Vårens första utefika


Min älskling i eftermiddags.

Puh, nu sover Melle efter en kväll med bad och massor av bus =) Härligt med fredagsmys bara jag & Melle. Ska lägga upp fötterna i soffan och titta på Lets dance nu. Älsklingen har inte kommit hem än men när han väl kommer blir mammapappa mys =D

Idag så blev det en sväng på stan. Lite mer smått och gott fick följa med hem. Men inga kläder, kors i taket ;-) Däremot ett par nya vårskor. Nu får snön gärna försvinna och tempraturen stiga lite mer. Vill ju inviga mina skor. Ska visa dom lite senare.
Vi passade även på att ta en fika på Espresso house innan vi drog oss hemmåt. Tyvärr var det fullt inne så jag tog en take away latte och satte mig ute. Både jag och lillkillen var väl påklädda så det gjorde inte så mycket. Var faktiskt lite skönt. Hög och klar frisk luft, den enda som saknades var solen. Dem kom inte åt för hustaken men jag njöt ändå.
Tanken var ju att pappa skulle gjort oss sällskap men han kunde inte komma ifrån på jobbet. Då hade det varit ännu mysigare. Men nu går vi mot varmare tider så fler tillfällen kommer!


Mamma sluta fota och ge mig mer banan =)

Helgen ser även den lovande ut med MASSOR av sol och sköna tempraturer. Blir nog att ge sig ut och gå hela familjen. Gäller att passa på.
Är det någon mer än jag som börjar se hur mycket snön smälter?! Här ute på "landet" har det försvunnit en hel del den här veckan. Hoppas att det inte kommer någon mer snö nu?!

Nu ska jag se på Lets dance men visar er skorna senare under kvällen.
Trevlig kväll kära bloggisar!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback