Nytt försök till det omöjliga??!!

Tisdag igen då. Herregud, snart är helgen här igen. En helg med massor av mys, både för mamma och pappa men även för Melle.
Idag är det även "telefontid" på Nike. Eller det är ju inte det eftersom hon inte har telefontid på tisdagar. Det är vad dom säger i Landstingets växel i allafall. Även att det står tisdag/torsdag i min kallelse. Konstigt det där!
Är exakt 1 månad kvar innan vi har tid för nytt UL och besök, så jag kanske men bara kanske hinner att få tag på någon och boka om tiden?!
Har redan gjort ett försök till att få tag på människan men möttes av den auotomatiska rösten Personen du söker är inte anträffbar...

Pappa tog en semesterdag idag. Vi har sovit dåligt inatt, så vi behövdes bara ta det lungt allihopa. Melle vaknade på kvällen och var pigg pga sin hosta. Och sen har det blivit massor med hosta och snor under natten.
Jag hoppas även att min rygg ska bli lite bättre. Just nu är den MYCKET trött. Att bära på Melle börjar att bli jobbigt men att lägga ner honom i sängen är värst. Är livrädd för att tappa honom, bara för jag inte orkar hålla emot. Han skulle ju landa mjukt men det är inget jag ändå vill ska hända.

Ha en underbar morgon!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback