På shoppingtur

Idag flydde vi hemmet en stund på förmiddagen. Älsklingen ligger hemma och är riktigt sjuk. Här pratar vi feber, ont i halsen, ont i kroppen, hosta och snorighet. Inget skoj att se honom så dålig. Var väldigt länge sedan han var SÅ här dålig. Så nu håller vi tummarna för att varken Melle eller jag åker på det här.
Är bara så jobbigt att så Melle som inte förstår varför pappa inte vvill gos och busa en massa med honom. Stackarn tror säkert att pappa är arg på honom men så är det ju inte. Han söker hela tiden uppmärksamhet och försöker att få komma upp i famnen hos honom men det blir inte mycket av det. Blir jag som får gosa detsto mer och det har jag inget emot =D

Blev en sväng till stan med Melvin så älsklingen skulle få sova och ta det lugnt. Hade en present att fixa till imorgon. Och sen kolla lite saker till min lilla suprice ;-) Gick väldigt bra måste jag säga!
Träffade även på mina föräldrar, så det blev att gå lite med dom. Tog mig en sväng förbi apoteket, tvungen att köpa Panodil som nu går åt här hemma.
Så mycket mer blev det inte innan vi tog bussen hem. Lite för mycket folk på stan för att det ska vara skönt att gå runt och strosa. Men det får man ta när man beger sig ner självmant till stan en löningshelg =)


Lillkillen fick inviga sin nya vårjacka idag. Gud så tuff han blev =D

Har påskpyntat lite här hemma under eftermiddagen. Några gula tulpaner och en liiiten påskduk åkte fram på matsalsbordet. Påskris och lite nya blommor att ha på trappen fixar jag imorgon. Då ska vi ändå iväg på kalas =D Passar på att fixa det innan.
Nu ska jag lägga en trött kille i sängen och sedan själv ta mig en liten nap. Aldrig fel att göra =)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback