Inga raka svar!

Gick ungefär som jag tänkt mig att det skulle gå på storken idag. Fick inga besked om något men det hade jag inte räknat med heller. Att få ett kejsarsnitt idag är inte lätt. Man måste vara villig att slåss för sin sak. En förlossningskräck räcker inte. Du ska vara på gränsen till att bryta ihop.
Jag fick tid nästa onsdag, den 13 för att prata med läkaren på storken. Har jag tur kan älsklingen ta ledigt från jobbet och följa med. Alltid lättare att vara två men annars blir det att gå dit själv. Och jag är inte rädd att prata för mig, nej nej. Men det som känns jobbigt är att inte bli tagen på allvar.
Vet mycket väl att det finns fler blivande mammor som lider av samma sak som jag och dom kommer föda på vanlig väg. Hade jag med gjort men skillnaden är att jag inte har någon aning om hur ofta jag får mina skov! Hade jag vetat det så hade det inte varit några problem.
Nu kommer det att bli en remiss till Nike mottagning från storken och prata med folk där också. Men det skrämmer mig inte! Jag kommer att stå på mig och slåss med näbbar och klor! IM A FIGHTER!

Det som gjorde mig mest arg var att jag fick erbjudande om att bli igångsatt tidigare. Vad spelar det för roll?? Mina problem uppstår ju vid en vanlig förlossning. Eller det finns en ökad risk om man ska vara korrekt. Både läkaren som jag hade på sjukhuset och det som står på nätet är att dom rekomenderar kejsarsnitt. Men men inget ska vara lätt idag. Och den sjukvården som jag så fint betalar för varje månad gör inte att JAG har något eget val.

Nu ska jag sluta älta det här och inte tänka mer på det förens nästa vecka.
Nu blir det en sväng med bilen igen. Har lite vi måste fixa med, som vanligt ;-)
Ha en superskön eftermiddag!


Kommentarer
Tülin säger:

Det var ju tråkigt att höra det där med kejsarsnitt . Jag tycker det ska vara upp till en om de önskar sig kejsarsnitt eller inte. Både i USA och Turkiet är det frivilligt . På 80 talet fick man inte veta på barnets kön heller, jag bad och bönade för att de skulle tala om det för mig.. Vad lustiga de är! vad gör det då?

Du har problem med tarmarna som de måste ta hänsyn till så du slipper bli orolig inför förlossning, jag trodde att blivande mammornas mentala tillstånd var jätteviktigt, tydligen inte... ge dig inte gumman, kramar

2010-01-07 | 17:11:53
Tulin säger:

hej igen, nu har jag suttit och läst en massa forum ang. kejsarsnitt ( I have too much time in my hands, hehe)... det står att man ska stå på sig, de brukar bevilja det till slut!!synd att man måste tjata på de men är nog det enda vägen..oh well, då får man göra det.. Håller tummarna :)

2010-01-07 | 20:01:55
Angelica säger:

Jag har ju inte läst på om ks, Men har hört att det ofta handlar om pengarna... kostar ju lite extra med läkare, operationssal, läkemedel etc



men håller med Tulin. STÅ PÅ DIG!! Kanske kan du få ett läkarintyg? Hoppas det iaf går så som ni vill och behöver. =)

2010-01-07 | 21:13:22
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback