Oh what a night!

Dagens första inlägg blir ett sent. Har passat på att vila mitt huvud som är tungt och värker. Har haft det hela dagen, trött på att ha värk var och varannan dag. Men så länge nätterna inte bjuder på tillräckligt mycket sömn är det nog bara att vänja sig.
Skulle ha jobbat hela dagen idag men gick hem vid lunch. Hade fått nog att skallebanken då. Blir en tidig kväll i sängen idag. Måste sova ikapp några timmar. Mille har nämligen sovit kasst som senaste två nätterna. Men tror att det beror på att vi stängde luftventilen i vårat sovrum iförrgår. Så nu har han vaknat och varit täppt på nätterna.
Vi hade samma problem med Melle när vi flyttade hit. Vi stängde hans ventil eftersom den sitter ovanför hans säng. Och när vi flyttade in i november ville vi inte att han skulle ligga i drag och bli sjuk.

Tog mig dock iväg en sväng förut och handlade en farsdags present till älsklingen. Han fick tidigare med, redan idag. Hans nya COD hade kommit och ikväll blir det spel med grabbarna. Tyckte det var bra att han fick något som han verkligen ville ha!
Blir snart att fixa lite mat och sen är det bad för båda grabbarna. Mille skulle behöva bada varje dag med tanke på hur han ser ut nät han ätit ;-) Men så länge hans ben pendlar som dom gör i vattnet får det bli några gånger i veckan. Är inte alltför skoj att rengöra hela badrummet efter han har badat =D

Kram på er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback