Trötta fötter

Hej på er alla.

Blir ett snabb inlägg innan jag kryper ner i sängen och tar det riktigt lungt för första gången på hela dagen. Men oj oj vilken dag det har varit =D
Har handlat massor med roliga saker till hemmet, mig själv, älsklingen, Melle och Milton. Har ännu inte hunnit att plocka upp allt, så det sista tar jag imorgon =)
Det blev som vanligt en ljuslykta och en förbannat massa ljus. Men nu har jag ett lager igen som räcker till nästa gång jag åker. Och det blir inte förän i höst =) Annars blev det några mindre lyktor och lite dukar och ett par gardiner. Lite chockad av just det inköpet men jag kunde inte motstå dom! Varit på jakt efter liknande men enbart hittat dom i inredningsbbutiker för en betydligt högre peng än jag köpte dom för idag.

Visar er mer imorgon vad jag kom hem med. Nu blir det att tvätta av sig den långa resan och sedan krypa ner i sängen. Melle har jag myst massor med sen jag kom hem. Han ville inte riktigt somna utan blev jätteledsen så fort jag gick ut ur rummet. Men tillslut var han en stor kille och la sig ner i sängen och somnade. Är så otroligt stolt över honom!
Men snart blir det mys med min andra älskling. Har saknat honom minst lika mycket som min Melle.

KRAM!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback