Starka/svaga Melle!

Sorry för dålig uppdatering men gårdagen slutade inte så som jag hade tänkt mig. Hade räknat med tända ljus och mys i soffan, istället slutade den i tårar och ett ömmande mamahjärta!

Melle råkade bränna handen på ångan som kom upp ur vattenkokaren. Tur i outuren så blev det bara lite mellan tumme och pekfinger, lite på tummen, pekfingret och pyttelite på långfingret.
Han får nämligen vara med varje kväll och trycka på knappen på vattenkokaren när han ska få välling. Vi räknar ett två tre och sedan trycker vi. Har blivit våran grej så att säga.
Vi har en bra vattenkokare med förinställda tempraturer på 40, 60, 80 och 100 grader. Och när vi gör välling till Melle är det 40 grader som gäller. Men det räcker för att göra skada.

Så nu är hans små fingrar röda och har hemska blåsor =( En blåsa hade gått sönder under natten men det är ingen fara. Vi ska hålla rent med vatten och tvål. Och till natten kan vi sätta en kompress som skydd.
Fick en tid på förmiddagen på vårdcentralen så dom fick titta på det. Allt såg fint ut och var mest därför vi tog den tiden, för att få det bekräftat.

Var så tråkigt att kvällen skulle sluta på det här sättet. På simmet hade Melle varit så duktig. Han visade prov på hur stark han verkligen är. Eva blev mycket imponerad och jag blev mycket stolt!
Igår testade vi att simma med barnen i ringar. Vi håller i övre kanten och barnen i den undre. Så för att hålla sig ovanför ytan måste dom sjävla dra sig upp. Precis som när man hänger i romerska ringar.
För oss gick det riktigt bra och Melle orkade hålla i länge. Han gillar utmaningar, det ser man redan nu. Det här var en stor sådan och han koncentrerade sig till max. Men han hann även med en del skratt under tiden =D
_______________________________________________________

Barnen sover nu och snart kommer älsklingen hem. Blir lite kaffe innan han sticker iväg till J. Sen får det bli att landa i soffan framför hockeyn ikväll.

Ta det lugnt i snöstormen!



Kommentarer
Angelica säger:

AOUCH!!! ajajajaj... gör så så jävla ont att bränna sig. Men skönt att det inte blev allvarligare. Och skönt att olyckan skedde med er och hemma! Hellre det än att man inte är med... För olyckor sker ju hur noga man än är med säkerhet.

Min unge får hoppa i vår säng(inte ansvarig I know) och det hade kunnat gå riktigt illa härromdagen. Nästa gång gör det väl det. Men men. Dom måste slå sig lite. Så är det ju.



KRAMAR till hela familjen!

2010-11-23 | 13:06:04
Bloggadress: http://angelicascupcakes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback