Pigga barn

Kan ni förstå att ingen av våra barn sover just nu!? Men snart kanske Melle somnar, han är trött. Mille ligger inne i sin säng och "pratar" lite. Och när han inte gör det så är det nappen som rymt.
Ska snart göra som dom små och krypa ner i sängen och mysa lite. Imorgon ska jag bjuda min mamma på lunch. Som en liten morsdags present =D

GoD kVäLl SwEeThEaRtS!

P.S Under tiden som jag skrivit det här har Melle somnat och Mille tystnat. Men tyvärr så tror jag att pricken vaknar så fort han tappar nappen =)


Jag & Pricken

Mina två stora grabbar har åkt till Norrköping med Mikie. Dom ska titta på lite saker som vi kommer att behöva till altanbygget.
Så just nu är det bara Mille och jag hemma. Jag ska snart börja med middagen, lite potatis att skala. Men sen ska det, köttfärs och champinjoner in i ugnen. Skönt med mat som sköter sig själv. Då får jag mer tid över till att mysa med Pricken. Roligt nu när han är vaken så pass mycket. 


Mysiga lillkillen igår när vi myste i soffan.

Får skriva lite mer ikväll. Ska ta Mille nu, nappen rymmer för honom och det är inte populärt. Inte lätt att vara liten.


A perfect day!

Dagen igår var jätte mysig. Fint väder och en underbar familj som jag aldrig skulle vilja byta ut!
Vi avslutade min dag ;-) på bästa möjliga sätt. Med god mat ute i den sköna kvällen. Mille sov genom hela middagen och Melle skötte sig exemplariskt. Han åt tre pannkakor med glass och grädde. Sen delade han efterrättt med pappa. Så han var mätt och belåten när vi gick därifrån.
Efter vi ätit tog vi en liten promenad på stan. Melle var duktig och gick själv. Inte skulle han sitta i vagnen ;-) Så efter lite bus med mormor & morfar som kom förbi en snabbis på kvällen somnade han gott.

  
Melle gav pappa en puss som tack för maten. Och jag var en mycket happy mama igår =D

  
Surt sa räven...

  
Det var godare med pannkakor =D

Båda barnen sover nu efter en förmiddag ute i lekparken. Så nu ska jag passa på och lägga mig i sängen och se på film. Somnade lagom när älsklingen satte på den igår, så han fick se den själv =)

Puss puss på er!


Syskonkärlek - den finaste kärleken!


Puss på dig lillebror!

Att Melvin tycker om sin bror är det ingen tvekan om. Någon svartsjuka har vi inte märkt av sen vi kom hem från BB. Det han visar är att han tycker om och bryr sig väldigt mycket om Mille.
När han är ledsen är Melle direkt där och tittar varför Mille gråter. Han försöker ibland att lägga filten på honom eller ge honom nappen. Ibland försöker han tillochmed ge sin egen napp =) Sitter Mille i babysittern och blir ledsen, så sätter Melle på sången och vibbrationen i stolen. Allt för att han inte ska gråta.
Att man redan nu kan se hur mycket framförallt Melle tycker om sin bror trodde jag inte var möjligt. Kommer bli så kul att se hur dom kommer bli när dom blir äldre. Räcker bara med att Mille blir 6 månader, redan då förstår han mycket mer. Älskar verkligen mina två grabbar av hela mitt hjärta!


Mellanlandning

Hej och hå vad varmt det är ute. Hade inte räknat med sådant här toppenväder idag. Men jag klagar inte =D
Vi har varit på en liten tur till Falerum. Var dags att köpa lite nya skor till Melle. Och eftersom han nu gått och blivit en sådan stor kille, fick han sina första Converse. Ett par snygga vita till sommaren! Han blev en riktigt tuff kille med dom nya skorna på.
Hittade även ett par fritidsskor till honom. Dom var så bra eftersom han både kan ha strumpor i dom men även vara utan. Skorna är lite öppna på sidan så det kommer in luft, vilket är bra nu när det börjar bli varmt.


Nya skor på bordet....inte bra. Men snygga är dom i allafall ;-)

Så nu är vi bara hemma en kort stund innan vi åker ner till stan för att äta mat. Hoppas på att man kan sitta ute i sköna värmen. Har man bara en tröja med sig så är det bara härligt. Gäller att passa på!
Dags att byta bläblöja på min minsta busfrans. Får se om Melle tillåter det, för nu har han pusskalas med lillebror =D Det är äkta kärlek ♥

 


Grattis på Mors dag!

GRATTIS ALLA MAMMOR! Idag är det vår dag. Alla vi mammor ska idag uppskattas lite extra.
Presenter behövs inte, bara att bli sedd som världens bästa mamma räcker gott. Hoppas verkligen att NI blir det!

  
Att få vara mamma till dessa underbara prinsar är helt underbart. Älskar er och er pappa mer än något annat ♥

Vi ska idag göra en mysig utflykt. Vädret är ju helt underbart men det är självklart att solen lyser en dags som denna ;-) Kvällen ska spenderas ute på resturang, Gud så mysigt! Kan inte tänka mig att spendera dagen på något annat sätt!

Grattis mamma på Mors dag. DU är den bästa mamman/mormor/svärmor man kan ha!

Nu blir det en dusch sen ska vi bege oss ut.
Puss puss!


Pannkakslunch

Här har lördagen bjudit på playdate med Sofie och barnen. Det har bjudit på lek, bus, skratt och lite tårar. Precis som det ska vara när barn leker =)
Till lunch stekte vi massor med pannkakor. Barnen åt som dom aldrig sett mat förut. Alltid tacksamt att göra pannkakor när man har barn. Finns nog inte en unge som inte äter det!?
Var en härlig start på den här lördagen och roligt med sällskap eftersom älsklingen har J idag. Tack underbara Sofie, Agnes och Alfons för att ni kom hit och förgyllde vår lördag!


Om en stund ska jag och grabbarna åka och köpa ett par gummistövlar till pappa. Han behöver det idag när dom ska fortsätta med altanbygget. Är lite lervälling på baksidan ;-)
Till hjälp har han sin pappa, som vi ska hämta upp efter vi köpt gummistövlar. Han stannar på mat ikväll och äter man gott måste man dricka gott med ;-) Så då passar jag och grabbarna på att hämta honom stamtidigt som Chirstian slutar.

Skulle behöva lägga mig ochh vila lite. Vaknade tidigt imorse av en pigg Melle och sen har jag en huvudvärk som vägrar ge med sig. Har haft den sen Mille föddes. Tror det har med min järnbrist att göra. Hjälper inte med att jag äter extra tillskott. Får bli att ringa storken snart om det inte vill gå över.

HAPPY lördag!


Det ska börjas i tid

Idag fick Mille testa babygymet för första gången. Han verkade tycka att det var helt ok. I närmare 40 min låg han där tyst & fin och tittade. Ibland hörde man hur han råkade slå handen i ankan som hänger i gymet.
Hoppas han blir som sin storebror, han tyckte det var riktigt roligt att ligga i gymet. var aldrig några problem att lägga honom där och sedan ta en dusch. Det var ju innan han kunde ta sig någonstans =)


Mina söta miniprins ♥


Mille tar ett span på fjärilarna =D

För tillfället ligger Mille i babysittern framför tvn. Ja vår 3 veckors bebis får titta på tv. Men han tittar så mycket på omgivningen just nu. Mer och mer är han vaken och tittar på allt omkring sig.
Melvin ska snart nattas och efter det blir det att planera lite sommarplaner. Har även köpt mig Amelia sommar som ska jag spana lite i.

Ha en underbar fredagskväll!


Morgonmys!

Sol ute - bra start på dagen =D
Fredag idag igen, usch så fort den här veckan har gått. Och än lever jag ;-) Två barn kräver lite extra jobb och planering. Men det kommer bara att bli bättre.

I morse låg Melle och Mille brevid varandra i vår säng. Gud så söta dom var ihop! Tyvärr låg kameran i vardagsrummet så jag kunde inte ta några kort.
Mille "pillade lite i Melvins hår och Melvin skrattade så han kiknade =D Sen blev det ett pusskalas. Melle pussade Mille på handen och jag var bara tvungen att puss på min stora prins. Han är så stor och framförallt snäll mot sin lillebror. Det värmer mitt mammahjärta!

ÄNTLIGEN fredag mina vänner!!


Ingen hit!

Premiärbad för Millle ikväll. Var inte alls så kul enligt honom. Det var skrik och sura miner =) Men nu är han mjuk och go. Välbehövligt för honom, så nu ska nog den sista torrheten försvinna. Miniderm gör eett bra jobb men ett bad med olja är det bästa.
Får bara hoppas att han får samma passion för att bada som han storebror. Han fick bada innan och hela badrummet var nog nerstänkt. Är knappt inget vatten kvar när han har skvätt klart =D Men han är bra söt där han sitter och slår med armarna i vattnet!


En arg kille som tar sitt premiärdopp.

Här pågår nu förberedelser inför schlagerkvalet. Självklart att man måste titta när Sverige är med. Tyvärr tror jag inte att det kommer gå så bra. Synd för låten är helt ok men den står inte ut tillräckligt. Men det är självklart att vi hållerna tummarna.
Nu tar vi kväll och återkommer med mer skoj under morgondagen =D


Välinlindad Mille!

 
Pricken ligger som en kåldolme och sover =)

Mille är väldigt förtjust i att sova med sin filt välinlindad om sig. Han ser nästan ut som en rysk liten bebis. Dom är ju väldigt duktiga på att linda in barnen tajt i filtar.
Just nu ligger både han och Melle och sover. Så jag passade på att ta en lååång dusch, lite scrub och ansiktsmask. Så nu känner jag mig som en ny människa.

Härligt väder ute och när Melle vaknar ska vi nog gå ut och gunga lite innan lunch. Vet att han kommer gilla det =)
Njut av torsdagen!


23 år tidigare!

Min mamma hade letat fram ett album med kort tagna på mig när jag var ca 2 år. Det är ca 10 bilder i albumet, tagna i en studio. Hon tyckte jag skulle titta på det nu. Har säkert titta i det 100 gånger men inte sen jag fick barn.
Har hela tiden fått höra att Melvin är så lik Christian. Och det kan jag hålla med om, han är väldigt lik honom. Men jag vet även att Melle är väldigt lik mig när jag var liten.
Har hela tiden haft en bild i huvudet från Öland, jag var 2 år när vi var där. Och jag vet att jag och Melle är så lika varandra på dom korten.
Men det här albumet som mamma nu tagit fram var nästan läskigt att se. Skulle lika väl kunna vara Melvin på korten. Eller håller ni inte med?!


Det här är bara ett av många kort som det nästan är svårt att se om det är jag eller Melle.


Kanske lite svårt att se den exakta likheten men det här är ett av dom bästa korten jag kunde hitta på min dator. Är även ett av mina favoritkort på Melle.

Vi kanske inte är jättelika just nu men som barn är vi nästan kopior av varandra. Och då är vi son och mor, vanligare kanske om det är son och pappa eller dotter och mamma.


Somliga går i...för stora skor??!!

 
Melle provade morfars tofflor idag. Det är lite att växa i =)

Gulligaste ungen provade skor idag. Helt underbart att se honom uppptäcka och testa nya saker. Han har aldrig tidigare brytt sig om morfars tofflor, som alltid står vid balkongdörren. Men helt plötsligt kom han på att dom skulle provas.
Skoj tyckte Melle att det var när han såg sin lilla fot i den STORA skon. Men lika snabbt som det var roligt att prova skor, lika snabbt slutade han och fortsatte leken med grytlocket =D

Snart blir det sängen för vår del. Barnen sover sen länge och grabbarna hann med mycket. Det är lite kvar att göra men det fixar älsklingen och hans pappa på lördag. Tack för all hjälp!

GoD nAtT!


Walk!


Melle nyvaken efter en kort nap på väg till bibloteket.

Efter att vi lämnat in bilen på ännu en service, så gick jag och grabbarna hem till mina föräldrar. Där hade mamma precis tagit ut en sockerkaka ur ugnen. Så vi fick ljummen sockerkaka och kaffe när vi kom dit =D Gud så gott det var, både jag och Melle åt som aldrig förr. Melle fick i sig 2 ½ bit.

När vi fikat tog jag och min pappa en promenad. Vi gick en sväng genom stan innan vi skildes åt. Jag styrde stegen mot bibloteket. Vi hade fått ett presentkort på en barnbok när Mille föddes. Så en bok som passade båda killarna fick följa med hem. Alltid kul att få presenter ;-)
Blev en liten promenad tillbaka till mina föräldrar. Passade då på att fixa några ärenden innan vi kom tillbaka. Då bjöds det på lunch. Otroligt gott, tack så mycket säger både jag och Melle!


"Pricken" sov gott hela tiden vi var ute och gick.
Innan naveln föll kallades han för Mr Stinky. Nu blir det Pricken pga hormonprickar i ansiktet ;-)

Hoppas på att det blir bra väder imorgon så vi kan ge oss ut på ännu en långpromenad. Så skönt för barnen att sova i vagnen och för mig att rensa huvudet.


Dinnertime

Snart dags att att fixa lite mat. Blir lite storkok idag då vi har middagsgäster.
Christian, Mikie och svärfar har idag börjat med att fixa hål för plintarna. Ser ut att gå helt ok men grunden är stenig kan jag lova ;-)

Medans jag fixar maten håller Melle ett vakande öga på dom från altandörren =)

Blir mer uppdaterande senare under kvällen!


Mysonsdag!

God morgon på er! Här är vi uppe och äter frukost och försöker fixa till oss. Vi ska ännu en gång lämna in vår bil. Nya lister som släppt. Nu hoppas jag att det är sista gången!?

Dagen till ära ska jag inviga min present jag fick av älsklingen igår. En ny mysig kofta från Bondelid. Jag som älskar koftor...som ni redan vet ;-) Föll självklart pladask för den här när jag öppnade paketet. Är en för tidig morsdags present. Så på söndag blir det inget paket men middag ute, hela familjen =D Det ser jag verkligen fram emot!


Den här kommer värma mig gott idag!

Efter vi lämnat in bilen tar vi en promenad hem till mina föräldrar. Där blir det nog en liten fika och om vädret tillåter ska vi sedan ta en promenad innan lunch. Hoppas på lite sol så vi även kan besöka lekparken efter vi ätit. Igår blev det ingen gungning pga det dåliga vädret.

Ciao ciao på ett tag!


Hektisk dag

Det är full rulle med två barn. Det är verkligen dubbelt jobb men jag gillar det. Även om man just i DEN stunden kan önska att man hade åtta armar, ögon i nacken och en klon av sig själv.
Melle testar väldigt mycket gränser just nu. Och han testar gärna mig men det är nog för att jag är hemma med honom. Spelar ingen roll hur mycket man säger åt honom, han bara skrattar och fortsätter. Ja lite sticker det i ögonen men det funkar oftast att ta honom därifrån. Prata med honom och förklara att man inte gör så. Ibland lyssnar han och ibland inte =)

När vi kom hem från stan så var det en pigg glad kille som kom in. Men snabbt byttes han ut till en ledsen och gnällig lite kille. Det var inget som var skoj, inga leksaker, inte sova, inga barnprogram, inte mysa i soffan. Och när det var dags för att göra mat, då sprang han runbt benen och var ledsen.
Inte lätt att vara liten och inte kunna säga vad som är fel. Men det är inte lätt att vara mamma och behöva trösta lillebror som också är ledsen. Och när han inte vill ha nappen, då vill han ha mat. Bara att amma honom. Och det gör man samtidigt som man ska göra mat. Och mellan allt detta så är det blöjbyten, telefoner som ringer och allmänt plock.
Kan lova att det var skönt när älsklingen äntligen kom hem från J vid 19. Lite avlastning är alltid skönt, framförallt när man ger Mille mat. Sen att han hade enn liten överaskning med sig hem gjorde inte saken sämre ;-) Vad det var får ni se imorgon.



Snart blir det att ta en dusch och krypa ner i sängen. Alltid lika skönt att lägga sig och titta lite på tv och prata lite om dagen som varit.
Jag hoppas bara att Mille somnar lite bättre ikväll än vad han gjorde igår. Var ett par kvällar då han somnade riktigt bra men dom senaste har det varit lite jobb med. Men det vänder snart och än så länge får vi sova bra på nätterna =)
Tackar för mig och hoppas ni får en mysig kväll!


Lindex

 
 

 

Kollade runt lite på Lindex hemsida. Och titta så mycket sött dom har till barn. Tog bara fram godbitarna till killar eftersom det är det jag har ;-)
Den randiga tröjan högst upp måste jag köpa till killarna. Jeansen skulle vara så coola på Melle, får se om jag slår till på ett par till Mille också =) Annars är byxorna länngst ner sköna för honom. Mysig blårandig färg nu till sommaren.

Tror vi tar bussen ner till stan efter lunch och shoppar lite ;-)


Smoothie!


Hemska bulan i pannan =(

Melle och jag har delat på en smoothie under morgonen. Var tänkt att vara min frukost men lillkillen fick vara med och smaka =)
Har varit en vild morgon här hemma. Samtidigt som Melle fick frukost vaknade lillebror och var hungrig. Men han fick ligga kvar i vaggan tills Melle ätit klart. När jag sedan satte mig med grabbarna i soffan och skulle ge Mille mat. Ja då slog Melle pannan i soffbordet. Var helt säker på att han skulle slå upp ett stort sår, så otäckt såg det ut när han trillade. Men det blev "bara" en gigantisk bula. Lilla älsklingen blev så ledsen.
Blev att hämta frysta bär i frysen och kyla med. Men efter mys i mitt knä gick det över. Kan lova att det högg till i hjärtat att se honom så ledsen.

Så när morgonen startat på det sättet får man mysa lite extra. Så lite mammaMellemys i soffan med barnprogram och smoothie gjorde det hela bättre. Det gäller att passa på när Mille sover. Då är det bara jag och Melle som gäller!

 
Mamma älskar dig så mycket ♥


Ljuset föll in och gjorde bilden lite dålig men det är en slappiskille i soffan =)

Nu är det dags att byta blöja och sedan tror jag att en liten kille är redo att sova ;-) Då ska jag passa på att ta en dusch och bara slappa. Lite egentid är viktigt nu när det är två barn hemma som tar mycket tid och uppmärksamhet!

KRAM!


Växer så det knakar!


Lillastora Mille =)

Måndag och besök på BVC igen. Premiär för min minsta prins på öppna förskolan, gick fint. Brorsan hade skoj även om han blev lite ledsen ibland. Men det verkade alla barn bli. Vet inte om det var något i allas mat under helgen?! ;-)
Vi hade en mysig start på veckan. Med prat om planer för nästa vecka. Hoppas bara att det blir av, skulle vara både kul och mysigt!

Lille Mliton växer i allafall som han ska. Nästan så jag får en chock varje gång han ligger på vågen. Han är inte något barn som tappar i vikt. Utan fortsätter han så här har han snart växt om storebror ;-)
Även gulheten är mycket bättre. Vår sköterska tyckte att det var helt borta nu. Är som sagt lätt att man blir "blind" när man ser honom hela tiden.
Blev bara att väga honom idag. Tar vikt och längd nästa vecka. Så idag får ni hålla tillgodo med en vikt =)

Vikt 18/5: 3870 g
Vikt idag: 4220 g
+/-: + 350 g

Mycket som händer nu. Inte bara med vikten utan med hur mycket Mille är med. Han är vaken längre perioder och studerar sin omgivning. Den här tiden går snabbt och jag vill njuta varje sekund av den. Jag ÄLSKAR att vara hemma med mina två små änglar. Dom ger mig så mycket glädje ♥

Dags att mysa ner sig i sängen, jag, älsklingen & Mille. Se lite film och bara ha det gott.
God kväll & sov sött!


Vi har blivit med gunga

Här hemma har vi avnjutit en underbar middag med pepparbiff, ungsrostade grönsaker och beasås. Melle åt så han storknade och sover nu gott i sin säng. Bara lille Mille som är vaken, han ligger här brevid oss i soffan =)

På eftermiddagen var vi och handlade. Och då fick en gunga följa med oss hem. Har länge tänkt att köpa en och sätta upp i carporten. Melle älskar ju att gunga men här hos oss finns bara en bebisgunga. Och är det flera barn så måste man dela med sig. Tycker det är så jobbigt att se hur ledsen Melle blir. Han förstår ju inte att man måste dela med sig. Men nu har vi löst det med en egen gunga =D 
Kommer fortfarande att gå till lekparken men det blir lättare att bara gå ut en kortis nu. Är inte jämt som väder eller tiden passar för att gå ut några längre stunder. Melle är väldigt noga med att visa att han vill ut nu. Han ställer sig vid dörren med sina skor, sötnosen!

 
Äntligen kan vi gunga precis när vi vill =)

Nu blir det lite fika. Nybakade vaniljhjärtan, mmmm.


Öppna förskolan!

Välkommen måndag! Ny vecka och första veckan utan älsklingen hemma. Det har än så länge börjat bra *peppar peppar* =)

Nu är barnen påklädda och jag nyduschad. Var lite pyssel med at duscha med två vvakna barn. Men Melle fick sitta i sin säng och leka och Mille låg i babysittern. Allt går ju att ordna med lite fantasi ;-)
Ska packa in oss i bilen nu och åka till Myran. Ska bli kul för Melle att leka och sjunga. Och för mig att få träffa lite andra föräldrar men framförallt Sofie =D Har även tid på BVC för Mille, dags att väga och mäta igen.

Ha en fin start på veckan underbara DU!


 


Promenad och en liten nap!

Dagens första inlägg kommer sent. Men idag har datorn fått ligga stängd. Har verkligen tagit söndag, gjort det som fallit mig in. Skönt med sådana dagar ibland. Dagar då kalendern är helt blank.
Tog med mig grabbarna på en långpromenad innan vi åt lunch. Blev en sväng till Ö&B för att handla några småsaker. Sen dom bygggde om därute finns det nu en bra väg att gå på. Tidigare när jag jobbade där för måååånga år sedan fick man gå sista biten på bilvägen =)
Vi hälsade lite på Ramona som jobbade dagen till ära. Skönt att kunna träffa henne och prata lite. Sen var hon snäll och höll mig sällskap när jag var tvungen att mata Mille. Vilka minnen jag fick när jag satt där i lunchrummet. Är ju genom Ö&B som jag lärde känna henne. Det finns många crazy minnen från den tiden ;-)
När vi kom hem hade pappa fixat lunch. Han är lite piggare idag och vi håller tummarna för att det går åt rätt håll nu!? Måste varit något sömnmedel i maten för både jag och Melle blev trötta efter maten. Hann med att ge Mille lite mat sen somnade alla utom pappa.

Nu är pappa och Melle ute och gungar. Jag och Mille blev kvar inne. Hade tänkt att hinna med och ta en dusch innan dom kommer in. Blev lite varm av promenaden tidigare idag, blir lätt det sen Mille kom =)
Ha en fortsatt trevlig söndag! 


Lördagsmys!


Inte ofta han fastnar på kort min käre bror men idag fick jag två då han satt med Mille =D

Vilket kalas, god mat och Melle har lekt massor. Hjärtat slår lite extra när man ser honom ihop med sina kusiner =) Verkligen en mysig eftermiddag/kväll hos mina föräldrar. Och tack min bror med familj för Miltons kläder, dom kommer att komma till användning i sommar =)


Min stora underbara prins. Är så stolt över dig ♥



Nu sitter vi här hemma i soffan och myser framför tvn. Lite godis och gott att dricka i värmen. Mille ligger i babysittern och "pratar" lite. Eller gör lite ljud ifrån sig i allafall ;-) Melle somnade för ett tag sen. Hoppas att han tar sovmorgon och sover till 8.30 imorgon igen. Var skönt att vakna SÅ sent imorse =) Tror han kan sova länge med tanke på hur mycket han lekt idag.


Mille ligger och myser med oss i vardagsrummet =)

Härliga sommarkvällar, längtar till min altan. Kan den inte vara klar NU! Ja ja, den som väntar på något gott...

Tackar för mig nu men återkommer imorgon.
Trevlig kväll!


Hela huset sover!

Här råder ett otroligt lugn. Gud vad jag älskar tystnaden, eller helt tyst är det inte. Har altandörren öppen, så lite ljud utifrån kommer in. Men det är ett harmoniskt ljud på något sätt.
Alla killarna ligger och sover, Mille i sin babysitter, Melle i sin säng och älsklingen i vår. Det gick rätt snabbt för honom på sjukan, som tur var. Inget magsår utan troligtvis en infektion. Men en sak är säker och det är att vätskebrist kan ställa till med mycket besvär! Nu håller vi bara tummarna för att det blir bättre snart?! Om det inte blivit någon bättring till på måndag måste han till vårdcentralen.

Jag har städat och plockat här hemma sen vi kom hem från stan. Blev två par shorts och ett par tunna byxor till Melle. Det kommer passa honom perfekt!
Tänkte jag skulle passa på att hoppa in i duschen nu när alla sover. Ska om en stund i väg på kalas för min syster. Blir bara jag och små grabbarna som åker. Skönt för Christian att få sova ut i lugn och ro.

Skriver mer senare ikväll när vi kommit hem.
Ha en fortsatt skön dag!


Mindre lyckad start!

Hejsan.
Hoppas att ni har vaknat på ett bättre sätt än vad vi har gjort?! Jag och smågrabbarna befinner oss inne i stan hos mina föräldrar. Älsklingen befinner sig på sjukhuset. Han har haft problem med magen i några dagar nu och imorse fick han nog och ringde sjukvårdsrådgivningen. Där fick han beskedet att han fick komma upp på en gång.
Så någon frukost för min del blev det inte, bara på med lite kläder och sen fick hela familjen hoppa in i bilen. Lämnade av pappa på sjukan och sen for vi hem till mamma och pappa.

Här sitter vi nu och väntar på att få ett besked vad det kan vara. Proverna ska vara klara om en stund. Då hoppas vi alla på att få ett svar. Hoppas bara det inte är magsår!?
I väntan på besked ska jag ta mina prinsar till stan. Måste köpa kortbyxor till Melle. Han har inga som passar, allt hemma är ju köpt till förra sommaren =) Han var ju lite mindre då...Kansken är dumt att köpa det idag, med tanke på att det är sista dagen det ska vara varmt på ett tag. Men senare idag är det kalas och då kan det vara skönt för honom att ha shorts på sig. Alla kusinerna kommer nog att röja järnet här hemma då =p

Nej dags att röra sig in mot staden. Ska njuta av solen och värmen, den ger energi. Och det kan vara något som kan behövas framöver beroende på hur älsklingen kommer må?!
Önskar er en underbar lördag!


Äntligen igång


Melle ville hjälpa till lite med bygget ;-)

Idag så togs första spadtaget i altanbygget. Äntligen är vi igång!
Tyvärr är jorden väldigt stenig och då pratar vi inga småsten. Utan stora stenar, så det blir att hyra in utrustning för att bli klara det här året ;-) Så på onsdag kommer Mikie hit och hjälper till. Han såg till att hyra till onsdag, skönt.
Nu kan även vi snart gå ut och sätta oss och njuta av försommaren. Dom senaste dagarna har inte varit roliga. Att se alla grannar sitta och mysa på sina altaner är tråkigt. Tänk bara att kunna få gå ut och grilla, ahhh vill ha altanen klar nu!

Värmen tar verkligen  på krafterna. Och efter en dag ute i solen ska jag nu ta kväll. Blir filmmys och lite godis, härligt avslut på dagen.
Nu laddar vi batterierna för en ny dag med soligt och skönt väder!

Njut av kvällen kära vänner!


Hipp hurra Mille 2 veckor idag!


Att en halv kexchoklad kan göra så mycket på någon som är så liten. En prickigkorv =)

I nästan en vecka nu har Mille blivit kallas Mr Stinky pga av sin navel. Den har luktat riktigt ruttet och vi har bara väntat på att den ska ramla. Och imorse på sin 2 veckors dag trillade den av =D Och genast luktar han mycket bättre. Nu luktar han Mille igen!
Svårt att förstå att den här killen redan varit hos oss i 2 veckor. Vart tar dagarna vägen?? På måndag blir livet som vanligt igen, då börjar pappa jobba. Då ska jag pussla ihop livet med 2 barn själv om dagarna. Kommer nog ta några dagar innan dom rutinerna sätter sig =) Att ha 2 barn är dubbelt så mycket jobb men jag gillar det ♥


Båda mina prinsar på samma kort. Här var vi på väg hem från lekparken igår.

Nu kurrar magen, så nu blir det frukost. När grabbana vaknar från sin förmiddagsnapar blir det stan. Måste till stan och fylla upp barnapoteket. Lika bra att göra det INNAN sakerna behövs =) Sen kommer det nog bli lekparken. Vi ska inte sitta inne i allafall.

KRAMAR!


Unikt


Handmade av Mamma Lööke =D

Detta fina smyckesset fick jag av Sofie i tisdags. Helt i min smak =)
Det är Johans mamma som gjort smyckena och är det något hon kan göra så är det smycken. Älskar att veta att ingen annan har ett likadant.
Tack hela Fam Lööke för presenten. Jag kan inte med ord beskriva hur glad jag blev!

Puss puss!


Fun in the sun!

Gud vilken dag vi har haft, och fortfarande har =) Synd bara att man inte har en altan att gå ut på ;-)
Vi har spenderat den här dagen ute i solen. Tror inte att någon av oss ville gå in. Men allt roligt har ett slut men morgondagen ser ut att bjuda på samma sköna väder. Så jag håller tummarna för det!


Efter lite rutchkana blev det att leka i sanden.


Sötnosen!

Först var vi på sjukhuset och kollade hörseln på Mille. Han fick godkänt, hör bra på båda öronen. Skönt att höra med tanke på att han har en bror som för en del liv ;-)
Efter det ner till stan för att göra några ärenden. Blev även en lunch, dock inte ute i solen. Hade jag mer än gärna valt men dom hade ingen uteservering =(
När vi kom hem blev det att gå till lekparken med fika och leka loss. Melle har nog gungat över 1 timme sammanlagt. Han gjorde korta break för att äta och dricka lite. Men sen ville han tillbaka till gungan. Helt underbar är min älskling =D
När han tyckt att gungan gjort sitt blev det att gräva lite i sandlådan. Och han har minsann grävt, tro mig ;-) Han har sprätt sand med spaden som en höna. Det for överallt, på mamma, i håret och på kläderna. Blev att klä av Melle ute =) Sen fick han hoppa in i ett bad på en gång!


Milton sov så gott i vagnen. Han fick ligga under nätet som skyddar från solen men släpper in lite luft. Därför kortet ser lite suddigt ut.

Nu ska jag ge Melle lite mat, får bli plättar. Men det älskar han så några klagomål lär jag nog inte få ;-)
Återkommer senare under kvällen!


Lek och fika i lekparken!

dsc00069 (MMS)

Lek och fika i lekparken!


Nya tankebanor

Dom senaste dagarna har vi disskuterat lite om Melles framtid på dagis. Tanken har ju varit att han skulle börja till slutet på augusti. Men efter att ha pratat här hemma och med vår BVC sköterska har vi börjat att vela.
Jag kan känna att jag tänker så här pga själviska skäl. Att jag känner så här för jag helt plötsligt drabbats av någon separations ångest. Får känslan av att jag överger honom, att jag inte "orkar" att ha honom hemma. Men jag VET att så är det inte. Hormonerna efter graviditet och att ha blivit mamma igen spelar mig ett spratt.
Som Erica på BVC sa igår. Inget barn under 3 år har inget behov av att gå på dagis. Ja det stämmer men det skadar inte för Melle att träffa andra barn. Att för honom se hur andra barn gör, samspelet mm. Men allt det kan han få genom att gå på öppna förskolan. Och dit kan vi gå minst en gång i veckan. Sen har han alltid flera andra barn att leka med i vår vänkrets.
Vi försöker vara ute och leka så ofta som möjligt. Och om vädret inte tillåter hittar vi på andra saker att göra. Varken jag eller Melle gillar att bara sitta hemma.

Så nu går tankarna att han ska få vänta till nästa vår innan han börjar dagis. Vi har alla möjligheter att hjälpa honom göra framsteg i sin utveckling. Men det här är svårt och jag tror inte vi tagit beslutet helt. Kommer bli många vändor fram och tillbaka, fördelar mot nackdelar.
Den stora oron är ju att han inte får någon plats till våren. Och inte plats på det dagiset vi vill ha. Kanske blir så att vi hamnar längst ner på kölistan och vi ändrar oss och tackar nej. Usch, att man ska bli så velig!

Nu blir det att plocka lite här hemma innan Melle ska sova. Hoppas på att få sovmorgon imorgon med? Två dagar i rad har vi sovit till nästan 8 på morgonen. Det är lyx som gjort att energin varit på topp =D


♥♥♥


Nu ska Melvin gå själv och hålla i vagnen när vi är ute. Han ställer sig så fint och håller i vagnen =D

Om jag tycker att Milton växt och blivit större, så är det inget mot hans storebror. Melle har tagit stora steg i sin utveckling på 11 dagar. Precis som han förstått att han inte är minst i familjen längre.
Han skyddar sin bror, visade han prov på igår. När Erica vår BVC sköterska skulle klappa Mille slog Melle bort hennes hand och klappade istället. Söt som socker =)
Han kommer ofta med en napp och ger till Mille när han är ledsen. Och vakar ofta över vaggan.

Allt som vi gör tar han efter. Melvin vet precis hur man gör när man torkar bordet, dammsuger eller moppar golv. Och i morse visade han prov på hur man gör när man hyvlar ost =)
Helt otroligt vad tiden springer fram. Han är medveten om allt! Och hela tiden lär han sig nya små saker. Älskade Melvin, om du bara visste hur stolt jag är över dig!


Busandes på BVC igår =)


Att "nicka" djuren var riktigt roligt!

Just nu är pappa och Melle ute på baksidan och pysslar. Jag ska passa på att ta en dusch och sedan  baka en sockerkaka. Har ätit så många goda hemma hos mamma och Sofie dom senaste dagarna att jag nog blivit lite beroende ;-) Får nämligen lunchbesök av farfar idag och då kan det vara gott att ha något till kaffet efter maten.

Nej nu en dusch, sedan hänga tvätten och sen blir det sockerkaksbak ;-)
Puss puss på er!


Liten har blivit större

Besöket på BVC idag gick bra. Miltons gulhet har nästan försvunnit, bara lite "färg" i ansiktet kvar. Men det är vanligt att dom har en tag när dom är nyfödda.
Vikten har han dragit iväg på. Hade gissat att han skulle väga omkring 3570 g och Christian trodde 3750 g. Men vi hade fel båda två. Sen förra måndagen har han sprungit iväg på vikten.
Längden har det inte hänt så mycket på. Men det kommer nog. Annars så blir han kortare än sin bror. Melle har alltid legat lite över genomsnittet på längden. Men det kanske är lite tidigt att säga nu ifall Mille kommer att brås på mig eller Christian =)

Vikt 10/5: 3440 g
Vikt idag: 3870 g
+/-: + 430 g

Längd 10/5: 53 cm
Längd idag: 53,6 cm
+/-: + 0,6 cm


Det lilla matvraket sträcker ut sig i sängen =)

Efter BVC bjöds det på lunch och lek hemma hos Sofie. Tack underbara du för god mat, mumsig sockerkaka och härlig lek för barnen. Det la grunden för en perfekt dag!
Första mötet med Mille var riktigt mysigt att se. Både från vår sida men även från Sofies och barnens sida. Synd bara att Alfons inte vill ha mer småsyskon ;-)

Nu har våra middagsgäster åkt hem. Om dagen började perfekt, så avslutades den på samma sätt. Ramona har fått mersmak på att skaffa barn =D Och om jag håller tummarna riktigt hårt och önskar så kanske det kommer en bebis ;-) Nej, kanske inte så snart...
Var riktigt trevligt att ha henne och Andreas här. Som vanligt en massa skratt och dumma skämt =D

Tack alla för en härlig och underbar dag!


Pizzamys med vänner!

Nu kommer snart Ramona och Andreas hit. Dom ska köpa med sig pizza =) Gud vilken trevlig avslutning på en härlig dag. Jag kan verkligen inte klaga!

Nu ska jag ge Mille lite mat och sen kommer nog våra gäster. Blir även premiär för dom att träffa Milton. Tänk så många nya människor han har träffat idag =D

Puss så länge!


Premiärgrabben!


Hjärtegrynet var med igåroch satte upp tavellisten. Är han vaken vill han inte vara själv, utan han ska vara med oss andra =)

Idag är en stor dag för Milton. Om en liten stund ska vi till BVC för att väga och mäta. Även kolla så hans gulhet blivit bättre. Fast det tycker vi den har blivit men det är alltid skönt att få det bekräftat. Ja sen är det allt annat som man kollar på första besöket. Men jag måste erkänna at vikten ska bli roligast =)

Efter det ska vi hem till Sofie, Agnes och Alfons och äta lunch. Blir första gången som Mille får träffa sin gudmor Sofie. Vet att hon LÄNGTAT efter det här besöket ;-) Men det har vi med och det ska bli så kul att äntligen träffas igen. Var ett tag sen sist =)

Nej dags att klä på lille skrutten. Men hör av mig senare idag med vikt och mått!
Ha en underbar dag!


Klara


Det färdiga resultatet. Under listen står Miltons korg/vagga/säng. Den har Christian legat i när han var bebis =)

Nu har ännu lite mer kort fått komma upp. Älskar att ha minnen omkring mig. Små ögonblick ur livet som ger värme i vardagen.


Kommer köpa bättre ramar och sätta in korten i. Men Ribba på IKEA var slut i vitt =(

Nu är det bara korten över sängen som ska upp, sen måste jag nog säga att jag inte kommer göra så mycket mer i sovrummet. Kanske herrbetjänter till varje sida av sängen, vi får se. Är rädd att det kommer bli lite för mycket. Men för ett tag är jag nöjd =)


Fix!

Hej på er denna måndag! Här har vi kommit hem efter en shoppingtur på IKEA. Besöker gärna det varuhuset en måndagsförmiddag, är inte så mycket folk då ;-)
Vi ska fixa lite mer inne i sovrummet, bla ska en lång tavellist upp på väggen. Där ska kort på dom små ögonstenarna stå. Kollade även på ramarna som vi ska ha över sängen. Ska bara beställa förstoringar på två kort. Blir att göra det i veckan.
Hittade även en massa annat skoj. Bla förvaringsburkar, ny matta till Melle, ramar, plastbestick till Melle. Han ska nämligen äta med gaffel själv nu. Och IKEAs plastbestick är dom bästa. Lagom stora och framförallt billiga =D
Så nu när barnen sover ska jag passa på att fixa lite med korten i ramarna. Och sen när dom vaknat blir det att borra lite i sovrummet...igen ;-)

Ha en skön start på veckan, så återkommer jag så fort vi kommit iordning här hemma =)


Länge leve kärleken!

Igår var det bröllop, Gud så vackert det var. Vädret var på topp och det var kärlek i luften. En perfekt dag!
Vill tacka min käre svärfar Claes och hans underbara fru Mahnaz för att vi fick vara där och dela denna dag med dom. Grattis från Fam Rudqvist!


Så vackra dom var. Platsen var perfekt att gifta sig på, speciellt när vädret var så härligt som igår!


Melvin hittade en vän för livet. Han och Nazanin åt chips och dipp ihop. Så söta dom var ihop.

Nu ska vi snart ta och titta på Sommaren med Göran och mysa lite. Melle håller på att somna och Milton ska snart ha lite mat. Hoppas på att han sover lika bra inatt som han gjorde igår!?

Puss & Kram!


Nu är prinsen hemma igen!

Aldrig trodde jag att det gick att sakna Melle så mycket. Hur ska det här gå när han börjar på dagis??!! =) Kommer ju att dö av att inte ha honom hemma. Men som tur är kommer det bara vara några timmar om dagen och det ska jag nog klara!?
Han har i allafall haft det bra hos mormor & morfar. Han har lekt och busat för fullt. Även varit ute en hel del, gungat och dragit sin vagn helt själv. Så nu får man nog säga att han är en stor och duktig kille =)
Lättad att höra att han sovit bra inatt. Första natten borta från sin egen säng. Och andra gången som vi inte varit hemma under natten. Det är minst lika stora steg för oss som föräldrar, som det är för Melle. Men att höra hur duktig han varit gör nog att vi alla växer.


Melvin lekandes ute på "tomten". Att få vara ute och upptäcka saker är väldigt roligt just nu. Om han fick välja skulle han nog kunna vara ute hela dagarna.
Blev även att inviga nya mössan från Villervalla. Köpt för 50 % i fredags och den passar jackan så bra =D Roligt även att brorsan fick en likadan att ha till hösten. Kommer matcha varandra perfekt ;-)

Var en trött kille som vi kom hem med. Och efter lite bus på grannens gräsmatta gick vi in. Kan lova att det inte tog många minuter innan han somnade så gott i sin säng. När han vaknar blir det bad ochh hemmagjord pizza =) Riktigt mys efter att ha varit borta så länge från varandra.
Under tiden som han sover nu ska jag tvätta en maskin med tvätt. Måste bädda in nytt i sängen. Att sova tätt med en bebis blir väldigt varmt och svettigt ;-)

Ha en underbar söndag!


Lördag - kärlekens dag!

Här hemma pågår det lite fix inför dagen. Är nämligen dagen med stort D. Årets första av två bröllop.
Dagen till ära är det Christians pappa som gifter om sig. Och det ser även ut som om vädergudarna är med oss. Efter en regning start på dagen lyser solen och tempraturen går åt rätt håll =D En perfekt dag!
För är det något man vill ha på sin bröllopsdag är det nog uppehåll. Och får man sol är det bara en bonus =)

Om en stund ska vi åka över med lite saker till mina föräldrar. Melle kommer sova där inatt eftersom vi ska ut och äta ikväll. Och stackars Melle orkar aldrig vara vaken mycket längre än till 20. Så då är det bättre att han får ha mys hemma hos mina föräldrar istället. Får hoppas bara att allt går bra och att han kan somna!? I värsta fall får vi hämta upp honom när vi åker hem från stan.

Har hunnit med att prova min klänningen med. Den sitter som en smäck. Tur att jag tog en 38 och inte en 36. Hade blivit lite tajt över bysten annars ;-)
Grabbarna kommer även dom att se ut som små prinsar. Och min älskling kommer vara så stilig. Ska njuta av att se honom uppklädd i kostym, för det är inte ofta som det händer ;-)

dags för lite lunch här hemma. Sen måste vi sätta igång och fixa till oss, så vi slipper stressa. Vill vi inte göra en dag som denna =)

Kramar!


Kunde inte bli bättre!

Häromdagen kom dom nya bågarna hem i posten. Blev glatt överraskad då jag såg att bågarna är mörkt lila. Inte vad jag tänkt mig men resultatet blev riktigt bra.
Till en början kunde jag knappt ha dom på mig. Blev nästan för tydligt för ögonen men efter några dagar har ögonen vant sig. Så nu har jag tre olika bågar att välja mellan =)


För att inte provat bågarna innan jag köpte dom är jag mycket nöjd =)

Snart blir det hemmagjorda milkshakes i soffan. Barnen sover så jag och älsklingen får krypa upp i soffan och mysa själva. Inte fel det heller ;-)


Do like daddy!

Meningen var att Melle skulle sova nu. Men har man tagit sovmorgon efter en natt med mardrömmar vill man inte sova förmiddagsnap.
Istället för att sova sitter han nu i pappas knä och "spelar" PS3. Han har en egen kontroll och trycker på knapparna som pappa gör. Underbara unge som tar efter allt som vi gör. Du är verkligen stor och klok nu!
Blir att äta lite lunch snart och sedan måste vi ner till stan. Vi ska delvis köpa en bröllopspresent tills imorgon. Sen ska vi se om det finns en klipptid till pappa. Lite sista minuten men vi skyller på att vi fått barn ;-)

  
Titta mamma vad duktig jag är!

Nu ska jag ge en MYCKET hungrig liten kille mat. Inte kan man säga till lite innan man blir superhungrig =)
Återkommer senare idag!
Och idag är det fredag, inte söndag...eftersom jag skrev lördag igår =)


Sussar gott!


På kvällarna ligger Mille nära, gärna på pappas bröst!

Har inhandlat nya blommor ihop meed Mikie. Han är här och hälsar på. Till kvällen blir det film och taco, vanligt förekommande då vi ses ;-)
Milton sover på som en gris och även storebror har lyckats att somna igen. När Melle vaknar blir det mat. Gud vad jag älskar lata underbara dagar ♥

Nu blir det att tända massor med ljus i hela huset. Få saker skapar sådan mysstämning en regning dag!
Ha en mysig lördag!


Sorterat & rensat!

Vilket ryck vi fick. Har gått igenom alla lådor och skåp i köket på förmiddagen. Slängt en massa torrvaror som gått ut och organiserat. Nu har vi bra översikt och ser vad som finns och inte finns. Blir en sväng till IKEA någon dag och inhandla lite förvaringsburkar. Mycket smidigare att förvara torrvaror i. Hade några saker som fortfarande är i förpackningar men det är ingen brådska.
Även skåpen har det flyttats om lite i. Har nu alla ungsformar på ETT ställe, inte fyra olika skåp. Och flyttade även ner dom i en låda under hällen, så det blir lätt att komma åt. Allt för att slippa dra fram stolar att klättra på =)

Pojkarna sover fortfarande. Melle har slagit till med att sova i snart tre timmar. Han vaknade nog lite för tidigt idag, 05.30. Åt frukost, lekte lite men vid 07.30 var han redo att somna. Men tyvärr är han lite envis och skulle mysa i pappas knä.
När han vaknar ska vi äta lite lunch och sen ska jag och Melle åka och köpa lite nya blommor. Mina murgrönor har blivit spökträd. Angripna av löss som bor i något nät. Och jag som tagit så väl hand om dom för att slippa just det. Nej fy och usch sådana blommor vill jag inte ha hemma.

Dags att fixa lunch och sedan lite mys med min stora kille =D Bara han och jag 


Var med & rösta!



Är med och tävlar hos Vi föräldrar om att få se Melvin på deras omslag till september nr. Räknar med att alla går in på länken och röstar på vår prins ;-)

http://www.viforaldrar.se/omslagstavling/?view-id=32706

Ha en underbar kväll!


Världens bästa storebror!


Gud så jag älskar min stora kille ♥

Är lätt så här i början när milton kommit att mycket fokus hamnar på honom. Och ja, mycket av vår tid kretsar kring honom men för det blir inte Melle bortglömd. Även om det kanske ser så ut på bloggen =)
Vi har fortfarande tid över för att leka, bus och gosa med vår stora prins. Och nu är han även storebror, helt sjukt. Men det som är viktigt är att han verkar gilla sin nya roll här hemma. Kanske inte förrstår helt men han vet vart Milton ligger och sover. Så han går ofta till vaggan och kollar om han ligger där. Är precis så han når upp om han står på tå =D Han vill gärna klappa och titta men så fort Milton blir ledsen blir han lite rädd.
Jag tror han är stolt som få just nu över sin lillebror!


Häromdagen fick han bada inne i sin nya utepool/sandlåda. Helt plötsligt gick det att skvätta ner hela badrummet =)

Mycket som händer  för Melle nu. Nya tänder, en ny familjemedlem och sin egen utveckling. Han växer mycket mentalt och han måste ju få utlopp för det. Även om man ibland blir trött på hur han testar alla gränser, så vet man att han måste gå igenom det. Är inget han själv väljer att göra. Men just där och då kan det vara jobbigt. Som tur är går det snabbt över =)
På morgonen idag satt han  länge i mitt knä och myste. Känns som evigheter sen sist. Han lilla kropp och hans lukt, det kärlek. Han kommer alltid att vara min lille Melle!

Igår fick vi även brev om att Melle fått dagisplats from den 23 augusti. Blev på Tallkotten som vi sökt på. Samtidigt som jag blev riktigt glad blev jag även lite ledsen. Tänk att inte få ha honom hemma hos mig hela dagarna. Även om det i början bara kommer handla om 3 timmar så kommer det kännas som evigheter.
Vet att för hans utveckling är det viktigt att träffa andra barn. Lära sig samspelet men usch att behöva lämna bort honom. Frågan är vem som kommer gråta mest, han eller jag!?
Vet att det är alla hormoner som spelar mig ett spratt just nu. Var likadant när Melle precis kommit. Är nästan så tårarna ligger och bränner bakom ögonlocken hela tiden. Vet att det går över och då kommer jag nog glädjas till 100 % av att Melle fått plats =)


Ska snart fixa till mig, blir långa lata mornar nu ;-) När Melle vaknat ska vi åka iväg och haandla lite. Behöver fylla upp lite i skåpen igen.
Ska försöka att titta in här igen under eftermiddagen, lovar inget ;-)

Ha en underbar onsdag!


Vilket väder!

Hej på er i solskenet!

Hoppas att ni passat på att vara ute, för det är wunderbar! Riktig vår i luften. Nu börjar det lukta vår med, det gillar jag.
Förmiddagen har vi spenderat ute i lekparken. Melle fick gunga massor. Han ville inte göra något annat =) Och efter ca 40 min började han hänga med kroppen i gungan och somnade nästan. Vi valde efter en sovmorgon till kl 7.45 idag och då sköt vi på napen till efter lunch. Och han somnade så fint efter maten i sin säng.
Snart får vi besök av kusin Liah, Carro och Nicke. Blir lite fika och snuss på Milton kan jag tänka mig!? 

Återkommer senasre idag!
Kramar!


Lika som bär!

 
Melvin ca 12 timmar gammal och Milton ca 4 timmar gammal.

Vi har hela tiden tyckt att våra prinsar är raka kopior av varandra. Melvin var bara lite mer tjock i ansiktet men annars total likhet.
Och under kvällen har jag tittat på kort och jämfört. Och det finns nog ingen som inte kan hålla med ;-)

Just nu sover Milton. Hoppas att det blir lite mindre tuttande ikväll/inatt. Så vi slipper att vara vakna till 01.30 =) Ska passa på att sova all tid jag får ikväll. Inte onödigt tvtittande, eller lite kanske ;-)
Ha en underbar kväll kära bloggisar. Och ännu en gång tack för alla gratulationer. Speciellt till V & G för kortet som kom i posten idag. Det blev vi riktigt glada för =D

God natt & sov så gott!


Återbesöksdagen!

God kväll!

Uppdateringen av bloggen sker när tid och ork finns för tillfället. Idag har varit en sådan dag då den hamnat lååångt ner på listan. Hoppas att ni förstår!? Men snart har alla rutiner börjat att sätta sig så då ska här uppdateras lite bättre =)

Idag var vi på återbesök på BB. Gick hur fint somhelst, om man bortser från en trött storebror som var med. Han ville leka ute i korridoren med pappa. Och det var självklart att han fick göra det. Melle är inte så förtjust i när Milton är ledsen. Han vill inte vara kvar i samma rum då. Men han tittar och klappar mer än gärna sin bror =D
Milton hade gått upp i vikt, normalt att dom tappar men inte vår Mille. Han äter, växer och frodas.
Man kollade även hans gulhet. Den låg fortfarande bra. Men vi måste hålla koll så han inte blir gulare. Då måste vi komma in med honom så dom får titta på honom. Blir att fortsätta sova vid altandörren på dagarna för vår lille herre.
Annars var allt bara bra med honom. Han är väldigt stark i både nacke och rygg. Vilket vi märker när han ligger på bröstet. Han ska ofta sticka iväg med huvudet. Så det gäller att vara med.

Födelsevikt: 3410 g
Vikt 3 dgr gammal: 3440 g


Mys igår i pappass knä!

Nu hör jag att en liten kille kallar på mig. Det är dags för lite mat igen ;-)
Kramar till er alla!



Får man må så här bra?!

Här sitter vi och njuter i soffan. Storebror leker med dammsugaren i hallen och lillebror ligger i nya sovkorgen och sover. Jag älskar verkligen livet och uppskattar det till 110 %.

Den här dagen har haft en mycket lugnt tempo. Vi har inte gjort någonting, försökt känna på vardagen. Hur den kommer se ut nu som 4 st.
Melle har dock varit gnällig emellanåt. Det är många nya tänder på gång. Nu tror jag bara att det är 4 tänder kvar, sen har alla kommit.
Men vi har lekt massor och sen har han sovit en del. Slog till med nästan 3 timmar på förmiddagen. Skönt eftersom vi passade på att göra...ingenting =) Vila och samla kraft är viktigt. Kommer att komma dagar då vi behöver det.
Milton har sovit en del men även varit vaken och upptäckt sitt nya hem. Men är det något han gör så är det att äta. Imorgon är det PKU test och återbesök på BB. Ska bli kul och se vad han väger. Han hade gått upp 5 g när vi vägde honom innan vi åkte hem.

Själv måste jag få säga att jag återhämtat mig bra. Oförskämt bra! Ryggen och svanken har börjat att återhämta sig. Känner lite fortfarande men ju mer jag rör på mig desto bättre blir det.
Den här gången slapp jag även att sy. Och jag kan säga att det är stor skillnad på om man fått göra det och inte. Fick två små yttre stygn med Melle och då tyckte jag att jag var bra pigg. Men nu är det precis som vanligt. Känner ingenting, drygt att säga men så är det. Men mycket beror nog på att det var två barnmorskor under förlossningen.
Har även lyckats att gå på toaletten idag. Har varit mitt stora orosmoment sen jag kom hem. Men även det gick fint och det tyder på att magen är i bra form. Tack gode gud för det! Hoppas bara på att det fortsätter så nu!?

Dags för att fixa lite mat till mig och älsklingen nu. Blir lite mys framför tvn tror jag =)
KrAmAr!


Första natten hemma

God förmiddag!

För det första, tack för alla era gulliga kommentarer. Dom gör oss alla här hemma väldigt glada!
Milton mår riktigt bra, äter som sin bror. Som en häst med andra ord =)

Snabbt vad man glömmer hur första tiden hemma är. Att dom sover mycket det minns man men att dom är vakna på kvällen och vill tutta mycket har man (nästan) glömt. Blir några timmar med tuttande till och från på kvällen. Tror inte vi somnade helt förän 00.30 inatt. Men därimellan sov vi kanske 2*30 min.
Det som var mest chockande var att Melle sov som en stock hela natten, även om lillebror blev lite ledsen ibland. Han är helt plötsligt SÅ mycket större än vad han var i fredags morse då vi lämnade av honom hos mormor & morfar. Men en sak är säker och det är att vi är stolta över honom. Än så länge har han bara varit snäll mot sin bror. Vill klappa och titta massor på honom. Får våra hjärtan att klappa lite extra =)

Snart ska jag ta mig en dusch. Fick inte bara med mig ett barn hem från sjukhuset utan även en mindre förkylning. Näsan rinner och halsen bränner. Blir mycket te och slapp här hemma idag.
Hoppas bara att den varma duschen gör gott för ryggen och svanken som äntligen börjar att återhämta sig.

Återkommer senare!
Pussar från hela Fam Rudqvist!


Välkommen till världen!

Igår kl 11.50 valde Milton att komma till världen. 11 dagar för tidigt och 5 dagar före planerat snitt =) Det blir ALDRIG som man tänkt sig =)

Allt gick smidigt och fint med tanke på att det blev en vanlig förlossning. En berättelse kommer lite senare. Nu ska vi bara landa i vardagen först.
Milton vägde 3410 g och var 53 cm lång. 2 cm längre än sin storebror men 160 g mindre. Fast dom är lika, ingen tvekan om att dom är bröder!


Vår underbara prins några timmar gammal igår =)

Nu väntar en dusch, ska bli mycket skönt. Och sedan blir det mys framför tvn med hemkörd pizza =)
Lovar att återkomma snart igen med mer bilder och mina ord om denna underbara fredag då Milton kom.

God kväll och TUSEN TACK för alla gratulationer. Dom värmer mitt hjärta och NI är för underbara!


Nedräkningen har börjat

Om exakt 1 vecka har Milton kommit. Om det nu inte skulle vara så att han kommer tidigare ;-) Helt sjukt när man tänker på det. Tar lite tid för det att sjunka in men längtan är stor!
Så nu är det bara 6 dagar kvar....

Nu tar vi kväll här hemma. Ska redan nu krypa ner i sängen och titta på CSI Miami. Melle är fortfarande lite snuvig så jag laddar med tidig sömn. Kan behövas för risken finns att han kommer vakna lite under natten.

Njut av kvällen!


På upptäcksfärd!

Dagen i lekparken bjöd på mycket kul. Träffade lite mammor med barn i samma ålder som Melvin. Roligt att se vilka barn som bor här i området. Det är säkert dom Melle och Mille kommer leka den del med under uppväxten. Hoppas på det i allafall =)

Invigde dom nya byxorna idag. Och så bra det gick att leka när man inte behöver oroa sig för att smuts och sand ska hitta in överallt. Det gick fint att krypa och sätta sig i sanden. Även skönt för mamma att slippa borsta sand ;-)
Blev en hel del gungning. Är det första lillkillen gick till och så fort jag lyfte ur honom blev han så arg. Men efter lite mutning med hinken och spaden gick det bra. Då åkte han lite rutschkana och lekte. Han var så söt där han klättrade runt i huset =)


Melle är riktigt duktig på att flörta. Och flera gånger under tiden han gungade var han tvungen att göra det =)

 
Min härliga skrutt på upptäcksfärd i lekhuset =)

Nu vankas det middag här i huset. Melle är heltokig och kan INTE vänta på maten. Rå falukorv och potatis hade han lätt kunnat äta just nu. Men han får vänta lite till...

Puss & Kram!


Sparka boll


Det har sprakats boll i hela huset under morgonen =)

Sol och klarblå himmel som möter oss idag. Är så här alla dagar ska börja, vilket glatt humör vi alla skulle vara på då =D

Jag och Melle har ätit frukost och lekte här på morgonen. Var en kille som guggade sig mycket i ögonen nyss när huvudet landade på kudden. Tror inte att det är pollen även om han kliar sig i näsan och lite snor rinner!? Är tröttheten som sakta kom smygande och sedan slog till med dunder & brak =) Hoppas att han sover ett tag nu, så han vaknar pigg.
På tal om pollen så har jag oroat mig lite för att han kännt av det den senaste veckan. Han kliar sig massor i näsan men ingen snorighet har visat sig. Skulle inte vara konstigt om det varit det han kännt av. För jag känner av björken och den har exploderat dom senaste dagarna.
Tyvärr får jag nog säga så är det nog en liten förkylning han åkt på. Kommer från Myran i måndags, svårt att undvika att dom blir när dom är där och leker. Hoppas bara på att det är lite snor och inte utvecklas till en stor förkylning.


Kanske är ett framtida proffs som går här hemma och sparkar boll!?

Efter att ha spelat lite fotboll blev det att sätta sig och leka lite med leksakerna. Har en liten hörna vid soffan med leksaker. Där brukar Melle sitta och leka. Ibland vill han inte vara på rummet utan sitta i närheten där jag och Christian är.


Efter en stund var det inte kul att leka med mamma utan leka själv. Melle visar tydligt om han vill att man ska sluta med något. Och när han puttade bort mig fick han sitta själv och leka. Men det var mysigt att leka ihop innan =)

Jag ska fixa till mig nu och sedan plocka lite här hemma. När Melle vaknar blir det att gå ut och leka lite i lekparken innan lunchen. Sen blir det att åka och handla och hämta pappa på jobbet. Hoppas även att mina glasögon kommer idag. Är nyfiken på om dom kommer att passa ;-)


Onsdagsmys!

Vilka härliga dagar jag upplever just nu. Rena fria tankar och ett humör som är på topp. Jag suger i mig varje droppe energi jag kan få. Om det så är från vänner, familj eller solen. Men jag njuter av den sista tiden som mamma till enbart ett barn. Det är lite som om livet tar en ny väg om 7 dagar =D Då kommer vi vara en familj på 4 st. Pirrigt värre ;-)

Började morgonen med frukost hos Sofie. Köpte nybakat bröd och lite grönsaker på vägen dit. Sen dukades bröd, ost, skinka, gurka, tomat, paprika, yoggi och te upp. Agnes och Melle åt lite bröd medans jag och Sofie svullade av allt som fanns på bordet. Blev som två strandade valar efteråt.
Blev att slappa i soffan framför Efter tio. Och efter lite lek så somnade våra små stjärnor i famnen =) Hade inte räknat med att det skulle gå så lätt för Melle. Han vill oftast sova sin förmiddagsnap i sin säng eller kanske vagnen. Men då ska man gå med den =)
Blev även lite fika istället för  lunch. Hade köpt wienerbröd med jordgubbs och vit chokladfyllning. Kan varmt rekomendera dom =)


Rekomenderar varmt dessa mellanmål från Ellas kitchen. Barnen suger själva i sig puren. Skönt för både barn och förälder =)


Dagens gulliga tjejer!

Efter att ha hämtat Alfons på dagis blev det lek ute i solen. Barnen gungade och lekte i sandlådan. Var en underbar eftermiddag ute i vårsolen. Melle fick gunga och han älskar det. Hade nog kunnat gunga hela eftermiddagen =)

 
Melle leker i solen. Så stor han har blivit, kan knappt fatta det.

Tack underbara Sofie för sällskapet. Alltid lika trevligt och framförallt mysigt!

Snart är det dags för nattning av lillkillen. Efter det sortera och hänga upp lite tvätt. Lika bra att ta det idag, så slipper jag imorgon. Då vill jag vara ute i solen och leka och gå promenad med Melle. Ska ju bli sol igen =D


Just nu gungar barnen och vi njuter i solen!

dsc00065 (MMS)

Just nu gungar barnen och vi njuter i solen!


Bortamys!

God morgon sunshine!

Snart ska jag och Melle iväg och ha en mysig frukost med Sofie och Agnes. Vi ska äta nybakat bröd med massor av gott till =) Bästa sättet att starta dagen på!

Have a nice day!


Nu har jag checkat ut!

Idag var det sista besöket på Storken. Helt sjukt vad fort 9 månader har gått. Om 8 dagar har vi en ny liten bebis...om inget händer tidigare ;-)
Gíck bra idag, sista checken. Vikt, har nu gått upp 10 kg men det känns som mer. Kanske är för att magen är så stor =) Hjärtslagen lät starka och fina. Men det är mina järnvärden som fortfarande spökar lite. Så dom sista dagarna nu är det fokus på att få upp värderna. Massor med järnberikad mat och brustabletterna morgon & kväll.
Något förlossningsbrev blev det inte. Det som redan skrivits duger gott och väl. Är mest till för om det blir en "vanlig" förlossning.
Fick även med mig två goodiebags hem. Längtat efter dom ända sen jag skrev in mig. Minns att det var så mycket skoj i dom. Fick likadana när vi väntade Melle. Så nu har vi blöjor så vi klarar oss i början =)
Var nästan lite sorgligt att säga hejdå till alla när jag gick. Men fick lova att höra av mig nästa vecka så dom får veta att allt gått bra.

Tackar för mig nu. Imorgon väntar ännu en dag med massor av mys. Idag var det fika med Ramona och imorgon är det Sofie. Skönt att fylla dagarna med saker, så den här veckan också går ;-)
Sweet dreams!


Nya glasögon

Dessa bågar med kompletta glas och behandling fick jag för 49 kr idag. Hade anmält mig på Lensway hemsida för detta erbjudande.
Så idag kl 12 kom koden jag väntat på. Bara att skriva in den på deras hemsida och sedan välja en båge. Hade några som jag tittat ut men valet föll för den här från Just Cavalli!
Allt jag betalar för är frakten och har jag tur så kommer dom redan imorgon =D Hoppas nu bara att dom passar!? Verkade som det när jag laddade upp en bild på deras hemsidda och "provade" glasögonen. Såg ut att se helt ok. Men spännande att se när dom väl kommer.

Nu ska jag byta blöja på Melle och sedan blir det lite mys innan han ska sova. Återkommer senare under kvällen!
KRAMAR!


Om det vore möjligt...!?


Passar bra idag =)

Hej vackra du!

Frukosten är intagen, framför tvn. Aj aj, inte så man ska äta den med småbarn men vad gör det!? Finns andra saker som är värre.
Här leker Melle för fullt men visar även att han kan liiite av handrörelserna till Imse vimse spindel =D Den som vi ofta sjunger här hemma och på öppna förskolan. Själva spindel är en vinkning och sen lite skakning på händerna när regnet faller ner. Jag är lycklig för det lilla, för i mina ögon är det STORA framsteg!

Idag är det besök på Storken igen. Dags att mäta kalaskulan, som säkert växt flera cm igen ;-) Vi får se men det ska skrivas förlossningsbrev, är allt jag vet. Under tiden så får Melvin mysa med mormor =D Det är dom så bra på att göra.
Hoppas även på ett par nya glasögon idag!? Men jag vet mer efter lunch. Ska även hinna med en fika med goa Ramona. Solsken i dubbel bemärkelse =)

Uppdaterar efter lunchen =)


Sparkling gammelrosa

Här kommer bilder på naglarna som jag fixade i fredags. Blev rosa med glitter, hade ju turkost med glitter förra gången. Men helfärg på nageln funkar inte den här gången. Dom måste se nagelbädden när snittet ska göras.
Valde den här färgen utifrån klänningen jag köpte. Nu får vi hålla tummarna för att jag kommer i den ;-) Annars är det en färg som går till det mesta!


Passar fint till klänningen =)


Vårigt fina korta naglar!

Puss & hej!


En stank av skit!

Hemma igen efter en förmiddag på Myran. Härligt att träffa föräldrar och barn igen. Och roligt för Melle att leka av sig =) Nu sover han som en stock inne i sängen. När han vaknar blir det lek igen. Då med nya tåget som han fick idag.

Det första vi möttes av idag när vi öppnade ytterdörren var en doft som slog som en käftsmäll. Fy vad det luktade skit! Tror det är första gången som vi VERKLIGEN kände att vi inte bor i stan längre.
Det här var nämligen 10 gånger värre än inne i en bondgård. Usch och fy säger jag! Blev att hoppa in snabbt i bilen och åka till Myran.
Som tur var hade det lagt sig och nästan försvunnit helt tills vi kom hem. Tur det, för det hade inte gått att ha öppet här hemma annars.
Har öppnat altandörren och sitter nu bara och njuter i soffan. När älsklingen mött upp vart vi ska ha asfalt ska jag ut i förrådet och leta upp dom sista babykläderna. Saknar fortfarande lite av dom minsta kläderna.
Men tills älsklingen är klar, ska jag bara sitta här och ta det lugnt!

I Love my life!


Lev här & nu!

Sol, sol, sol vad härligt det är att se ut =) Det är dom små sakerna som GÖR livet värt att leva. Det lilla extra i tillvaron som får den sådär förgylld.

Är på ett härligt glatt humör idag. Även om Melle drömt en del inatt och sömnen blivit lite störd gör det inget. Att vakna upp med älsklingen vid min sida och en glad kille inne i sin säng är lovely! Bästa starten på den här nya veckan!
Ska börja den med lek på öppna förskolan. Kommer Melle tycka är så skoj. Efter mycket lek igår, så har han nog fortfarande spring i benen. Sen tycker han även det är skoj att träffa andra barn. Så barnkär som han är =D

Efter en helg som varit riktigt mysig med nära och kära, så har jag kommit fram till många saker. Funderingar som länge legat och grott. NU släpper jag allt, jag tänker inte ödsla viktig energi. Visa saker har gjort mig besviken och arg att få reda på. Spela sådana spel i vuxen ålder är riktigt lågt.
Jag vet att jag blivit baktalad men inte på detta sätt! Men den stora frågan är Varför??? Vad är det som är SÅ hemskt med mig att man måste hålla på med småbarnsfasoner??
Vet att svaret aldrig kommer komma fram, fegheten är för stor. Därför som jag lägger det bakom mig. Tyck så men aj aj aj vad fel man kan ha!

Jag kommer leva mitt liv, ett liv i harmoni. Och efter igår känns det som om jag kommer att lyckas. Just nu upplever jag mig som en gås, allt rinner av. Där jag befinner mig just  nu i livet, vill jag alltid vara. Jag känner mig stark, trygg och säker. Inget kan stoppa mig!

Dags att börja förbereda för dagen. Om en liten stund bär det av till Myran, längtar efter Sofie. Min tipptopp gal, som skänker så mycket värme till sin omgivning!

Morgondagen är just morgondagen. Det som händer HÄR & NU är det som räknas.



FAB friends!

Nu har vi landat i soffan. Mätta efter en väldigt sen söndagsmiddag men så blir det ibland. På helgerna blir rutinerna lite ur balans ;-) Men det är det som är charmen med helg!

Idag är en dag som gått i vännernas tecken. Gamla goda och nyfunna vänner, en skön combo.
Först var vi i Valla med Sofie och Johan samt alla barn =D Vi åt lunch sen lekte barnen järnet i solskenet. Vi vuxna satt mest i solen och hade det skönt. Synd bara att det blåste lite för mycket för min del.
Blev en sväng till chokladboden med. Köpte hem både Kexchoklad och små chokladkakor. Gott att ha till fikat =)
Tack kära vänner för en härlig söndag. Alltid lika trevligt när vi alla kan ses =D


Att klättra och gå lite på bordet måste man göra när tillfälle ges =)


Min favorit tjej kröp runt och njöt i solen.


Vad dom här två pysslade med vet jag inte helt. Men ser gärna att dom väntar några år till..;-)

När vi kom hem blev det pajbak, rabarberpaj. En ny variant som efter dagens avsmakning får bli med lite mindre socker. Svårt att veta när man gör den för första gången och med muscovadosocker.
Sen dök Angelica, Jocke och deras lilla Amiee upp för en fika och hustitt. Melle tyckte det var skoj med en ny liyten kamrat att leka med. Tyvärr förstår han inte att han är större och att han är lite hårdhänt. Men lilltjejen var tålig. Tror dock att Melle får igen nästa gång dom ses ;-)
Till pajen bjöds det även på hembakade cupcakes. Men jag måste erkänna att jag inte vill äta upp dom. Som små konsverk såg dom ut. Men till den (söta) pajen och latten gick dom ner ;-)


Mums så goda och framförallt fina dom var!

Alltid lika trevligt att träffa andra småbarnsföräldrar. Man utbyter åsikter och tips men framförallt så får barnen leka. Tycker det är viktigt för Melle att träffa andra barn och lära sig samspelet barn emellan. Sen värmer det alltid hjärtat att se hur kul dom små liven har ihop.
Var första gången som vi riktigt umgicks med Angelica och Jocke. Och det kommer inte vara den sista. Trevligt att se hur barn kan föra en samman. Tack för trevligt sällskap och goda cupcakes =)

Imorgon blir det Myran, äntligen. Och älsklingen har ledigt så hela familjen ska åka dit, mysigt. Kommer som vanligt att möta upp min Sofie och barn med =D Alltid lika skoj att träffas även om det inte var många timmar sen sist ;-)
Nu ska jag ta kväll. Bara lägga upp fötterna i soffan och ta det lugnt. Föreslår att du gör likadant!

Puss & Kram!


Ut på tur!

Nu ska vi snart packa in nya fina vagnen och åka till Valla med Fam Lööke. Där blir det först lite lunch och sedan en massa lek i solen =) Hoppas på att dom släppt ut lite djur med!?
Annars ska jag bara njuta av solen och sällskapet!

På återseende senare under kvällen!


Min solstråle!

Solig söndag =D Härligt att titta ut genom fönstret idag. Kommer bli en riktigt mysig dag med utelek och fikabesök!

Vi har fått sova hela natten med så utvilade är vi också. När Melle vaknade 6.30 gick han och jag upp och lekte. Pappa fick ligga kvar och ha lite sovmorgon.
Så här har det sparkats boll, lekt med klossbilen, titta i pekböckerna, fäktats med golfklubbor och myst i mängder på morgonen =D Slutade med att lillkillen somnade för 20 min sedan. Nu hoppas jag han sover ett bra tag så han orkar med dagen!?

Hade en mysig kväll igår med Mr Mikie på besök. Han var lite seg efter Valborgsfirandet men Melle höll igång honom. Han visade sina dancemoves till Bananlåten och busade runt. Men även en liten hjälte måste ge upp och vid 20 somnade han söytt i sin säng.
Blev lite film och PS3 men jag orkade inte hålla ut lika länge som grabbarna så jag somnade på soffan. Blev väckt efter att Mikie åkt hem, kul. Men nu är jag utvilad efter många timmars sömn. Står på massor med plus på sömnkontot =)


Melvin igår mysandes med sin snussegos =)

 
Saker som snurrar är väldigt roliga. Här är han i fullfart igår medd att snurra en av sina badleksaker innan han stoppar den med munnen ;-)


På tur igår eftermiddag i nya vagnen. Vi alla 3 är helt kära i den.

Nu ska jag fixa till mig innan jag ska ta mig ann badrummet, dags för det nu. Efter det blir det nog att gå ut och leka hela familjen. Ska även hinna med att baka en paj innan vi får lekabesök på eftermiddagen. Känns som den här dagen kommer att springa förbi!?

Happy söndag!


Äpplegrön dröm!

Vilket köp vi har gjort, välinvesterade pengar. Hämtade vagnen tidigare idag och det var verkligen kärlek vid första ögonkastet! Så många smidiga finesser, lättkörd och Melle kom upp högre än vad han gjort i andra vagnen.
Har inte kört den så mycket ute än men det både jag och Christian reagerade på var hur otroligt lättkörd den är. Svänger väldigt smidigt, bra dämpning och den rullar på bra. Har gått igenom den noggrant och kan inte hitta några saker som jag inte tycker om med den. Skulle jag ge den något minus så är det nog att den har plastdäck. Men dom är ändå rejäla och bra!


Här kommer killarna att sitta som kungar!

Fick köpa till en mjuklift så vi har något och lägga Milton i. Han kommer få ligga underst för att det inte ska bli någon övervikt. Köpte en från Babytravel för 500 kr. Räcker gott och väl med tanke på att han snabbt kommer växa ur den. När det kommer till sådana här vagnar så är det inte lika stor plats att ha en mjuklift i.

Nu blir det att bara ta det lugnt en stund. Melle sover en nap igen =D och älsklingen spelar lite PS3. Senare kommer Mikie förbi, blir lite tacomys ikväll =)

KrAmAr!


Äntligen Maj

God morgon på er!

Äntligen vaknar vi upp till våren. Även om vädret untanför fönstret kanske inte visar det idag. Men det är ändå majmånad. Som jag har längtat efter den här månaden =) 
Nu kommer våren på allvar, knoppar som brister och en sol som VÄRMER! Det kommer bli många dagar ute i solen framöver.
Melle tycker verkligen att det har blivit kul att gå ut och leka. Han står ofta nu vid dörren och vill ut och leka. Så även idag men vädret är inte inbjudande. Blåser en mindre storm härute och tempraturen visade inga sköna siffror. Så han och pappa busade lite innan förmiddagsnapen =) Värmer mitt hjärta att se dom busa occh leka så hela huset vibbrerar.


Min lille prins som leker på "tomten". Han tycker det är så kul att gräva och plocka med gruset. Tyvärr fick han känna på i veckan att det kan göra ont om man ramlar. Slog sig precis ovanför överläppen så den blev lite svullen och han fick sig ett märke. Men som tur var hände inget med tänderna.

Här sitter vi i soffan och bara tar det lungt. Melle somnade för en stund sedan, när han vaknar blir det att hämta nya vagnen =D Som jag ser fram emot det. Blir även några andra små ärenden på Ikano när vi ändå är därnere.
Nu ska jag ta tag i tvätten som ligger i maskinen och lägga in den nytvättade som torkat sen igår. Dammsugning och moppning av golv får bli senare idag =) Rom byggdes inte på en dag ;-)