Idag går vi All in!

God morgon kära NI!

Helg igen som bjuder på mys i alla dess former, härligt.
Inatt har vi sovit bra här hemma, även det härligt ☺ Fick ge Melle lite välling på tidiga mogontimmen men annars har han sovit som en stock. Så idag är vi en pigg familj!
Älsklingen har pokerdag, så hela eftermiddagen och kvällen är jag och Melle själva. För honom är det avslappning att spela, så jag vet hur mycket han ser fram emot dessa lördagar.
Jag och Melle ska mysa med mormor. Blir nog en sväng till Unnerstad gård, var länge sen jag var där. Tänkte se om jag hittar några ljuslyktor till köket. Blir mysmiddag senare ikväll, en gammal klassiker från barndommen ☺

Ska nu ta och hoppa in i duschen och fixa till mig. Måste bara rekomendera alla som ska färga håret att köpa den här färgen.


Bra och skonsamt för håret. Och inte dyrt ☺

Min kära mamma rekomenderade mig att köpa den eftersom den är skonsam för håret. Och hon behöver inte tvätta sitt hår mer än 1-2 ggr i veckan. Enligt henne får man glansigt friskt hår.
Köpte den och kan VARMT rekomendera den. Har inte tvättat håret sen i tisdags och det har hållt sig riktigt bra. Jag brukar annars få tvätta håret varannan var tredje dag.
Försöka att uppdatera under dagen. Men önskar er en mysig lördag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback