Blir det ide i år??!!


Gullungen på härlig höstpromenad igår. Den sista för i år ;-)

Tror vi kommer få ställa in alla vinterlekar ute i år. Eller hoppas på att det blir en grön "vinter". Snön var inget för Melle, han avskyr den som pesten. Eller i allafall snön som blåser i ansiktet på honom.
Från det att vi klev utanför dörren så var det en gnällig Melle. Han härjade och grät till jag satte honom i bilen för att åka. Då blev han lugn. Hann sedana knappt få ut honom när vi kommit fram till Sofie innan han blev riktigt ledsen.
Han vägrade att gå, så jag fick bära både på honom och Buddah. Det gick en liten bit sen hängde barnen nere vid mina knän. Måste ju bära på Bddah så Melle fick gå men han var verkligen inte sugen på det. Blev att dra med mig honom och när vi kom fram till Fam Löökes dörr var han hysterisk.
Någon direkt lek blev det inte heller. Melle var upprörd mest hela tiden. När vi kom innanför dörren tog det en liten stund innan han lugnade ner sig. Och sen fick han inte göra som han ville när han och Agnes väl skulle leka. Så det var mest gnäll hela tiden vi var där. Men tack gumman för den lilla stunden, väl behövligt!
Kan sedan informera er om att jag bar Melle hela vägen till bilen när vi skulle åka och det var ingen glad historia! Fick sedan hämta Mille vid deras dörr eftersom jag inte kunde bära båda barnen hela vägen.


Invigde nya overallen igår. Den var sådär lagom för stor. Kommer passa hela vintersäsongen och sedan bli bra för lillebror att ärva till nästa vinter!

Sitter nu här med en sovande man i soffan och två lekande barn. Lite lunch har intagits och nu väntar en kopp kaffe. Ska nog tända lite ljus för att öka stämmningen lite ;-)

Ha en FAB dag!



Kommentarer
sofie säger:

tack själv gumman. det var mys och ses en stund iaf. nu hoppas vi på torsdag! nu sover båda våra hjärtan och karln min byter däck =) hoppas resan hem gick bra sen. pussis

2010-11-09 | 13:36:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback