NEJ!!!

Godmorgon solstrålar! Tur att det är så många gulliga besökare här på bloggen som alltid piggar upp =) Ni lyser lika starkt som solen!
Här är vi uppe efter en natt med massor av sömn. Tror vi alla behövde det efter igår. Var en lång rolig dag men för framförallt Melle var det lite för lite sömn.

Igår när vi skulle äta ihop med Sofie så lyckades jag ha sönder en av mina lyktor jag köpte förra veckan. Klantigt gjort men tyvärr blir det så ibland.
Skickade mamma under tiden jag fixade naglarna att kolla här i stan om det fanns några kvar. Oturligt nog så hade butiken dom inte här i stan. Så det blev att ringa till Norrköping och be dom lägga undan en som jag får åka och hämta idag.
En tur till grannstaden står på schemat idag. Och ja får er som undrar, jag kan åka nästan land och rike runt för att shoppa ;-)


Klantig som jag är...


Svar till dig min kära Tulin. Du är för go du =D
Jag gör mina naglar hoss Emma på nagelsalongen här i stan. Ligger precis vid Bosses. Rekomenderar att ringa snart och boka en tid. Dom brukar ha det ganska fullt under sommaren! Håller mina nya fina tummar för dig ;-)

Nej nu blir det att dricka upp mitt te och sedan klä på och ge Mille lite mat innan vi ska bege oss.
Önskar er en mysig torsdag. Kanske är en avslutningsdag för er?!


Kommentarer
Tulin säger:

tack gumman ...men var finns Bosses?? vad heter salongen?:)



kram kram



PS: Vi måste träffas efter min Florida resa..;)

2010-06-10 | 09:29:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback