Jalou!

Fick en liten överraskning av min underbara man igår! Om man känner honom rätt så vet man att det blir något tekniskt ;-) Och det blev en ny mobil!
Min gamla mobil har funkat lite sisådär den senaste tiden. Ibland går det knappt att höra vad den man pratar med säger. Kan bero på att min kära son får leka med den =)


Älskar dig så mycket Christian 

Fick en Sony Ericsson Jalou. En riktig tjejmobil, så om jag ser en kille med den här då är jag den första att höja på ögonbrynen ;-) Men den passar mig perfekt, för man kan nämligen göra displayen till en spegel. Nu har jag verkligen ALLT i min mobil ;-)
Den är också liten och smidig. Något större än en tändsticksask ihopfälld. Skönt att kunna ha den i fickan utan att den tar massor med plats.

Min mamma sa till mig idag att jag är väldigt bortskämd. Att Christian är FÖR snäll mot mig. Och det är han verkligen. Jag är nog först med att hålla med. Har en stor frihet att göra vad jag vill, sällan han säger emot. Behöver aldrig fråga om det är något som ska handlas. Om det så är mat, till hemmet eller till mig själv spelar ingen roll.

ÄLSKAR DIG MER ÄN ORD KAN BESKRIVA!

Så fort Melle somnat ska vi krypa ner och mysa i sängen. Borde göra till vana att ha en kväll varje vecka då kan kryper ner lite extra tidigt i sängen. Tror varje relation skulle må mycket bättre av det.
Redan nu får ni ett SOV SÖTT från mig =) Hoppas ni har en underbar tisdagskväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback