Mardrömmar!?

Natten gick riktigt bra. Inget maggont efter den nya vällingen. Var lite orolig för det men nu vet vi att magen nog kommer att tåla den.
Melle är ganska inställd på att vakna någon gång mellan kl 01-01.30 varje natt. Då vill han alltid ha lite välling. Vatten, kramar och vaggning funkar inte för att somna om. Sen han var ca 6 månader har han haft perioder då han vaknar ungefär samma tid varje natt. Brukar gå över efter någon månad, så snart hoppas vi att även denna ska göra det!?
Däremot har han börjat att drömma mycket mardrömmar. Är vad vi tror i allafall. Han rör mycket på sig och låter i sömnen men inatt vaknade han kl 5 och var jätteledsen. Var så tydligt att han måste drömt något hemskt. Så han fick komma in och sova vidare i våran säng.
Hoppas att han snart kan få sova lite bättre. Han håller igång så mycket under dagarna att han behöver ta igen sig med mycket sömn på natten. Men än så länge är det ingen fara, vi överlever =)

På schemat idag står nagelfix på eftermiddagen. Så Melle får vara hemma hos mormor och morfar under tiden. Han har ju varit där två dagar i rad redan så jag tror inte att han protesterar ;-) Men på förmiddagen ska vi bara ha massa mys här hemma. Kanske sova lite med??!! ;-)
Men först byta blöja, luktar usch usch nu!

Ciao bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback