördag. Hoppas den är roligare än vad vår är!!??


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback