Mycket besviken!

Har genom Buzzador fått testa dom nya Pampers blöjorna - Active fit. Som jag skrev så är dom tunnare och med en ny kärna. Det ska göra att barnen håller sig torrare längre.
Men efter att ha testat blöjan på båda grabbarna måste jag säga att jag är riktigt besviken. Jag tycker den sitter sämre, märker det framförallt på Melle. När han leker och rör på sig sitter inte blöjan länge på plats. Den halkar ner och "snurrar" lite på sig. Det har lätt till att det läckt igenom 2 gånger på honom. Det har ALDRIG hänt med dom gamla Pampers blöjorna.
På natten har dom hållt sig lite bättre på plats men han vaknar upp och är fuktig om rumpan. Med Pampers Baby dry hände det nästan aldrig. Dom gånger det gjorde det var när han druckit riktigt mycket innan han somnat.
Mille har även han fått prova blöjorna och det är likadant där. Han är lite lätt fuktig efter några timmar med blöjan. Vilket inte är bra för små bebisrumpor.
Mille har vi använt Libero på hela tiden. Dom har suttit bra på honom och ingen fuktig rumpa där inte. Medans Melle har haft Pampers eftersom Libero gett honom skavsår av "vingarna". Så jag har haft både bra & dåliga erfarenheter av Pampers.

Självklart kommer jag låta dom som jag buzzat/buzzar för fatta sina egna uppfattningar om blöjan. Men det ska bli intressant och höra vad andra har att säga. Kanske ingen tycker som jag?!
Jag har några paket kvar, så om någon mer vill ha säg till innan jag ger bort dom ;-)
_____________________________________________________________________

Dags att natta Melle nu. Efter det blir det film, 2012. Den har jag fått hyra gratis genom Lovefilm. Även det testar jag genom Buzzador =) Får hyra 4 filmer gratis i en måndad, inte helt fel.
Om ni vill testa Buzzador säg till!


Kommentarer
Caroline säger:

Vi har testat samma blöjor och jag måste säga att dom är värdelösa! Jag hade en dyngsur son i sängen en morgon och som du säger de känns fuktigt och sen känns blöjan jätte tjock och klumpig efter bara en liten kisseskvätt... trist! Botten betyg av mig.

2010-09-30 | 23:12:51
Bloggadress: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback