Mellan himmel & helvete!

Så säger han själv, Benny i kvällens Uppdrag granskning.

Jag hoppas att ni såg kvällens program?! Det var riktigt intressant men även hjärteskärande. Att höra hur Bennys blivande fru hamnade i djup koma. Hur hon inte har någon större chans att aldrig vakna upp ur koman. Allt för en relativit "enkel" operation går riktigt fel.

Jakten på skönhet har nu blivit turism. Allt fler söker sig utanför Sveriges gränser för att göra skönhetsingrepp men även för att söka privat vård. Just det här programet handlade om Christina som vänder sig till ett företag som förmedlar skönhetsingrepp i Polen.
Vad dom tror är en vanlig bröstoperation blir deras början på ett helvete. Efter operationen vaknar aldrig Christina upp och chansen att hon gör det är minimal, nästintill obefintlig. Tänk er att få det beskedet om den ni älskar mest i hela världen - vad skulle ni ta er till??
________________________________________________

Nej, nu kommer älsklingen hem från innebandyn. Eller ja, han och grannarna spelar på skoj en gång i veckan. Inget blodigt, lär inte bli någon karriär ;-)
Dags för att fixa några mackor och lite te. Prata igenom prästens besök tidigare ikväll angående dopet nästa helg. Ja det blir nästan som vi tänkt oss. Tyvärr blir det inget ensamdop, bad om det men det gick inte att lösa. Istället blir det ihop med två andra familjer, kanske inte det roligaste men inget går att göra åt det. Det viktigaste för oss är ändå fikat efter, det är då alla träffas =)

Ha en fortsatt mysig kväll - ska vi ha!


Kommentarer
Laila säger:

åå gott med mackor och te=)

2010-11-17 | 21:40:11
Bloggadress: http://lailaaziz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback