Vårsol & regnrusk!

Nu är Melle redo att möta alla sorters väder som hör den tidiga våren till. Allt från snöblandat regn, regn och solen. Men även underlag som sand, lera och vanlig asfalt. Perfekt!
Blev en sväng innan lunchen för att att inhandla två par skor till lillkillen. Blev ett par tuffa gummistövlar med pirayor på. Perfekt att ha när man är ute på tomten  ;-) Eller när det regnar självklart. Sen fick han ett par nya vanliga sneakers. Ett par vita och röda, han har ju redan två par som går i blått. Så nu är han redo att möta våren på bästa möjliga sätt.



Det var självklart att skorna skulle testas lite mer när vi kom hem. I butiken kunde man ju inte springa runt som man kan hemma =D

Fick även köpa en storlek större idag, 21. I dom som han använder nu är det 20. Är inte för litet men eftersom han ska ha dom här nya under våren finns ju risken att fötterna växt. Och nya skor som hunnit bli för små innan man knappt använt dom vill vi inte ha!

Snart ska vi börja fixa lite med maten för kvällen. Blir hemmagjord pizza med MASSOR av färska champinjoner på. Är mitt cravings just nu, kan äta närmare 400 g i veckan. Så det är något som ALLTID finns hemma hos oss =)
Ha det super söta vänner!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback