Ingen bra start

Tur att solen skiner in genom fönstret. Annars hade jag klappat ihop.
Melvin valde att vakna kl 6 och vara glad och gnällig. Ingen rolig kombination. Milton ville ha mat och vara vaken. Inga problem men även han valde att vara glad och gnällig.
Var bara att kliva upp och märka att huvudvärken snabbt kom krypande. Men den får vänta, först ska barnen ha mat, bytas blöja, kläs på. Och när man gjort det så måste man byta blöja igen.
När morgonen börjar på det här sättet brukar hela dagen bli lite halvcrazy. Det är typiskt med tanke på att någon gång mellan 8-18 idag kommer allt virke till altanen. Jag måste vara hemma och ta emot och signera leveransen. Jippi ingenstans kan vi direkt ta oss om barnen blir rastlösa. Är skönt att ha det alternativet, att ge sig iväg och göra något. Det funkar alltid och får oss alla på bra humör.

Blir att göra en latte och en smoothie snart. Ska försöka hålla Melle vaken ett tag till. Somnar han för tidigt kommer han vara redo för sängen redan vid 17. Det vill jag inte eftersom jag är själv ikväll. Älsklingen ska till en gammal arbetskamrat för lite god mat och dricka. Vilken underbar kväll dom kommer få!

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback