Gnälligt...??!!

God Morgon! Snart så är alla dessa aftnar över och vardagen tar vid igen. Tycker det ska bli lite skönt. För nu är det ju ingen ordning på något tycker jag. Butikerna är öppna lite hur somhelst, eller inte alls. Gnälligt, ja kanske?!
På tal om gnälligt. Måste bara säga det för jag stör mig så enomt på det.

Men varför är vissa människor så otroligt dåliga på att ta kritik??


Så fort någon ger dom feedback som inte är, Gud så bra, Åh precis så är det, Vad duktig du är. Eller en stor klapp på huvudet. Då blir dom förbannade och hävdar att ingen vet någonting.
Ska inte sitta här och säga att jag inte blivit förbannad över sådant men med åren och framförallt mitt jobb har jag växt ifrån det. All kritik är bra, det finns något att lära sig i det som sägs till en. Sen om man väljer att ta till sig det hela eller bara delar av det, spelar ingen roll. Men ofta kan andra se saker ur ett annat perspektiv. Så som inte jag ser det. Och många gånger är det bra!
Men frågan är varför man alltid ska bli förbannad och börja försvara sig?? Om det nu är så idiotiska människor, varför ödsla tid på deras åsikter?? Om man inte bryr sig, då tar man väl inte åt sig??

Ja det var bara en liten tanke jag hade så här på morgonen. Kom gärna med era egna åsikter, lovar att inte bli sur eller arg ;-)
Ha vilket fall en trevlig dag. Och ge någon ett leende, lovar att du får ett tillbaka!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback