Lite rast & lite ro!

Hej på er!

Hoppas att ni lever i värmen!? Vilken härlig dag med sol =D Tänk att redan nu i början av juni är högsommarvärme. Nu håller jag tummarna för att det håller i sig till skolavslutningarna nästa vecka!

Idag har vi bara njutit här hemma. På förmiddagen lekte vi massor och sen somnade alla. Så innan lunch hann vi inte gå ut men vi hade altandörren öppen och lät den sköna luften få komma in.
Efter lunch åkte vi ner till stan för att köpa en duk. Hittade en mycket fin i rosa, nu är det bara en blomma kvar. Men det tar vi imorgon kanske?!
Efter lite shopping, en klänning fick också följa med hem ;-) Så passade jag och Melle på att dela på en isfrappe på Espresso house. Så gott och sommrigt!
När vi gjort stan och blivit trötta på alla människor som trängdes gick vi hem till mina föräldrar. Blev en kopp kaffe för mig och lek för Melle. En skön mellanlandning innan vi for hem igen.
Och nu är vi hemma. Om en liten stund kommer pappa hem från J. Då blir det middag och kvällsmys =D Så nu blir det att sätta igång med middagen så den är klar när han kommer hem. Men först blir det att byta bläblöja på storprinsen ;-)

Visar mitt shoppingfynd som jag gjorde på stan idag lite senare. En skön sommarklänning, me love!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback