Ett kärleksfullt kaos!

Tänk hur mycket tid man kan lägga ner på att städa, tvätta och plocka saker hemma. Minst en gång om dagen dammsuger vi här hemma. Minst en maskin med tvätt går och otaliga gånger plockas det leksaker. Dom ligger utspridda över hela hemmet och nu även på altanen =)
Men tanken slår mig ibland, varför?? Varför bry sig så mycket om det ligger saker lite här och där. Om tvätthögen växer lite till eller om det inte är bäddat i sängen. Tiden jag lägger jag hellre på min familj, speciellt Melle och Mille.
Den här tiden när dom är så små är kort. Den kommer snart vara över. Och vi kommer snart vara inne i en vardag när både jag och älsklingen jobbar. Då kommer vi inte ha samma tid att bara vara. Leka, busa och mysa är vad våra dagar består av. Och jag älskar varje liten minut av dom ♥
Så i den här värmen som råder är vårat hem inte prioriterat när det kommer till städning. Lite  skit i hörnen och leksaker som ligger överallt får vara. Jag är hellre med dom jag älskar! 

Snart blir det en dusch och sen lägga mig i ett svalt sovrum. Grannarna var snälla och frågade om vi ville låna deras portabla AC. Hela eftermiddagen har den stått i Melles rum men nu när han sover får den stå i vårat rum. Svalt och skönt är bara förnamnet vad det är därinne nu =D


Kommentarer
Angelica säger:

Vi har det inte så städat här heller :) haha Inget man orkar med varken med barn eller värme ibland tycker jag! Blir glad att läsa att det finns fler som jag ;)

2010-07-05 | 12:35:41
Bloggadress: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback