För andra gången idag

Idag bjöds vi på sovmorgon till kl 08. Vaknade av att pappas telefon ringde. Eller sanningen är den att båda barnen vaknade kl 05. Men efter att Buaddah fått lite mat och legat och pratat i sin säng så tystnade från både barnen strax efter kl 06. Trodde inte jag skulle somna om för jag var ganska pigg men jag är glad att jag lyckades =) Var välbehövligt kan jag lova.

Det första vi gjorde när vi klev upp var att sätta på Cars. Melle stod framför tvn och ropade Biilar. Just nu är det hans favoritfilm, Tomas tåget är för länge sen glömd. Nu är det bara den lilla röda racern som gäller. Och för tillfället går den för andra gången idag.
Vi har dock tagit oss en liten tur till mormor och mrofar på fika. Pappa hade ett möte på jobbet, så körde dit honom. Och under tiden hade vi lite mysig tid med mina föräldrar. Och efter att Melle lekt och ätit kex hämtade vi upp pappa igen.

Nu sitter vi här hemma och väntar på att hemmalagade pizzan ska bli klar. Melle fick bestämma vad vi skulle äta. När vi frågade sa han bara PizzAA. Är nog hans favorit och det är tusen gånger godare att göra egen än att köpa!
Efter lunch och en liten nap för min herre så bär det av till stan och date med världens bästa Ramona!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback