Kakmonster

Kanske ska varna känsliga föräldrar nu. Denna film visar ett barn som äter kex =D Ja, jag är en förälder som ger mitt barn kex ibland. Inte bara riskakor och fruktbitar. Men vi är väldigt noga med att borsta hans tänder morgon och kväll. Melle verkar gilla det också, inga protester utan han låter oss borsta =)



Beklagar att dammsugaren fortfarande stod kvar framme. Men Melle älskar att leka med den, så efter vi dammsugit låter jag den stå ett tag så han kan få gå lös på den =)
Är på dom här planen som man nu märker att Melle börjar bli stor. Han förstår mer vad man säger till honom. Man kan även få respons av honom. Ikväll efter maten tände Christian lampan i taket i Melles rum. Han tycker inte om att leka i ett rum där det är lite dunkelt ljus. Så till svars efter att ha sagt varsegod sa lillkillen Tack =D Gissa om hjärtat smälter!

Nu ska jag skriva en liten lista till morgondagen. Har några saker som jag ska titta efter och risken finns att jag inte kommer komma ihåg dom när jag väl står där. Gravidgröt hjärna ;-)
Sen blir det nog sängen. Åker i hemskt tidigt, 6,15 kommer Ramona och hämtar mig. Men det är skönt att komma dit en stund efter att dom öppnat. Att köa är jag inget fan av.
Kommer att uppdatera imorgon när jag kommit hem och iordning. Då får vi se vad man kom hem med för godbitsar ;-)

Ha en underbar kväll och morgondag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback