Sommar, sommar, sommar...


I år är det jag som skyddar huvudet med en solhatt =)

Hittade mig en fin solhatt igår på Netto av alla ställen. Ja små godbitar kan man hitta där med ;-) Men 80 kr är bra investerade pengar för att slippa bränna hårbotten!
Brukar inte gilla att ha sådana här hattar men tyckte den passade riktigt bra. Och så är jag lite inne med. Hatt är verkligen sommarens accesoar...eller??!! Jag kommer i allafall att använda den flitigt.



Just nu byggs det tak till altanen här hemma. Ska bli skönt att kunna ha möbler och dynor framme hela tiden. Inte behöva skydda allt från regnet. Och snart kommer vi även kunna sitta ute även när det regnar. Det gillar jag!
Hoppas bara att allt går smidigt den här gången?! Vill ha mitt tak uppe så snart som möjligt. Håller tummarna för att det nästan är klart till kvällen.

Igår kväll var jag nog inte den enda som blev fast framför tvn. Hade inte räknat med att se nästan hela vigseln, kortegen, folket hyllningar på Lejonbacken och sedan middagen. Men GUD vilket bröllop!! Har nog inte sett någon mer lycklig på ett bröllop än mig själv. Det där gott folk är sann kärlek.
Det var vackert, hjärtat fylldes av värme. Nästan så jag fällde en tår när löften och ringar byttes. Man blir trollbunden av att se två människor så kära.
Och talen, ja Daniels tal var så fint. Även där vara tårarna nära. Han talade direkt från hjärtat till sin fru. Var ett av många tillfällen där det nog bara fanns dom två. Ingen annan bara dom!
MEN nu behöver inga killar göra likadant på sina bröllop. Ni kommer aldrig lyckas att göra det lika fint och romantiskt som Daniel!

Kärleks kramar till er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback