Time flies by...


I stora gungan igår

Kan inte riktigt komma över hur snabbt tiden har gått. Snart är Mille 3 månader och Melle har gått och blivit stora killen. Hans utveckling tar monsterkliv fram och för varje dag visar han framsteg. Även om inte alla är lika uppskattade ;-)
Han klättrar lätt upp för trappor, inkluderat trappan till övervåningen. Och snabb som en iller är han, 4 trappsteg på 5 sek. Så nu är inte soffan eller vår säng några problem att ta sig upp eller ur i.
Orden börjar han att hitta mer och mer. Igår fick vi två nya ord, Andbiiil och Pippi. Andbiil är brandbil och Pippi tror jag ni alla förstår =) I morse sa han Bebis. Var när han tittade på Teletubbis och såg solen. Själva solen är ju ett bebisansikte.
Han imiterar oss även mycket mer. Med skratt och ljud. I torsdags på Maxi visade han verkligen prov på det. Där gick vi runt och skrattade mellan hyllorna =D


Det skulle vara ganska hög fart fast vi inte satt i bebisgungan.


Så stor och så härlig. Världens bästa Melvin ♥

Som förälder blir man stolt över alla framsteg som barnen gör. Att se Melvin äta själv gör att mitt hjärta slår volter. När han går baklänges blir mitt leende från öra till öra. Det är verkligen underbart med barn! Dom skänker glädje och värme varje stund på dygnet ♥


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback