Min favorit!

Lämnade barnen en snabbis hos mina föräldrar på eftermiddagen. Hade en tid hos storken för att förnya ett recept. Roligt att träffa min gamla barnmorska igen, även om det inte var månader sen sist. Men med tanke på att under nio månader sågs vi ganska intensivt.

På vägen tillbaka till mina föräldrar stannade jag till på MUS. Var tvungen att gå in och köpa ett nytt puder. Mitt förra var det så lite kvar i att det nu bara blivit en massa smulor =)
Men jag gick inte därifrån med enbart ett puder, fick även med mig ett penselset. Nu till julen kan man köpa 5 bra penslar för 395 kr. Ord pris är 895, alltså fem penslar till priset av vad två kostar. Kanske en perfekt julklapp till den sminkintresserade ;-)
Henrik var även gullig och bjöd på förnyelsekostaden av mitt medlemskort. Kostar 100 kr men vi skippar det den här gången som han själv uttryckte det! Det är inte fel att vara stammis ;-)


Dual fundation, täcker som en underlagskräm men är lika lätt som ett puder. Perfekt för mig då jag inte vill lägga massor av tid på att sminka mig. Det ska gå snabbt när man har små barn ;-)



Kommentarer
Angelica säger:

åååå vad kostar pudret?!?

2010-11-19 | 19:42:22
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback