Mysig måndag


En bricka med godsaker till mig och grabbarna. Blev självklart två biscotti med men dom gömmer sig bakom muggen =)

Rocky roaden gickhem hos Melle, han åt och åt. Fick tillslut duka ut och säga att det var slut.
Buddah fick ett mariekex att tugga på. Och att ge det till honom var som att ge mat till ett barn som inte ätit på en vecka. Han blev som en pinne och slet nästan kexet ur handen på mig =D
Vi tände lite ljus och satt en stund i soffan och tittade i pekboken. Melle har blivit så duktig på att peka vart öron, näsa, mun, fot, mage, rumpa och poppen är. Han visar på sig själv men även i pekboken.
Läste på en blogg för ett tag sedan om en mamma som tyckte det var illa att lära sin barn vad poppen och snipan sitter. Enligt henne behövde inget barn under 4 år vet vad det heter. Jag kan inte hålla med om det. Vad är det för tabu med att lära sig sina barn det??

Hur gör ni med era barn?? Lär ni dom vad det är dom har. Och den ständiga frågan - vad kallar man det? =)

Dags att börja med middagen nu. Om en liten stund kommer älsklingen hem från jobbet och då är det hög tid att äta!
På återseende bloggisar!


Kommentarer
Angelica säger:

hahahaha det var nog bland det dummaste jag hört. TROR människan på fullaste allvar att hennes unge/ungar inte ska få veta vad en snopp eller snippa är innan den/dom är 4år!?!?! Vart bor hon/han?? Under en sten i skogen? haha



Först och främst. Det är BRA för barn att veta vad sina kroppsdelar heter för att lättare kunna säga om det gör ont på någon viss plats.

Sen är det viktigt att barn redan från tidig ålder får veta vad de har i blöjan, vad den kan vara till för och vad den heter. Annars kan man skada barnen i deras utveckling och sexualitet tror jag.



Jag håller med dig! Snoppen och Snippan ska även barn under 4år vet vad det är ;)

2010-12-20 | 21:16:03
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback