Nu tar vi nya tag!


Ett kvällsdopp gjorde gott för min älskling.

Besöket hos doktorn gick bra. Melles andning är ansträngd men det är inget farligt. Han fick inandas lite ventoline och efter det tyckte doktorn att han lät bättre. Summan av kardemumman är att det låter värre än det är!
Buddah har redan nu valt att somna och Melle är på g nu. Han och pappa borstar just nu tänderna och efter det blir det välling. Jag håller alla tummar och tår för att vi får en bra natt. Alla här hemma behöver få en ordentlig natts sömn!
__________________________________________________

På BVC igår var det lite kaos. Besöket hos läkaren skulle vara kl 15 men dom låg långt efter. Så jag styrde stegen mot BVC efter jobbet och fann man och barn fortfarande väntandes på att få komma in. Utanför satt två andra mammor med barn och väntade även dom. Vi fick komma in strax innan 16.15, roligt.
Buddah gick i allafall igenom besiktning. Inget att anmärka på och dom tyckte han såg ut att vara väldigt välmående ;-) Vi är inte sena om att hålla med. Hans vikt och längd visade även på det.

Vikt 14/10: 8960 g
Vikt igår: 9740 g
+/-: + 780 g

Längd 14/10: 70 cm
Längd igår: 72,5 cm
+/-: + 2,5 cm

Hans kurva går nu inte längre spikrakt upp men vem hade trott att den skulle göra det i all framtid!? Jag är glad att han mår bra och växer som han ska. Det är det viktigaste för mig!


En liten julnisse med rött sidenband. Han är en gudomligt fin present!

Ikväll blir det lite goda ostar och kex till hockeyn. Kanske inte vad man äter en torsdag men ikväll kör vi lite mys efter en kämpig natt. Vardagslyx är viktigt!

Önskar er en skön torsdag, imorgon är det fredag igen =D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback