SÖNDAG/VALDAG

Godmorgon sötnosar. Hoppas ni har vaknat till en lika mysig morgon som vi gjort!? Barnen tog lite sovmorgon och sedan låg hela familjen i sängen och hade en skön start på morgonen. Det är just sådana saker som gör att man älskar helger =D

Vi hade en riktigt trevlig kväll igår. Vi åt god mat, drack gott och skrattade en del. Barnen uppskattade att farfar kom hit och hälsade på...gjorde självklart vi vuxna med =)
Kvällen avslutades i sängen tittandes på Borat. Gud vilken sjuk film det är. Nästan så man skäms bara av att titta på den. Men samtidigt kan man inte låta bli att skratta heller.
_______________________________________________________

Idag är det val, nog ingen som missat det ;-) Hoppas ni vet vad ni ska rösta på!? Vi har gjort vårat val här hemma, så nu ska vi bara rösta. För oss var det ett självklart val men man måste samtidigt fundera noggrant och tänka att rösta på det som gynnar en själv bäst.
Men som vi disskuterade igår kväll är att få saker skapar så mycket känslor som när man pratar politik. Där har vi svårt att förstå varför vi inte ser saker lika/olika. Men det är just det som är så bra med demokrati. Den FRIA rösträtten!
Vi ska i allafall ta oss en promenad senare bort till skolan och lägga vår röst. Vädret bjuder även in till att ge sig ut en liten sväng på förmiddagen =) Till eftermiddagen har vi några planer, trevliga sådana ;-)

Hoppas ni får en bra start på helgens sista dag!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback