Sleeeepy..

Känner att den dåliga natten börjar att ta ut sin rätt nu. Är redan nu riktigt trött, skulle lätt kunna somna. Men ett tag till ska jag allt hålla mig vaken. Skulle vilja hålla mig vaken till efter 23, då börjar nämligen Seinfeld på tvn. Brukar se det varje kväll men tveksamt om denna dag kommer att bjuda på något avsnitt?!
Hur natten blir får vi se. Går att ta igen den förlorade sömnen på dagen imorgon. Efter lunch hade jag tänkt att ge mig på jakt efter blommor till köket. Skönt att vila lite och äta lunch innan vi ger oss iväg.

Tyvärr blev det ingen synundersökning för Christian idag. Fick tid om 2 veckor, så fram tills dess får han allt sitta och snörvla vidare i soffan. Men vi åt god thaimat och myste en stund på stan innan det var dags för honom att åka till J. Första gången sen mitten på november som han var där. Kändes lite konstigt att lämna av honom där.

Nu blir det soffmys medans älsklingen spelar COD2. Konstigt att man kan tycka att det är så skoj att ligga och titta på det!? Men det är lite av tradition. När Melle låg i magen spelade dom det och nu när Milton ligger där spelar dom också.
TrEvLiG kVäLl!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback