Cleaning out my closet!


Just dom orden jag letat efter!

Kanske skulle ta och klä på mig och barnen och ge mig ut på en promenad. Jag måste verkligen låta tankarna få fritt spelrum. Att 1 % kan störa mig, just dom senaste dagarna extra mycket!

Att personer kan vara så förbannat själviska och bara tänka på sig själva. Alla ska rätta sig efter dom hela tiden. Undra om det någon gång går en take genom deras små huvuden att dom inte riktigt lever upp till sina åtaganden?! Eller åtaganden är kanske inte rätt ord...vet inte exakt vilket ord kan far efter. Blir bara så otroligt besviken att dom inte inser att man måste GE för att FÅ!

Snart vet jag vart vi kommer att stå till varandra men om jag ska vara ärlig tror jag inte att det kommer betyda något. Man kan väl byta ut alla personer i sitt liv, spelar väl ingen roll vilken relation man har till varandra??!! Nej snart har mitt tålamod runnit ut. Orka med all denna dubbelmoral som sprutar ur öronen.
_____________________________________________

SKA DU VARA VUXEN; BETE DIG FÖR F*N SOM EN!!!!!!!
_____________________________________________

Jag vet att jag är långt ifrån älskad av alla. Dom jag vill vara älskad av är jag det ifrån. Men man ska veta konsekvenserna av att vara så som man är JUST NU.
Jag säger inte alltför mycket för tillfället. Framtiden får visa hur det kommer att bli.
Skönt att få ventilera sig lite. Redan nu känns det mycket bättre. Är glad att jag har rätt att skriva vad jag vill här, gillar ni det inte, klicka på back och problemet är löst =D
Att prata fritt här och med mina föräldrar och älsklingen gör att jag mår mycket bättre. Att hålla allt inne är aldrig bra, inte för mig i allafall!

Nej det blir att skala potatis och fixa med lunchen. Kålpudding och potatis & sås och så tar vi den där promenaden efter lunch istället. Barnen myser ihop framför film just nu.
Christian och min pappa har under morgonen börjat på övervåningen. Idag är det gavlarna som ska isoleras, ska bli skönt att komma igång. Vi har några delmål redan nu och det först är att hela övervåningen ska vara isolerad innan decembers slut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback