Man säger Aaaahhhhh

God förmiddag får jag säga idag =) Har inte blivit av att sätta mig framför datorn förän nu.
Skulle ha myst med frukost hos Sofie idag men vi fick tyvärr ställa in och ta det nästa vecka. Ibland blir det så och nästa vecka kan jag behöva lite pepp ;-)

Jag måste bara få ösa beröm över Melvin som nu blivit ännu duktigare på att borsta tänderna. Han borstar dom inte själv än men nu är han duktig och sitter still. När vi säger åt honom att öpnna munnen gör han det och säger Aaahhh. Och varje gång han gör det och låter oss borsta så klappar vi händerna och säger Jättebra. Så att han förstår att han gjort något bra/rätt.
Det kanske inte är rätt enligt alla förbannade läroböcker men vet ni vad, VI uppfostrar våra barn och inte någon bok. Om man är så pass osäker att man måste göra vad någon skrivit i en bok så lider jag med er. Jag tror att vi själva kan uppfostra våra barn! Hämta tips och ideér visst det är bra men det ska inte ta över. Man måste göra det som känns bäst i magen. Alla barn är unika/olika.

Men vad vet jag...jag är ju bara en pallplockare med ansvar på Lidl.
_______________________________________________________

Ska nu ta och blanda till pannkaksmeten, det är ju torsdag och då äter man det ;-) Melle är även barnsligt förtjust i det och se honom äta med så god aptit är en fröjd.

Ciao ciao!


Kommentarer
Angelica säger:

Men vet du vad?? Du är grym Lisa!! Och hur ni borstar tänderna på era barn, är eran sak. Så länge ungfan inte går omkring med svarta tänder som håller på att trilla ur, ska folk skita i hur ni gör :)



Vi har turen med en dotter som tycker det är kul med att borsta tänderna, men är livrädd för dagen då hon kanske vägrar, slänger sig på golvet och skriker.. vem vet ;)

2010-09-24 | 01:00:47
Bloggadress: http://aimeesmom.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback