Godmorgon!

Här pågår bus, Melle är i sitt esse just nu. Jag har hunnit med att ta en lång skön dusch, passade på innan pappa gick till jobbet.
Om en stund ska vi bege oss iväg, har naglefix på dagens schema. Melvin får vara med  mina underbara föräldrar under tiden. Dagen till ära har även mormor kokat kallops till lillkillen. Det bästa han vet är ju mosad potatis och kött med sås. I tisdags åt han lika mycket till lunch som jag. Två potatisar och två pannbiffar med sås. Helt sjukt vad den här ungen kan äta =) Men samtidigt är han inte still många stunder under dagen, så han gör nog av med det också!


Denna smidiga turban köpte jag på Ullared förra veckan. Lite pensionärsvarning på den men skönt att slippa ha en stor handduk på huvudet när man torkar håret. Den här är liten och smidig och i skön microfiber som är skonsam mot håret. Fäster den med en knapp och den sitter riktigt bra!

Dags att klä på sig lite och fixa till sig. Tänke försöka hålla Melle vaken en timme till, så han kan somna när vi kommer till mormor & morfar. Vi tänkte ta en kaffe innan jag springer och fixar mina naglar hos världens bästa Emma!
Önskar er en härlig torsdag! Håller vi tummarna för att solen tittar fram lite idag!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback