Kontroll & 1 års vaccination

Idag var det dags för omgång tre av sprutorna. Men Melle var verkligen den stora kille han är och skötte sig SÅ bra. Han grät när han fick sprutorna men när det var över lugnade han snabbt ner sig. Vi hade med oss snussen och en bil att titta på och det funkade fint.
Nu dröjer det innan det är dags att ta någon spruta igen, skönt. Och eftersom han skötte sig så bra idag fick han en liten present efter babysimmet =)

Var även vikt & längdkontroll idag. Vikten är fin och stabil men på längden drar han iväg. Var nästan 4 månader sen vi sist var där men mycket har hänt.
Melle fick mycket beröm för att han kunde gå. Och han visade även att han kan prata lite =) Fick även mycket annan positiv feedback av Erika. Betyder mycket det stödet jag får av henne.

Vikt då: 9720 g
Vikt nu: 10920 g
+/-: + 1200 g

Längd då: 76,4 cm
Längd nu: 80 cm
+/-: + 4,6 cm

Nu dröjer det ca ½ år innan det är dags för nästa kontroll av Melvin. Så nästa gång vi kommer träffa Erika är när vi fått Milton. Ganska sjukt när man tänker på det, SNART är lillebror här =D Längtar längtar ♥♥

Melle verkar inte ha reagerat på sprutorna heller. Har hållit igång som vanligt och varit så glad. Hoppas att natten inte blir jobbig!? Men om han inte blev ddålig förra gången så brukar dom inte bli det nu heller. Melle blev riktigt dålig första gången och fick skitfeber andra, så det ser ljust ut! Håller tummarna!!

Nu  blir det lite mys innan det är dags för lillkillen att sova. Han börjar att bli lite trött men först kryper vi alla 4 ner i soffan och har det lite mysigt först. En skön start på veckan =)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback