Zzzzzz

Precis vaknat till igen efter att ha somnat. Blev en tidig kväll i sängen idag igen och det resulterade i att jag somnade innan kl 21. Härligt att vänta barn ;-)

Har haft en mysig dag trots att det snöat till förbannelse ute. Nu får det faktiskt räcka tycker jag. Vi går ju mot ljusare tider och då tycker jag att vi kan börja få lite vår.
Blev i vilket fall god lunch på CC. Melle åt potatis och dillkött som en stor karl. Undra om det finns en botten i ungen?! Går att sleva in hur mycket somhelst, får tillslut sluta ge honom för annars hade han fortsatt att äta.
Själv åt jag potatis och panerad kummel, så gott så gott. Tycker nog att det är stans bästa lunch som serveras där.
Efter lunchen tog mamma med sig en mätt och mycket glad kille hem medans jag sprang ner till stan. Hittade ingen baddräkt, hade inte direkt räknat med det heller. Så nu är det en på väg från H&M. En mammabaddräkt med. Hade ju 10 % så varför inte slå till på något som kommer sitta bra om magen!?
Hittade även lite födelsedagspresenter till Melle. Kunde inte motstå att köpa lite vårnytt till hans garderob. Och som vanligt blev det lite till mig själv med =)
Fyndade ett par sommarskor för 120 kr. Kunde inte bara gå förbi och INTE köpa dom. Har sneglat lite på dom men inte slagit till tidigare och nu är jag glad för att jag inte gjort det ;-) Lovar att ni ska få se dom imorgon!


Nu blev jag sjukligt sugen på varm oboy. Tror ni jag kan sparka upp karln från sängen och be honom att fixa det till mig??!! Nej har borstat tänderna och sen spelar han poker. Bäst att låta honom spela, är nog lugnast så ;-)
Ska lägga mig tillrätta och invänta 1 timme Seinfeld. Bästa sättet att avsluta kvällen på.
Have a goodnights sleep! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback