Sovmorgon

God morgon på er i mörkret! Just nu tycker jag inte att all den snö vi har lyser upp något överhuvudtaget.

Natten här har varit helt ok, ska inte klaga. Dom senaste nätterna har något utav våra två barn sovit mellan oss. Inatt var det Buddah men nätterna innan det var det Melle. Måste säga att jag tycker det är lite mysigt. Ingen av barnen har någonsin varit så förtjusta i att göra det. Senaste gången Melle gjorde det var han nog runt ett halvår =)
Ska jag erkänna är det nog lite mysigare att ha honom mellan oss. Hans lilla varma goa kropp, hans andetag och dom söta små lockarna i nacken att ligga och snussa på.

För Melles del är hostan nästan helt borta. Han låter även bättre och det har gjort att inatt har han sovit riktigt bra. Även Buddah har sovit bättre, han har vaknat till några gånger. Det viktigate är nog att ingen av dom valde att vakna mellan 4.30-05 som dom gjort dom senaste dagarna. Så jag får nog säga att kl 06 är godkänt idag ;-)
Det sista av tröttheten får vi bota med massor av kaffe. Pappan i huset sover än, så en kopp i sällskap av mina små får det bli. Inte helt fel det =D

På dagens schema står jobb. Tog på mig ett extra pass i veckan, man ställer väl upp!!?? ;-) Ska i vilket fall bli ett roligt och lite annorlunda arbetspass.
Mina grabbar kommer spendera dagen hemma, som vi gjort nu i några dagar. Vi vill inte ge oss ut med Melle, utan hoppas han blir så pass bra att han kan bada på måndag. Blev inget i måndags och vi vill inte missa två gånger i rad!

Nej nu blir det en kopp kaffe och lite mys med tända ljus.

Ha en riktigt skön lördag bloggisar. Och vad kul att se att fler och fler läsare hittar hit. Ni får gärna lämna ett litet avtryck så jag vet vilka alla ni nya är =)

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback