Friday im in LOVE!



Godmorgon. Ha ha vilken skillnad på natt det har varit. Fått sova till 05.30 utan att behöva gå upp, Vi låg alla och drog oss till strax efter 06 innan vi klev upp. Det mina vänner är skillnad.
Buddah har sovit som en stock inne hos Melle. Var inne hos honom strax efter 01 men då hade vi precis lagt oss i sängen. Blev en sen kväll igår men ingen av oss skulle upp tidigt idag. Jag har bytt tid på jobbet idag, jobbar 15-18. Christian är på kurs fram till 16 så jag kunde inte jobba öppning. Lite kul att jobba en fredags kväll, lite andra uppgifter då. Och lite mer folk än vad det är på dagarna ;-)
Blir sen att åka hem och mysa och äta gott. Imorgon har vi bott i 1 år i huset. Vart har tiden tagit vägen?? Men mannen är borta hela eftermddagen och kvällen och spelar poker. Så vi firar nog lite ikväll istället ;-)

Ska nu inta frukost och sedan en skön dusch innan vi kickar igång den här fredagen.
KRAM!


Kommentarer
Finni - Elliotts morsa säger:

Det har du verkligen rätt i! :)

2010-11-12 | 10:36:50
Bloggadress: http://mammafinni.blogg.se/
Elin säger:

Kul att ni sov bra inatt. Blir så nyfiken eftersom vi har exakt samma planlösning som ni har i huset. Hur har ni placerat sängarna? Rummet är ju ganska litet. Har de fortfarnade spjälsängar båda två? Vore ju kanon om de kan dela rum! =) Sköt om er! KRAM!

2010-11-12 | 11:49:30
Bloggadress: http://barnochfamilj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback