I got stripes...

Blev lite shopping idag, tyvärr inte mycket till Melle...vilket jag hade hoppats på. Blev en ny mössa till honom, en lite "sportigare". Bra att ha flera att variera sig med.
Till mig själv blev det lite mer, en del från reaställen. Man kan faktiskt fortfarande göra riktigt bra fynd. Annars är det vårplaggen som man suktar mest efter.
Mönstret som dagens shopping följde måste vara randigt. Gärna åt det marina hållet. Fråga mig inte varför men det har kommit väldigt mycket i butikerna och snyggt är det.

  
Snygga toppar till både jeans och leggings. Bra även att dom funkar att ha med magen men även efter att magen har försvunnit ;-)

 
Dagens reafynd. Tröjan köpte jag innan jul i svart och belv totalt kär i. Och nu sålde dom ut dom för 99 kr, så då fick en beige följa med hem. Blusen är kunde man inte annat än falla för.


Bra bastopp men jag är lite osäker på hur bra den sitter. Blev inte att jag provade i butiken utan det gör jag imorgon. Kan hända att det åker tillbaka om det ser för illa ut.

 
Gullungen visade upp ssin nya mössa efter badet 
Passade honom som hand i handsken och imorgon får den invigas!

Kvällen har varit en riktigt myskväll med nybakade scones och varmt te. Melle somnade lagom till kl 20 själv i sin säng. Det är jag stolt över att han kan göra, lite bubblande innan i sängen men sen somnar han så gott. Nu får vi hoppas på en natt med mycket sömn!?
Trevlig kväll vackra ni!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback