Smile =D

Le och få ett tillbaka =)

Mitt tips till alla idag är att le lite extra, lovar att ni kommer få massor tillbaka. Och hur härligt är inte det!?

Just nu svävar jag på små rosa moln. Är så mycket som gör mig glad. Vädret bidrar till mycket av det glada humöret. Men även att Ullareds resan nu är bokad. Den 23 åker jag, Ramona och kanske kanske Sofie ;-) och shoppar ihjäl oss. Blir mycket nya barnkläder och leksaker. Bra och billiga saker av kända märken. Så jag bunkrar upp med ett lager =P
Nytt hopp i frågan om Miltons ankomst gör att jag känner mig lättad. Slippa oroa sig för att träffa den otrevliga läkaren igen. Nu kanske vi blir lite hörda!? Ska bli lite spännande att få se Milton med, eftersom vi får göra ett UL till. Tänk att få se honom när han är så stor =D
Att bara sådana småsaker kan få mig att känna mig så glad. Mycket som släppt och jag kan känna mig avslappnad. Inte en massa inre spänningar.

Just nu väntar jag på att Melle ska somna så jag kan ta mig en skön dusch. Ikväll väntar klippning för 2/3 av familjen. Ska bli skönt att bli av med slitna toppar. Blir nog att färga om håret snart också. Funderar på att ljus upp det någon nyans!? Vi får se.

Happy onsdag på er!


Kommentarer
sofie säger:

önskar med att jag kunde känna mig så... jag är nämligen sjuk. och då menar jag sjuk! fy så hemskt det är. ska aldrig mer vara det!

skönt att du mår bra min fina vän =)

2010-03-10 | 11:20:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback