Status måndag!

Godmorgon darlings!

Vilken härlig morgon, fint väder och jag har fått sovmorgon ;-) Älsklingen gick upp rekordtidigt med Melle och när sedan Mille vaknade tog han honom med. Så jag fick sova ut till strax efter kl 7.00.
Melle är pigg och glad idag, all värk är som bortblåst. Skönt att slippa se honom så ledsen och härligt för att det betyder att vi kan simma idag =D Veckans höjdpunkt! Nu håller vi alla 10 fingrar och tår för att han slipper ha ont i magen och benen!?

Morgonen har flytit på bra. Sett bilar två gånger redan och pratat med min Sofie. Avskyr att vi har svårt att få våra scheman att gå ihop. Nu när vi båda jobbar har vi fått börja pussla för att hinna ses en gång i veckan. För ett år sedan sågs vi praktiskt taget varje dag.
Idag gjorde jag och Melle något som vi inte gjort på länge. Vi gjorde goda smoothies och avnjöt i soffan. Lillebror hade somnat så det var bara jag och min stora kille. Är inte ofta vi får tid att bara gosa med varandra. Sen är han inne i en riktig pappaperiod med. Så när han är hemma är det nästan bara pappa som gäller. Men det gör mig inget, är ren lycka att se dom två ihop!

När lillebror vaknar ska vi ge oss ut på en promenad. En hel dag inne igår har gjort oss lite rastlösa. Blir att klä oss varmt och sedan ge oss ut i det kalla vädret. Men det är fint med all frost och en sol från en blå himmel.
Men först blir det att fixa till sig för att möta den här dagen. En underbar start på den här veckan. Det kan bara BLI bättre =D

KRAM!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback