Gräsänka ikväll!

God kväll mina fina!

Sitter uppkrupen i soffan med tända ljus och tittar på Hitta Nemo. Vilken underbar film det är och den är faktiskt bättre på svenska än engelska.
Barnen sover gott i sina sängar efter en livlig dag. Melle hann knappt landa med huvudet på kudden innan han somnade. Men sin välling fick han allt i sig ;-) Var nyss inne i hans rum och tittade till honom. Härliga lugna andetag som jag skulle kunna lyssna på hela natten.
Mille somnade framför filmen i min famn. Han var riktigt trött efter ännu en dag med korta sömnpass. Envisare unge får man nog leta efter. Men han verkar inte lida av det!?

Älsklingen har inte kommit hem än. När han kommer vet jag inte, kan bli om någon timme eller senare inatt?! Avskyr att vara borta från honom så länge. Går ann i veckorna för då kommer han hem tidigt på kvällen. Men nu är klockan över 20, då brukar vi alltid mysa. Blir att ta igen all missad tid imorgon =D

Om ett tag börjar en av mina favoritfilmer, Transformers. Blir en kopp kaffe till det.


Min ögonsten, lekandes med sin nya Duplolastbil =)

Avslutar med en bild av Melle sittande i fotöljen med sina bilar. Nu kan han börja se skillnad på bil och bilar. Ser han en bil säger han En Biiil och ser han flera säger han Biiilar. Är så otroligt roligt och se vilken skillnad det är på honom nu och för ett par månader sedan. Nya ord ploppar ur hans mun hela tiden. Undra om han vet hur stolt han gör mig som mamma??!! Älskar min sötnos så otroligt mycket och han skulle aldrig kunna göra mig besviken.

Hoppas ni njuter av kvällen och någon du håller kär!
Puss & Kram.


Kommentarer
Johanna säger:

Tack så mycket! Ja, loppisar kan vara riktiga guldgruvor:)

Kram Johanna

2010-09-26 | 09:16:03
Bloggadress: http://rosoraroroda.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback